Master Classes για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

  • Ημερομηνία: 01/04/2017

  • Ώρα έναρξης: 14:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 3:30 Ώρες.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 2 θα το επαναλάβουμε  στις 1/4/2017 για εσάς που δηλώσατε συμμετοχή στην λίστα αναμονής του πρώτου και δεν μπορέσαμε να σας φιλοξενήσουμε.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY SESSION 2

ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

EXECUTIVE CHEF ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA)


Σε αυτό το 3ωρο masterclass θα σας δείξουμε νέες τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας δημιουργώντας τις παρακάτω συνταγές.

Συνταγές:

 

  1. Σφουγγάρι παντζάρι (Instagel)
  2. Τσιπς γαρίδας (Maltosec)
  3. Παγωμένο χαβιάρι (Algin - Calcic)
  4. Καρύδι (Free - Moud)
  5. Γλυφιτζούρι (Liquuid - Nitro)
  6. Κανελόνι Κάστανο – Μανταρίνι (Elastic)
  7. Αέρα Τριαντάφυλλο (Sucro – Emul)
  8. Τραγανό Passion (Ultratex 3)

 


Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Κατούνη 28 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280

2490 Ημερομηνία: 01/04/2017 Ώρα έναρξης: 14:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 3:30 Ώρες.