ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS

Εταιρικά Events

Εταιρικά Events

Οι σύγχρονα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Cooking Workshop Consulting, διατίθενται σε εταιρίες για την οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων και παρουσιάσεις προϊόντων, τροφίμων, ποτών, πρώτων υλών καθώς και εξοπλισμού που σχετίζεται με την εστίαση και την μαγειρική!
Οτιδήποτε σχετιζόμενο με τον τομέα της γαστρονομίας μπορεί να προβληθεί, να υλοποιηθεί και να δοκιμαστεί στον πλέον μοντέρνο χώρο της Βορείου Ελλάδος.

Cooking workshop Consulting

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου! Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Η εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας βασισμένη σε σύγχρονες τεχνικές .

O Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης του CTC.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, η επαγγελματική σταδιοδρομία του Αλέξανδρου είναι εντυπωσιακή

Έχοντας κάνει αξιόλογες σπουδές στις σχόλες Palmier academy, ΕSCF Ferrandi ,Institute Paul Bocuse  είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε μερικά από τα πλέον αναγνωρισμένα εστιατόρια στον κόσμο. Le Bristol 3*michelin Paris, Noma 2* michelin Copenhague, l’Astrance 3* Michelin Paris, Spondi  Αθήνα 2* michelin , Hotel Elounda Peninsula, Michel BRAS 3* Michelin,Laguiole, France κ.α..

Εκεί είχε την ευκαιρία να θητεύσει στο πλάι τεράστιων μορφών στο χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας, μεταξύ των οποίων ο Alain Passard, η Helenne Darroze, ο Eric Frechon και ο Pascal Barbot, με αυτούς να γίνονται εν τέλει “οι μεγάλοι μου δάσκαλοι” όπως ο Αλέξανδρος με σεβασμό τους χαρακτηρίζει όταν αναφέρεται σε αυτούς.

Το πιάτο “Ρίζες της Ελλάδας” του χάρισε την 1η θέση για τη ζώνη της Μεσογείου στον διεθνή διαγωνισμό  S. Pellegrino Young Chef of the Year 2015, διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο.

Στον Αλέξανδρο αρέσει να παρομοιάζει τη μαγειρική με τη ζωγραφική. Όντας λάτρης των χρωμάτων, παραλληλίζει ένα άδειο πιάτο με έναν λευκό καμβά ο οποίος αναμένει να γεμιστεί με ιδιοφυΐα.

Για εκείνον το φαγητό μοιάζει με ένα ταξίδι. Με τις δημιουργίες του στοχεύει να προσελκύσει τους «καλεσμένους» του, όπως προτιμά να αποκαλεί τους πελάτες του εστιατορίου του CTC, σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι όπου τα αρώματα, οι υφές και οι γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά και ασύστολα.

Δημιουργική Ελληνική κουζίνα δια χειρός  Αλέξανδρου  Τσιοτίνη .Η εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας βασισμένη σε σύγχρονες τεχνικές

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αυγά με χόρτα και πατάτες (τεχνικές: μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία , αλμυρά σιφόν , τεχνικές τσιπς

Ελληνική παέγια (συνδυασμός Α΄υλών, επιθετικό μαγείρεμα προϊόντος

Λαιμός Αρνιού με υφές από κολοκύθι ( πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ένα υλικό με πολλές παρασκευές, μαγείρεμα σε κενό αέρος, σιφόν hollandaise)

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής:  Η εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας βασισμένη σε σύγχρονες τεχνικές με τoν Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

 

Ημερομηνία: Δευτέρα 25/9/2017

Ώρα: 19:00

Διάρκεια: 3:00 ώρες

Τμήμα 40 ατόμων

Κόστος συμμετοχής :120€

Προσφορά Early Bird με εγγραφή και πληρωμή ως τις 15/09/17 :90€

Ειδική τιμή για σπουδαστές και άνεργους με εγγραφή και πληρωμή ως τις 15/09/17 :85€

( Η προσφορά Early Bird ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων )

( Η προσφορά Early Bird έχει καλυφτεί ) 

 

( θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές )


Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης.


Σεμινάριο Μaster class με τον Chef Βασίλη Μουρατίδη

Μaster class με τον Chef Βασίλη Μουρατίδη

Δημιουργική Γαλλική & Μεσογειακή κουζίνα.

Συνταγές

  • Λαβράκι με υφές από κουνουπίδι, σύκα και σάλτσα από ραβέντι.
  • Χριστόψαρο με παντζαρια, βαντουβάν με αυγολέμονο.
  • Χτένια με γιάουρτι, ταιλανδέζικο βασιλικό και λεμόνι καλαμάνσι.
  • Μύδια καπνιστά με παρμεζάνα ,γκρέιπφρουτ, κρέμα σπαράγγι και καφέ.

 

 

Ο Βασίλης Μουρατίδης από  την αρχή της καριέρας του μαθήτεψε  πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο  Dennis Van Golberdine και εργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ' όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam), κατόπιν ως  sous chef στο Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato όπου στη συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της δύσκολης και απαιτητικής  κουζίνας  και ως chef Executive μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις . Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship

Η κουζίνα του, βασισμένη στη φίνα γαλλική τεχνική, επιφυλάσσει εκπλήξεις με τολμηρούς συνδυασμούς υλικών και θεαματική παρουσίαση και σερβίρισμα, με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση.

 

Ημερομηνία: Δευτέρα 16/10/2017

Ώρα: 19:00

Διάρκεια: 3:00 ώρες

Τμήμα 40 ατόμων

Κόστος συμμετοχής :120€

Προσφορά Early Bird με εγγραφή και πληρωμή ως τις 29/09/17 :90€

Ειδική τιμή για σπουδαστές και άνεργους με εγγραφή και πληρωμή ως τις 29/09/17 :85€

( Η προσφορά Early Bird ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων )

 

( θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές )


Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης.


Σεμινάριο Vegan Street Food Session 2

Ο Greenchef Νίκος Γαιτάνος παρουσιάζει το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου street food, με συνταγές γρήγορου φαγητού από όλον τον κόσμο, φυσικά πάντα στην φυτική τους εκδοχή!

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Doubles το αγαπημένο street food του Trinidad and Tobago.
  • Fajitas από το Mεξικό.
  • Okonomiyaki από την μακρινή Ιαπωνία.
  • Τameeya το φαλάφελ της Αιγύπτου.
  • Koftas Ινδικά κεφτεδάκια λαχανικών.

 

Ημερομηνία: Κυριακή 22/10/2017

Ώρα: 17:00

Διάρκεια: 3:30 ώρες

Τμήμα 40 ατόμων

Κόστος συμμετοχής :45€

Προσφορά Early Bird με εγγραφή και πληρωμή ως τις 6/10/17 :35€

Ειδική τιμή για σπουδαστές και άνεργους με εγγραφή και πληρωμή ως τις 6/10/17 :30€

( Η προσφορά Early Bird ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων )

 

( θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές )

Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης.


Σεμινάριο Master class με τον Chef Αλεξανδρο Τσιοτίνη

Master class με τον Chef Αλεξανδρο Τσιοτίνη

High-End Σαντορινιά Κουζίνα.

 

Μια επαφή με την κουζίνα από το εξαιρετικό εστιατόριο  Σελήνη και την υπογραφή του Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Η Σαντορίνη είναι ένα μέρος μαγικό, ένας τόπος που μέσα από τις κακοτοπιές του ευλογήθηκε να κουβαλά πάνω του υλικά που θα λάτρευαν να γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν όλοι οι μάγειρες του κόσμου. Από το σταφύλι, μέχρι το άνυδρο ντοματάκι και από τη φάβα και την λευκή μελιτζάνα, μέχρι την κάπαρη. Όλοι αυτοί συντελεστές μια θεατρικής παράστασης που μετέπειτα ονομάστηκε

“Σαντορινιά κουζίνα”

Μενού

  • Σούπα από λευκή μελιτζάνα με αφρό από νιώτικο και λούντζα χοιρινή σε λάσπες από Βινσάντο
  • Κανελόνι από καλαμάρι με φαβατόρυζο και σαλάμι Λευκάδας
  • Ο κήπος της Σαντορίνης
  • Μπακαλιάρος με κρούστα ντοματοκεφτέ και την μπραντάδα του

 

Ημερομηνία: Δευτέρα 23/10/2017

Ώρα: 19:00

Διάρκεια: 3:00 ώρες

Τμήμα 40 ατόμων

Κόστος συμμετοχής :120€

Προσφορά Early Bird με εγγραφή και πληρωμή ως τις 6/10/17 :90€

Ειδική τιμή για σπουδαστές και άνεργους με εγγραφή και πληρωμή ως τις 6/10/17 :85€

( Η προσφορά Early Bird ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων )

 

( θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές )


Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης.


Σεμινάριο Master Class Molecular Gastronomy Session 3

Master Class Molecular Gastronomy Session 3

Γεωργαντάς Θεόδωρος  & Ναλμπαντίδης Στράτος

 

Σε αυτό το Master Class ο Chef Γεωργαντάς Θεόδωρος από τις Paraxenes Yles & ο Pastry Chef  Ναλμπαντίδης Στράτος από τον Asterias Sani  θα δημιουργήσουν πιάτα & επιδόρπια για εστιατόρια, με τεχνικές και μεθόδους που δημιουργούν ευφάνταστες παρουσιάσεις και υφές.

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • AMOUSE BOUCHE (3 ΣΥΝΤΑΓΕΣ)
  • PRE DESSERT (3 ΣΥΝΤΑΓΕΣ)
  • MIGNARDISE (3 ΣΥΝΤΑΓΕΣ)

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ

  • OBULATO
  • PACO JET
  • BON-BON
  • CRISPY FOAM
  • SMOKING TECHNIQUES
  • PAINTINGS

 

Ημερομηνία: Σάββατο 4/11/2017
Ώρα: 14:00
Διάρκεια: 3:00 ώρες
Τμήμα 40 ατόμων
Κόστος συμμετοχής :80€
Προσφορά Early Bird με εγγραφή και πληρωμήως τις 13/10/17 :60€
Ειδική τιμή για σπουδαστές και άνεργους με εγγραφή και πληρωμή ως τις 13/10/17 55
( Η προσφορά Early Bird ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων )

( Η προσφορά Early Bird έχει καλυφτεί )

( θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές )

Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης.


Σεμινάριο Master Class με τον Chef  Γιάννη Παροίκο

Master Class με τον Chef  Γιάννη Παροίκο

Ειδικές τεχνικές μαγειρέματος με ψάρια

Ο Γιάννης Παροίκος εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε αντίστοιχης αίγλης εστιατόρια, όπως το Βαρούλκο και η Σπονδή. Τη σεζόν 2009-2010 ήταν chef στη Χύτρα, κερδίζοντας 1 αστέρι Michelin, επίσης διατέλεσε και ως executive chef στο εστιατόριο Water Restaurant του ξενοδοχείου Sani Asterias Suites. Το 2012, ήταν chef στο Life Gallery και το 2013 στο Cash. Έχει τιμηθεί με Χρυσό Σκούφο επί εννέα συναπτά έτη. Σήμερα είναι ο chef του Bαρούλκο στον Πειραιά με 1 αστέρι Michelin

.Ο Γιάννης Παροίκος κρατώντας τη βάση της Γαλλικής γκουρμέ  κουζίνας προσθέτει στα πιάτα με αριστοτεχνία την ισορροπία και τα αρώματα της Μεσογείου .

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Λαυράκι Sous vide με κρούστα από nori .
  • Μπαρμπούνι αλά πλάνζα
  • Χέλι μαριναρισμένο σε σόγια και sauce mirin, με μους πατάτας και αυγό ποσέ
  • Αθηναϊκή σαλάτα με νερό τομάτας wasabi και πολλά τζίντζερ

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής:  Ειδικές τεχνικές μαγειρέματος με ψάρια με τoν Chef Γιάννη Παροίκο καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

 

Ημερομηνία: Τρίτη 14/11/2017

Ώρα: 19:00

Διάρκεια: 3:00 ώρες

Τμήμα 40 ατόμων

Κόστος συμμετοχής :120€

Προσφορά Early Bird με εγγραφή και πληρωμή ως τις 20/10/17 :90€

Ειδική τιμή για σπουδαστές και άνεργους με εγγραφή και πληρωμή ως τις 20/10/17 :85€

( Η προσφορά Early Bird ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων )

( Η προσφορά Early Bird έχει καλυφτεί )

 

( θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές )


Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης.


Σεμινάριο Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville

Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville

HERVE DEVILLE, Technique and emotion of the Mediterranean cuisine

Στο International Master class με καλεσμένο τον Γάλλο Chef Herve Deville θα έχουν την ευκαιρία οι επαγγελματίες chef και σπουδαστές να μάθουν τα μυστικά της τέχνης και τις εμπειρίες του, από τη σπουδαία διαδρομή του σε εστιατόρια που ανήκουν στην ελίτ των βραβείων Michelin .Θα μας μεταφέρει τις γνώσεις τις ειδικές τεχνικές και την εφευρετικότητα που τον χαρακτηρίζουν μέσα από δυο συνταγές master piece δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από την πολυπλοκότητα και που θα  αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους εκπαιδευομένους .

O Herve Deville ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της γαστρονομίας το 1998 Δεδομένης της εμπειρίας του έχοντας στη διαδρομή του σπουδαίες συνεργασίες σε διάσημα εστιατόρια στη Γαλλία Le Bristol - Restaurant 2* Michelin , Λουξεμβούργο Restaurant Wenge , Ιρλανδία Patrick Guilbaud 2* Michelin, και στη Ελλάδα Spondi 2* Michelin, είναι τώρα ο Εxecutive Chef στο βραβευμένο με δυο αστέρια  Michelin του διάσημου Pierre Gagnaire’s “Sketch” στο Λονδίνο.

Η φιλοσοφία του πίσω από τις περιπετειώδεις σύγχρονες  δημιουργίες του είναι να μεταφέρει  συναισθήματα και να είναι εφευρετική, ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στην ντελικάτη γαλλική κουζίνα και στις σύγχρονες τεχνικές με καινοτόμους συνδυασμούς.

 

Οι  συνταγές master piece που θα δημιουργήσει Chef Herve Deville αποτελούνται από διαφορετικές επιμέρους δημιουργίες με hi end τεχνικές και μεθόδους στη χρήση των πρώτων υλών από μηδενική βάση (scratch)

- Lamb filet ,polenta a la Romaine, aubergines and sweetbreads

With exclusive technique of a farce fine made with aubergine with a truly Mediterranean identity dish

- Vanilla panacotta,passion fruit wurtz, mango and green tea streusel

Technique of a wurtz ( whipped emulsion with a base of a jelly hot ,a technic and really tastefull and refreshing dessert for the winter , and perfect to impress.


(Το σεμινάριο αυτό θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα γίνετε μετάφραση στην ελληνική από διερμηνέα.)


Ημερομηνία: Τρίτη 28/11/2017

Ώρα: 19:00

Διάρκεια: 3:00 ώρες

Τμήμα 36 ατόμων

Κόστος συμμετοχής :220€

Προσφορά Early Bird με εγγραφή και πληρωμή ως τις 27/10/17 :180€

Ειδική τιμή για σπουδαστές και άνεργους με εγγραφή και πληρωμή ως τις 27/10/17 :170€

( Η προσφορά Early Bird και η Ειδική τιμή για σπουδαστές και άνεργους ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων )

( θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές )


Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης.


Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

browser-image

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια