CWC PRO - PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Μαγειρικής Τέχνης

CWC PRO- PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Η Πιστοποίηση

H CWC PRO είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA
(Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

Η Πιστοποίηση ΑCTA

Πιστοποίηση ΑCTA

Η ACTA είναι η πρώτη Εταιρεία Έντασης Γνώσης που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το , το μεγαλύτερο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας, προχώρησε στη δημιουργία Εταιρείας Έντασης Γνώσης, ακολουθώντας τα πρότυπα των σημαντικότερων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του κόσμου, όπως το ΜΙΤ.

Ο όρος Εταιρεία Έντασης Γνώσης δηλώνει τη δημιουργία μίας εταιρείας ιδιωτικού δικαίου, που βασίζεται στη γνώση και την έρευνα του Πανεπιστημίου.
Η δημιουργία της ACTA σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής με ουσιαστική διασύνδεση μεταξύ της πανεπιστημιακής κοινότητας, της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας.

Παράλληλα, η διεισδυτικότητα και η γρήγορη ανάπτυξή της αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης ενός αξιόπιστου φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού, ο οποίος θα συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας δυναμικής γενιάς στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

H ΑCTA παρέχει πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό σεβόμενη το κύρος και το όνομα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Τα πιστοποιητικά είναι προσαρμοσμένα στα επαγγελματικά περιγράμματα που δημοσιοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) πρώην Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. 

Πιστοποίηση στο πεδίο της μαγειρικής

Η ACTA, σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κάλυψε ένα μεγάλο κενό στο χώρο της μαγειρικής τέχνης.
Κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας, δημιούργησε την πιστοποίησηCertifiedCookChef” (CCC) που συνυπογράφεται από την ACTA και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Στόχος του προγράμματος είναι η επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Μάγειρα με ποιοτικούς και αντικειμενικούς όρους.

Στόχος της πιστοποίησης είναι ο Μάγειρας που την κατακτά να γνωρίζει επαρκώς τη δομή της κουζίνας μιας επισιτιστικής μονάδας και να διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστεί σε κάθε είδους επαγγελματική κουζίνα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

Σεμινάρια Master Class CWC 2014 -

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.

 

Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του με τους επαγγελματίες για το τέλειο Barbeque με την χρήση του νέου must των σύγχρονων εστιατορίων τον φούρνο Roaster που απογειώνει την γεύση των ψητών, λόγο της χρήσης του κάρβουνου σε κλειστό φούρνο.

Θα δείξει επίσης τεχνικές  με την χρήση των grill δημιουργώντας ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύσεις και παρουσιάσεις .

Ταυτόχρονα θα μας δώσει τιπς και θερμοκρασίες για μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος, σπάλες για pulled pork, brisket και για ψήσιμο και το σωστό τρόπο να κόβεις το κομμένο κρέας. Επίσης θα μας μιλήσει για τη σημασία του σωστά καμένου σε φρούτα καιλαχανικά. Θα μας δείξει πως θα  ετοιμάσουμε αμερικάνικο low and slow κάπνισμα, αλλά και κρύο κάπνισμα για το ψάρι.

 

Συνταγές

  • Steak
  • Tomahawk Steak
  • New York Strip Steak (Koντρα)
  • Barbecue Baby Back Ribs με coleslaw από φινόκιο
  • Σιγοκαπνιστά spare ribs με ξύλο οξιάς και γλάσο από bourbon
  • Chimichuri Flap Steak με ψητές γλυκοπατάτες
  • Pulled Pork Sandwich
  • Tacos με καπνιστό σκουπρί και guacamole με wasabi.
  • Αmerican classic Burger
  • Mutabal
  • Πουρές καπνιστής μελιτζάνας, με σκόρδο, γιαούρτι, βούτυρο από βοδινό μεδούλι, μαιντανό και κουκουνάρι
  • Καμένος' ανανάς με κρέμα δεντρολίβανου

 

 

CV ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΟΡΟΣ/PITMASTER

Ο Βασίλης άφησε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στα οικονομικά το 2004 για να ακολουθήσει το πραγματικό του πάθος, τη μαγειρική. Πειραματίστηκε στις κουζίνες διαφόρων εστιατορίων μέχρι που ανακάλυψε ότι η καρδιά του χτυπάει στις κουζίνες όλου του κόσμου. Τα τελευταία 6 χρόνια, είναι μέλος της οικογένειας του Mama Roux ενώ σε κάθε πιάτο του εκφράζει τις αναμνήσεις και τις γεύσεις από τα ταξίδια του. Παράλληλα, θεωρείται Street-Food guru καθώς έχει μαγειρέψει για τουλάχιστον 30 street food parties στο κέντρο της Αθήνας.

Aνακάλυψε το αυθεντικό barbecue στην Αμερική και από τότε, έβαλε σκοπό να μυήσει τους Αθηναίους στο αληθινό Low & Slow BBQ. Ξεκίνησε τους πειραματισμούς με ένα αυτοσχέδιο smoker και παράλληλα σχεδίασε το γνωστό πλέον custom offset smoker. Από φέτος, θα υποδέχεται τους Αθηναίους, στο PO'BOYS BBQ, το πρώτο αυθεντικό BBQ joint της Αθήνας.

Το αγαπημένο του φαγητό, είναι τα μακαρόνια με κιμά της μαμάς του!


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση.

Δημιουργική κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά.

 

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

 

 

  • ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
  • ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΑΒΓΟ ΠΩΣΕ ΚΑΙ ΣΙΤΑΚΕ ΤΟΥΡΣΙ
  • ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ, ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ MISO ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΑΓΚΘΙ
  • ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ
  • ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

 

Ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης είναι Head Chef Instructor της CWC, με μετεκπαίδευση στην Γαλλική σχολή ALAIN DUCASSE τα τελευταία χρόνια έχει στο  ενεργητικό του συνεργασίες με επώνυμα εστιατόρια  και εξειδίκευση στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα και είναι επίσης ο chef Executive του ΜΑREA.



Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια