Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάριο μαγειρικής χωρίς γλουτένη από τον chef Λιογγάρη Νίκο

Λιογγάρης Νίκος

  • Ημερομηνία: 09/03/2017

  • Ώρα έναρξης: 19:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 2:30 Ώρες.

Σεμινάριο μαγειρικής χωρίς γλουτένη από τον chef Λιογγάρη Νίκο

Σεμινάριο μαγειρικής  χωρίς γλουτένη από τον chef Λιογγάρη Νίκο συνεργάτη του συλλόγου ‘’Δράση για την Κοιλιοκάκη’’

Αυτό το σεμινάριο μαγειρικής  επικεντρώνεται στην διατροφή  χωρίς γλουτένη , την πρόληψη, τους κινδύνους κατά την προετοιμασία και την  παρασκευή εδεσμάτων. Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία, πράξη καθώς και γευστική δοκιμή.

 

Συνταγές που θα εκτελεστούν

  1. Χωριάτικο ψωμί με ξηρούς καρπούς
  2. Σαλάτα ’’ σαν σπανακόπιτα ΄΄  με κρέμα Σφέλας
  3. Ελληνικό ‘’ramen’’ με χυλοπίτες , κοτόπουλο  και αυγό ποσέ
  4. Panacota Capuccino και κράμπλ  αμυγδάλου

 


Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Κατούνη 28 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280

3834 Ημερομηνία: 09/03/2017 Ώρα έναρξης: 19:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 2:30 Ώρες.