Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάριο μαγειρικής όλα Vegan

Νίκος Γαϊτάνος

  • Ημερομηνία: 19/03/2017

  • Ώρα έναρξης: 17:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 3:30 Ώρες.

Σεμινάριο μαγειρικής όλα Vegan

Σε αυτό το σεμινάριο ο greenchef Νίκος Γαϊτάνος θα μας δειξει πως μπορούμε να μετατρέψουμε σε vegan  αγαπημένες συνταγές της Ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας, επίσης θα μας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορούμε να κάνουμε vegan όλες τις συνταγές που μας αρέσουν!

  1. Παστίτσιο με κιμά σόγιας, λαχανικά και φυτική μπεσαμέλ
  2. Μελιτζάνες παπουτσάκια με κιμά από μανιτάρια
  3. Σπαγγέτι καρμπονάρα
  4. Χούμους σε 4 γεύσεις
  5. vegan σούπα κακαβιά  με μαριναρισμένο τόφου
  6. Κίτρινο κάρυ Ταϋλάνδης
  7. Κρέπες με χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Κατούνη 28 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280

2931 Ημερομηνία: 19/03/2017 Ώρα έναρξης: 17:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 3:30 Ώρες.