Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες και λάτρεις

Καλοκαιρινά γλυκά για το σπίτι και το εστιατόριο

Κατερίνα Δάπη

  • Ημερομηνία: 18/05/2017

  • Ώρα έναρξης: 19:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 3 Ώρες.

Καλοκαιρινά γλυκά για το σπίτι και το εστιατόριο

Στο σεμινάριο αυτό διάρκειας 3 ωρών η Κατερίνα Δάπη θα μας δείξει καλοκαιρινές συνταγές για γλυκά που μπορείτε να φτιάξετε για το σπίτι αλλά και για εστιατόριο. Τα καλοκαιρινά γλυκά μπορούν να γίνουν ατομικά ή οικογενειακά.

 

Οι συνταγές που θα φτιάξουμε:

  1. Ατομικές μαρέγκες Blueberry με φρέσκα blueberries και κρέμα (παραλλαγή της βασικής συνταγής για pavlova).
  2. Παγωτό αρμενοβίλ με sauce σοκολάτας.
  3. Σπιτικά "σου" γεμισμένα με κρέμα  τυριού από μαύρα μούρα στολισμένα με φρέσκα μούρα.
  4. Oreo trifle (παραλλαγή Oreo cheesecake)

 

Επίσης θα μάθουμε:

  1. Βασική συνταγή για ζύμη σου.
  2. Sauce σοκολάτας.
  3. Βασική συνταγή κρέμας τυριού.
  4. Βασική συνταγή για μαρέγκες.
  5. Βασική συνταγή κρέμας ζαχαροπλαστικής.

 

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε:

  1. Ερασιτέχνες και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής
  2. Σπουδαστές και Μαθητές της Ζαχαροπλαστικής τέχνης
  3. Pastry Chefs και Chefs
  4. Ιδιοκτήτες Ζαχαροπλαστείων
  5. Ιδιοκτήτες Εστιατορίων

Θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις συνταγές και να μάθουμε πολλα tips.


Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Κατούνη 28 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280

1255 Ημερομηνία: 18/05/2017 Ώρα έναρξης: 19:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 3 Ώρες.