Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Η Τέχνη Του Ριζότο με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Παναγιώτης Δεληθανάσης

  • Ημερομηνία: 17/05/2017

  • Ώρα έναρξης: 20:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 2:30 Ώρες.

Η Τέχνη Του Ριζότο με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για όλον το χρόνο. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Κατούνη 28 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280

1437 Ημερομηνία: 17/05/2017 Ώρα έναρξης: 20:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 2:30 Ώρες.