MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC MasterClass με τον Chef Δεληθανάση Παναγιώτη

 CWC MasterClass με τον Chef Δεληθανάση Παναγιώτη

CWC PRO MasterClass Chef Δεληθανάση Παναγιώτη

Sous vide Τεχνικές Μαγειρέματος Session2

Στο  MasterClass αυτό ο Chef Δεληθανάσης Παναγιώτης θα αναπτύξει συνταγές και θα μοιραστεί τις γνώσεις του και τα μυστικά για δημιουργίες προτάσεων με την τεχνική Sous vide που έχει ήδη μπει στις σύγχρονες κουζίνες των εστιατόριων και αποτελεί πλέον μια από τις τεχνικές μαγειρέματος που επιτρέπει στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να έχουν χαμηλότερο κόστος και έλεγχο της πρώτης ύλης αλλά και καλύτερο προγραμματισμό στην προετοιμασία.

Το MasterClass αυτό θα βοηθήσει τους επαγγελματίες να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν πολλές συνταγές με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και με γευστικότερα αποτελέσματα. Είναι μία τεχνική που, για τη σωστή εφαρμογή της, χρειάζεται τεχνογνωσία και υπευθυνότητα και σε αυτό θα μας βοηθήσει η πείρα ,οι γνώσεις και το δημιουργικό ταλέντο του Chef Instructor της CWC PRO Παναγιώτη Δεληθανάση .

Η μέθοδος μαγειρικής Sous vide δεν ανακαλύφθηκε πρόσφατα. Στην ουσία εφευρέθηκε την δεκαετία του ’70 στη Γαλλία, στην προσπάθεια εύρεσης του ιδανικού τρόπου για το μαγείρεμα του φουαγκρά.

Κατά τη διαδικασία αυτή, το τρόφιμο κλείνεται σε ειδικό για μαγειρική σακουλάκι, από το οποίο αφαιρείται ο αέρας με ειδικό μηχάνημα (vacumm) και στη συνέχεια τοποθετείται μέσα σε νερό, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στη θερμοκρασία που θέλουμε και έχουμε ορίσει, και παραμένει σε αυτή έως το τέλος της μαγειρικής, χωρίς αυξομειώσεις. Το μηχάνημα αυτό ονομάζεται θερμικός κυκλοφορητής -immersion circulator.

Η μέθοδος αυτή μας βοηθά στην ουσία να μαγειρέψουμε σε θερμοκρασίες χαμηλότερες του σημείου βρασμού του νερού.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα που αφορούν τη συμπεριφορά των τροφίμων σε διαφορετικές θερμοκρασίες και λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες που σχετίζονται με την καταστροφή παθογόνων μικροοργανισμών (θερμοκρασία και χρόνος μαγειρέματος) μπορούμε να φτάσουμε σε εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά την υφή και τη γεύση του τροφίμου χωρίς προβλήματα .

Συνταγές

 

  • Αρνάκι φρικασέ
  • Καραμελωμένο γιαούρτι με φρούτα του δάσους
  • Αστακός με μάνγκο, passion fruit και τσορίθο
  • Αφρός  cream anglaise
  • Φιλέτο πάπιας με φοινόκιο και gastrique πορτοκάλι

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CWC MasterClass με τον Chef Δεληθανάση Παναγιώτη >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808472

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Παναγιώτης Δεληθανάσης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us