MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO MasterClass με τον chef Σάκη Καλλιοντζή

CWC PRO MasterClass με τον chef Σάκη Καλλιοντζή

CWC PRO MasterClass με τον chef Σάκη Καλλιοντζή

"Menu degustation και η κουζίνα του Fine Dining Restaurant"

Σε αυτό το MasterClass ο chef Σάκης Καλλιοντζής θα δημιουργήσει ένα Menu degustation με εξειδικευμένες τεχνικές και θα μιλήσει για τις νέες τάσεις μαγειρικής του Fine Dining Restaurant δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες και σπουδαστές να λάβουν γνώσεις από το δημιουργικό πνεύμα και ταλέντο του εισηγητή και να τις χρησιμοποιήσουν στην σταδιοδρομία τους.

Συνταγές:

  • Καρπάτσιο πεσκανδρίτσας με δυόσμο, άνηθο,’’τζατζίκι΄΄΄wasabi και μαύρο σκόρδο
  • Μουσακάς από ταρτάρ μόσχου, τζίντζερ, αυγοτάραχο
  • Σούπα από φασόλια πρεσπών,edamame, μήλο, τρούφα και φουαγκρά
  • Γαρίδες σαγανάκι, υφές φέτας, miso
  • Φρικασέ από χριστόψαρο, soy sauce beurre blanc
  • Ιβηρικό χοιρινό με λάχανο σε υφές,yuzu, jus από ξύδι ασύρτικο
  • Ρυζόγαλο με μανταρίνι, καμένη ζάχαρη, αυγοτάραχο
  • Dulcey namelaka, μους από μάνγκο και φρούτα του πάθους, παγωτό από τσάι macha

7 πιάτα με νέες τεχνικές και εκμάθηση χρήσης  εξοπλισμού:  paco jet , thermomix, sous vide multifunction cold-pressed oil extraction machine, siphon

CV :Ο Σάκης Καλλιοντζής είναι απόφοιτος της σχόλης Σ.Τ.Ε. ΠΕΡΑΙΑΣ με πολυετή πείρα στο χώρο.

HYATT REGENCY THESSALONIKI

Από το 1997 έως 2002 μέλος της ομάδας του εστιατορίου ALFREDOS HYATT REGENCY THESSALONIKI Από το 2002 έως το 2009 αναλαμβάνει  Headchef της ομάδας του εστιατορίου η οποία για τα επόμενα 7 χρόνια διακρίνεται με τα βραβεία των ΧΡΥΣΩΝ ΣΚΟΥΦΩΝ.

5* BOUTIQUE HOTEL BRISTOL Executive Chef (Τρία χρόνια)

Τα δύο τελευταία χρόνια τον βρίσκουμε στο εστιατόριο SHARK ως Executive Chef

Επί δέκα και πλέον συναπτά έτη καθηγητής μαγειρικής τέχνης σε ΙΕΚ.

Πολλαπλή απασχόληση με παροχές υπηρεσιών σε πολύ γνωστά εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργία events, οργάνωση ειδικών μενού για θεματικές βραδιές - 5* LUXURY HOTEL AL RAHA, ABU DHABI, Παρουσιάσεις σεμιναρίων με αντικείμενο εξειδικευμένες τεχνικές και νέες τάσεις μαγειρικής. Χαρακτηρίζεται από το πάθος, την επιθυμία και την αγάπη του για την μαγειρική. Θεωρεί ότι μαγειρική είναι γένους θηλυκού και αυτός που θα αποφασίσει να της δοθεί πρέπει να την φλερτάρει συνεχώς ανακαλύπτοντας την, χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις του γιατην απόλαυση και την ευμορφία του ποιοτικού φαγητού.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: CWC PRO MasterClass με τον chef Σάκη Καλλιοντζή καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804900

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Σάκης Καλλιοντζής

  • Ημερομηνία: 20/03/2018

  • Ώρα έναρξης: 19:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 3:00 Ώρες.


Cooking Workshop Member Club
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.

 

Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του με τους επαγγελματίες για το τέλειο Barbeque με την χρήση του νέου must των σύγχρονων εστιατορίων τον φούρνο Roaster που απογειώνει την γεύση των ψητών, λόγο της χρήσης του κάρβουνου σε κλειστό φούρνο.

Θα δείξει επίσης τεχνικές  με την χρήση των grill δημιουργώντας ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύσεις και παρουσιάσεις .

Ταυτόχρονα θα μας δώσει τιπς και θερμοκρασίες για μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος, σπάλες για pulled pork, brisket και για ψήσιμο και το σωστό τρόπο να κόβεις το κομμένο κρέας. Επίσης θα μας μιλήσει για τη σημασία του σωστά καμένου σε φρούτα καιλαχανικά. Θα μας δείξει πως θα  ετοιμάσουμε αμερικάνικο low and slow κάπνισμα, αλλά και κρύο κάπνισμα για το ψάρι.

 

Συνταγές

  • Steak
  • Tomahawk Steak
  • New York Strip Steak (Koντρα)
  • Barbecue Baby Back Ribs με coleslaw από φινόκιο
  • Σιγοκαπνιστά spare ribs με ξύλο οξιάς και γλάσο από bourbon
  • Chimichuri Flap Steak με ψητές γλυκοπατάτες
  • Pulled Pork Sandwich
  • Tacos με καπνιστό σκουπρί και guacamole με wasabi.
  • Αmerican classic Burger
  • Mutabal
  • Πουρές καπνιστής μελιτζάνας, με σκόρδο, γιαούρτι, βούτυρο από βοδινό μεδούλι, μαιντανό και κουκουνάρι
  • Καμένος' ανανάς με κρέμα δεντρολίβανου

 

 

CV ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΟΡΟΣ/PITMASTER

Ο Βασίλης άφησε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στα οικονομικά το 2004 για να ακολουθήσει το πραγματικό του πάθος, τη μαγειρική. Πειραματίστηκε στις κουζίνες διαφόρων εστιατορίων μέχρι που ανακάλυψε ότι η καρδιά του χτυπάει στις κουζίνες όλου του κόσμου. Τα τελευταία 6 χρόνια, είναι μέλος της οικογένειας του Mama Roux ενώ σε κάθε πιάτο του εκφράζει τις αναμνήσεις και τις γεύσεις από τα ταξίδια του. Παράλληλα, θεωρείται Street-Food guru καθώς έχει μαγειρέψει για τουλάχιστον 30 street food parties στο κέντρο της Αθήνας.

Aνακάλυψε το αυθεντικό barbecue στην Αμερική και από τότε, έβαλε σκοπό να μυήσει τους Αθηναίους στο αληθινό Low & Slow BBQ. Ξεκίνησε τους πειραματισμούς με ένα αυτοσχέδιο smoker και παράλληλα σχεδίασε το γνωστό πλέον custom offset smoker. Από φέτος, θα υποδέχεται τους Αθηναίους, στο PO'BOYS BBQ, το πρώτο αυθεντικό BBQ joint της Αθήνας.

Το αγαπημένο του φαγητό, είναι τα μακαρόνια με κιμά της μαμάς του!


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση.

Δημιουργική κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά.

 

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

 

 

  • ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
  • ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΑΒΓΟ ΠΩΣΕ ΚΑΙ ΣΙΤΑΚΕ ΤΟΥΡΣΙ
  • ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ, ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ MISO ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΑΓΚΘΙ
  • ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ
  • ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

 

Ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης είναι Head Chef Instructor της CWC, με μετεκπαίδευση στην Γαλλική σχολή ALAIN DUCASSE τα τελευταία χρόνια έχει στο  ενεργητικό του συνεργασίες με επώνυμα εστιατόρια  και εξειδίκευση στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα και είναι επίσης ο chef Executive του ΜΑREA.



Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια