CWC PRO - PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Μαγειρικής Τέχνης

CWC PRO- PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Εκπαιδευτική προσέγγιση

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Ιδανικοί και έμπειροι συνεργάτες, πολυεπίπεδη ύλη, αποτελεσματικό μείγμα εργαστηριακής άσκησης και θεωρητικής γνώσης, καλογραμμένα, κατανοητά και χρήσιμα για πάντα βιβλία, καθημερινή συνεργασία σπουδαστών και καθοδηγητών/καθηγητών με στόχο να μάθουν εμπειρικά τις τεχνικές και τις μεθόδους της μαγειρικής τέχνης, να αποκτήσουν γνώση των αυθεντικών συνταγών αλλά και των δημιουργικών παραλλαγών τους. Η πρακτική και εργαστηριακή γνώση παρέχεται παράλληλα με θεωρητικές γνώσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον της μαγειρικής τέχνης και της σύγχρονης αγοράς στον χώρο της εστίασης.


Στο ίδιο πλαίσιο της άριστης και επαρκούς εκπαιδευτικής προσσέγγισης δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές της CWC Pro να να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και τεστ και να αξιολογήσουν τις γνώσεις του και το επίπεδο του με στόχο την σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις της πιστοποίησης.

Η φιλοσοφία μας περιλαμβάνει το τρίπτυχο πράξη-γνώση-επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

Σεμινάρια Master Class CWC 2014 -

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.

 

Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του με τους επαγγελματίες για το τέλειο Barbeque με την χρήση του νέου must των σύγχρονων εστιατορίων τον φούρνο Roaster που απογειώνει την γεύση των ψητών, λόγο της χρήσης του κάρβουνου σε κλειστό φούρνο.

Θα δείξει επίσης τεχνικές  με την χρήση των grill δημιουργώντας ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύσεις και παρουσιάσεις .

Ταυτόχρονα θα μας δώσει τιπς και θερμοκρασίες για μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος, σπάλες για pulled pork, brisket και για ψήσιμο και το σωστό τρόπο να κόβεις το κομμένο κρέας. Επίσης θα μας μιλήσει για τη σημασία του σωστά καμένου σε φρούτα καιλαχανικά. Θα μας δείξει πως θα  ετοιμάσουμε αμερικάνικο low and slow κάπνισμα, αλλά και κρύο κάπνισμα για το ψάρι.

 

Συνταγές

  • Steak
  • Tomahawk Steak
  • New York Strip Steak (Koντρα)
  • Barbecue Baby Back Ribs με coleslaw από φινόκιο
  • Σιγοκαπνιστά spare ribs με ξύλο οξιάς και γλάσο από bourbon
  • Chimichuri Flap Steak με ψητές γλυκοπατάτες
  • Pulled Pork Sandwich
  • Tacos με καπνιστό σκουπρί και guacamole με wasabi.
  • Αmerican classic Burger
  • Mutabal
  • Πουρές καπνιστής μελιτζάνας, με σκόρδο, γιαούρτι, βούτυρο από βοδινό μεδούλι, μαιντανό και κουκουνάρι
  • Καμένος' ανανάς με κρέμα δεντρολίβανου

 

 

CV ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΟΡΟΣ/PITMASTER

Ο Βασίλης άφησε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στα οικονομικά το 2004 για να ακολουθήσει το πραγματικό του πάθος, τη μαγειρική. Πειραματίστηκε στις κουζίνες διαφόρων εστιατορίων μέχρι που ανακάλυψε ότι η καρδιά του χτυπάει στις κουζίνες όλου του κόσμου. Τα τελευταία 6 χρόνια, είναι μέλος της οικογένειας του Mama Roux ενώ σε κάθε πιάτο του εκφράζει τις αναμνήσεις και τις γεύσεις από τα ταξίδια του. Παράλληλα, θεωρείται Street-Food guru καθώς έχει μαγειρέψει για τουλάχιστον 30 street food parties στο κέντρο της Αθήνας.

Aνακάλυψε το αυθεντικό barbecue στην Αμερική και από τότε, έβαλε σκοπό να μυήσει τους Αθηναίους στο αληθινό Low & Slow BBQ. Ξεκίνησε τους πειραματισμούς με ένα αυτοσχέδιο smoker και παράλληλα σχεδίασε το γνωστό πλέον custom offset smoker. Από φέτος, θα υποδέχεται τους Αθηναίους, στο PO'BOYS BBQ, το πρώτο αυθεντικό BBQ joint της Αθήνας.

Το αγαπημένο του φαγητό, είναι τα μακαρόνια με κιμά της μαμάς του!


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση.

Δημιουργική κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά.

 

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

 

 

  • ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
  • ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΑΒΓΟ ΠΩΣΕ ΚΑΙ ΣΙΤΑΚΕ ΤΟΥΡΣΙ
  • ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ, ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ MISO ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΑΓΚΘΙ
  • ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ
  • ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

 

Ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης είναι Head Chef Instructor της CWC, με μετεκπαίδευση στην Γαλλική σχολή ALAIN DUCASSE τα τελευταία χρόνια έχει στο  ενεργητικό του συνεργασίες με επώνυμα εστιατόρια  και εξειδίκευση στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα και είναι επίσης ο chef Executive του ΜΑREA.



Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια