Master Classes για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

  • Ημερομηνία: 11/03/2017

  • Ώρα έναρξης: 14:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 3:30 Ώρες.

SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

Σε συνέχεια του προηγούμενου επιτυχημένου σεμιναρίου MOLECULAR GASTRONOMY το Σάββατο 11 Μαρτίου θα σας παρουσιάσουμε το SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY ME TON EXECUTIVE CHEF ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA)

Σε αυτό το 3ωρο masterclass θα σας δείξουμε νέες τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας δημιουργώντας τις παρακάτω συνταγές.

Συνταγές:

  1. Σφουγγάρι παντζάρι (Instagel)
  2. Τσιπς γαρίδας (Maltosec)
  3. Παγωμένο χαβιάρι (Algin - Calcic)
  4. Καρύδι (Free - Moud)
  5. Γλυφιτζούρι (Liquuid - Nitro)
  6. Κανελόνι Κάστανο – Μανταρίνι (Elastic)
  7. Αέρα Τριαντάφυλλο (Sucro – Emul)
  8. Τραγανό Passion (Ultratex 3)

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Κατούνη 28 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280

4235 Ημερομηνία: 11/03/2017 Ώρα έναρξης: 14:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 3:30 Ώρες.