CWC PRO - PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Μαγειρικής Τέχνης

CWC PRO- PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

Τα προγράμματα σπουδών

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Αποκτήστε Επαγγελματικό Δίπλωμα Μάγειρα - Βοηθού Μάγειρα, Αρχιμάγειρα  με διεθνή αναγνώριση.

LEVEL 1 - BASIC
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 1 - BASIC

Το Level 1 - Basic, , διαρκεί 120 ώρες  (100 ώρες εργαστηριακών μαθημάτωνκαι 20 θεωρητικών  μαθημάτων) παρέχει την απολύτως απαραίτητη θεωρητική βάση στην οποία θα στηριχθούν και θα αναπτυχθούν οι δεξιότητες, τα ταλέντα και οι τεχνικές γνώσεις των επομένων επιπέδων CWC PRO LEVEL 1,2,3.

Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να είναι προετοιμασμένοι να  δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση γνώσεων από την ACTA  (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) για τις ειδικότητες:

  • Certified Cook Chef Πιστοποιημένος Μάγειρας CCC
  • Certified Commis Chef, Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρας CCCh

120 ώρες / 10 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα (Δευτέρα & Τρίτη) /
6 ώρες ανά ημέρα (10:00 - 16:00


Νέα Καλοκαιρινά Τμήματα - Νέες Εγγραφές!

Από 13/06/2018 εώς 31/07/2018

Tόν Αύγουστο Κλειστά

και 3/09/2018 εώς 18/09/2018

Κόστος σπουδών Level 1 - Basic: 1180 euro

Level 1 - Βasic 120 ώρες

  • Η Μαγειρική τέχνη.
  • Iστορικά  στοιχεία για την μαγειρική τέχνη και γαστρονομία.
  • Εισαγωγή στο επάγγελμα.
  • Η διαφορά μεταξύ Μάγειρα και Chef.
  • Οργανόγραμμα κλασικής και μοντέρνας κουζίνας .
  • Σύνθεση προσωπικού-καθήκοντα.
  • Ο ρόλος του επαγγελματία σεφ στις σύγχρονες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών τροφίμων.
  • Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός κουζίνας με σύγχρονες προδιαγραφές.
  • Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίων.
  • Οργάνωση προμηθειών.
  • Τα τρόφιμα σύμφωνα με την νομοθεσία.
  • Κατηγορίες τροφίμων, πρώτων υλών.
  • Επιλογή προμηθειών-προμηθευτών.
  • Μέθοδοι επεξεργασίας φυτικών τροφών.
  • Τρόποι κοπής λαχανικών.
  • Σχήματα. 
  • Ορολογία .
  • Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.
  • Τεχνικές και μέθοδοι μαγειρέματος– παρασκευής.
  • Ορολογία  ,κατηγορίες.
  • Υποκατηγορίες.
  • Μαγειρική: Βασικοί Ζωμοί.
  • Μαγειρική: Κονσομέ.
  • Μαγειρική: Διαυγείς Σούπες.
  • Μαγειρική: Αλεσμένες Σούπες.
  • Μαγειρική: Κλασικές & Βασικές Σάλτσες.
  • Σύνθεση εδεσματολογίου-μενού.
  • Μαγειρική: Ορεκτικά.
  • Μαγειρική: Σαλάτες Dressings.
  • Μαγειρική: Αυγά.
  • Μαγειρική: Σύνθετα βούτυρα.
  • Μαγειρική: Ζύμες.
  • Μαγειρική: Ζυμαρικά.
  • Μαγειρική: Ρύζι-Ρισότο.
  • Τεμαχισμός πουλερικών.
  •  Μαγειρική: πουλερικών.
  • Τεμαχισμός Βοοειδών.
  •  Μαγειρική: Βοοειδών.
  • Τεμαχισμός χοιρινών – αμνοεριφίων.
  •  Μαγειρική: χοιρινών – αμνοεριφίων.
  • Τεμαχισμός ψαριών.
  •  Μαγειρική: ψαριών.
  • Μαγειρική: Θαλασσινών –οστρακοειδών.
  • Επιδόρπια.
  •  Γλυκά εστιατόριου.
  • Σύνθεση μενού.
  • Κοστολόγηση  Τιμολόγηση.
  • Επανάληψη Ύλης &Προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης ACTA.

Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1180€

10 εβδομάδες / 120 ώρες

(100 ώρες εργαστήρια +20 ώρες θεωρία)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ

LEVEL 2 IMPROVER

850€

2 μήνες / 115 ώρες

(115 ώρες
εργαστήρια)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 160 ευρώ

LEVEL 3 INTERMEDIATE

950€

2 μήνες / 115 ώρες

(115 ώρες
εργαστήρια)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

3 Voucher για παρακολούθηση τριών Master class αξίας 240 ευρώ

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Οι Προσφορές ισχύουν για έγγραφες έως 25 Αυγούστου 2018

2250€

350 ώρες

(300 ώρες εργαστήρια +50 ώρες θεωρία)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα

5 Voucher για παρακολούθηση πέντε Master class αξίας 600 ευρώ

Προνομιακή εκπτωτική κάρτα CWC PRO STUDENT για παρακολούθηση Master class

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 2 IMPROVER

Το Level 2 - Improver, διαρκεί 2 μήνες, περιλαμβάνει 115 ώρες παρακολούθησης εργαστηριακών μαθημάτων.

Η θεωρία δίνει τη σκυτάλη στην πρακτική άσκηση. Πρόκειται για την απαραίτητη πρακτική τριβή που συμπληρώνει και αξιοποιεί την θεωρητική βάση του Level 1, όπου αναπτύσσονται επιμέρους κεφάλαια με εργαστηριακές εφαρμογές και ασκήσεις  υπό την καθοδήγηση των chef instructors σε περιβάλλον επαγγελματικής κουζίνας εστιατόριου ( στην νέες εγκαταστάσεις της CWC PRO ).

Προσφέρει την δυνατότητα στους σπουδαστές να βρεθούν σε προσομοίωση επιχείρησης εστίασης όπου στόχος είναι να μπορέσουν να ενταχθούν σε συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος από τα πρώτα τους βήματα.

115 ώρες / 8 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα / 7 ώρες ανά ημέρα

Κόστος σπουδών Level 2 - Improver: 850 euro

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το προγράμματα σπουδών Level 2 - Improver

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για το προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρει.

Level 2 - Improver 115 ώρες


Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1180€

10 εβδομάδες / 120 ώρες

(100 ώρες εργαστήρια +20 ώρες θεωρία)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ

LEVEL 2 IMPROVER

850€

2 μήνες / 115 ώρες

(115 ώρες
εργαστήρια)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 160 ευρώ

LEVEL 3 INTERMEDIATE

950€

2 μήνες / 115 ώρες

(115 ώρες
εργαστήρια)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

3 Voucher για παρακολούθηση τριών Master class αξίας 240 ευρώ

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Οι Προσφορές ισχύουν για έγγραφες έως 25 Αυγούστου 2018

2250€

350 ώρες

(300 ώρες εργαστήρια +50 ώρες θεωρία)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα

5 Voucher για παρακολούθηση πέντε Master class αξίας 600 ευρώ

Προνομιακή εκπτωτική κάρτα CWC PRO STUDENT για παρακολούθηση Master class

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 3 INTERMEDIATE

To Level 3 – Intermediate  διαρκεί 2 μήνες, περιλαμβάνει 115 ώρες παρακολούθησης εργαστηριακών μαθημάτων.
Η άφιξη νέων πρώτων υλών, οι  νέες  τεχνολογίες στον χώρο των μηχανημάτων της εστίασης και η εξέλιξη των απαιτήσεων των επιχειρήσεων και των καταναλωτών μπορεί να οδηγήσει στην τροποποίηση των εργασιών και των ικανοτήτων του μάγειρα.

To Level 3 παρέχει εξειδικευμένη γνώση που ξεφεύγει από τα βασικά και αγγίζει τα πεδία των ειδικών παρασκευών και τεχνικών που αποτελούν τα μυστικά της επιτυχίας ενός καλού μάγειρα. Σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται κλασικές και νέες τεχνικές στις βασικές κατηγορίες μαγειρέματος και διαχωρίζουν έναν «μάγειρα» από έναν «καλό μάγειρα» που έχει όλα τα εργαλεία για να αναπτύξει τη δημιουργικότητα, τις ειδικές γνώσεις ,το ταλέντο και τη φαντασία του.

115 ώρες /8 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα / 7 ώρες ανά ημέρα

Κόστος σπουδών Level 3 - Intermediate: 950 euro

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το προγράμματα σπουδών Level 3 – Intermediate

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για το προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρει.

Level 3 - Intermediate 115 ώρες


Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1180€

10 εβδομάδες / 120 ώρες

(100 ώρες εργαστήρια +20 ώρες θεωρία)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ

LEVEL 2 IMPROVER

850€

2 μήνες / 115 ώρες

(115 ώρες
εργαστήρια)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 160 ευρώ

LEVEL 3 INTERMEDIATE

950€

2 μήνες / 115 ώρες

(115 ώρες
εργαστήρια)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

3 Voucher για παρακολούθηση τριών Master class αξίας 240 ευρώ

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Οι Προσφορές ισχύουν για έγγραφες έως 25 Αυγούστου 2018

2250€

350 ώρες

(300 ώρες εργαστήρια +50 ώρες θεωρία)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα

5 Voucher για παρακολούθηση πέντε Master class αξίας 600 ευρώ

Προνομιακή εκπτωτική κάρτα CWC PRO STUDENT για παρακολούθηση Master class

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 4 EXCELLENCY

Τέλος, το Level 4 – Excellency 4 διαρκεί 2  μήνες, περιλαμβάνει 100 ώρες παρακολούθησης εργαστηριακών μαθημάτων  και 10  ώρες θεωρίας HORECA  marketing, δομή μενού, αρχές επικοινωνίας),

Παρέχει εκείνες τις πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις ,αγγίζει τα πεδία των εξεζητημένων παρασκευών πολύ ειδικών και συγκεκριμένων high end τεχνικών που είναι ικανές να μετατρέψουν έναν «καλό μάγειρα» σε «εμπνευσμένο μάγειρα» και να του δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα στο τρόπο που ασκεί και επικοινωνεί τα αποτελέσματα της τέχνης του.

Η αγορά HORECA πλέον απαιτεί οι επαγγελματίες μάγειρες να κατέχουν στο έπακρο τις  ειδικές  τεχνικές/μεθόδους παρασκευής, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε τύπο εστιατόριο.

110 ώρες/8 εβδομάδες /2 ημέρες ανά εβδομάδα / 7 ώρες ανά ημέρα

Κόστος σπουδών Level 4 – Excellency: 1150 euro

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το προγράμματα σπουδών Level 4 – Excellency

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για το προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρει.

Level 4 – Excellency 110 ώρες


Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1180€

10 εβδομάδες / 120 ώρες

(100 ώρες εργαστήρια +20 ώρες θεωρία)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ

LEVEL 2 IMPROVER

850€

2 μήνες / 115 ώρες

(115 ώρες
εργαστήρια)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 160 ευρώ

LEVEL 3 INTERMEDIATE

950€

2 μήνες / 115 ώρες

(115 ώρες
εργαστήρια)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

3 Voucher για παρακολούθηση τριών Master class αξίας 240 ευρώ

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Οι Προσφορές ισχύουν για έγγραφες έως 25 Αυγούστου 2018

2250€

350 ώρες

(300 ώρες εργαστήρια +50 ώρες θεωρία)

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα

5 Voucher για παρακολούθηση πέντε Master class αξίας 600 ευρώ

Προνομιακή εκπτωτική κάρτα CWC PRO STUDENT για παρακολούθηση Master class

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

CCChE CERTIFIED CHEF EXECUTIVE

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα διαρκεί 5 μήνες (100 ώρες θεωρία, 100 ώρες εργαστήριο)  παρέχει την απολύτως απαραίτητη παρακολούθησης μαθημάτων (LEVEL 1 - 160 ώρες)+ 40 ώρες σε μαθήματα marketing, δομή μενού, αρχές επικοινωνίας  και δίνει  τη δυνατότητα στους σπουδαστές να είναι προετοιμασμένοι να δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση γνώσεων CCChE Certified Chef Executive από την ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

200 ώρες /20 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα / 5 ώρες ανά ημέρα

Κόστος σπουδών CCChE: 1400 euro

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.

 

Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του με τους επαγγελματίες για το τέλειο Barbeque με την χρήση του νέου must των σύγχρονων εστιατορίων τον φούρνο Roaster που απογειώνει την γεύση των ψητών, λόγο της χρήσης του κάρβουνου σε κλειστό φούρνο.

Θα δείξει επίσης τεχνικές  με την χρήση των grill δημιουργώντας ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύσεις και παρουσιάσεις .

Ταυτόχρονα θα μας δώσει τιπς και θερμοκρασίες για μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος, σπάλες για pulled pork, brisket και για ψήσιμο και το σωστό τρόπο να κόβεις το κομμένο κρέας. Επίσης θα μας μιλήσει για τη σημασία του σωστά καμένου σε φρούτα καιλαχανικά. Θα μας δείξει πως θα  ετοιμάσουμε αμερικάνικο low and slow κάπνισμα, αλλά και κρύο κάπνισμα για το ψάρι.

 

Συνταγές

  • Steak
  • Tomahawk Steak
  • New York Strip Steak (Koντρα)
  • Barbecue Baby Back Ribs με coleslaw από φινόκιο
  • Σιγοκαπνιστά spare ribs με ξύλο οξιάς και γλάσο από bourbon
  • Chimichuri Flap Steak με ψητές γλυκοπατάτες
  • Pulled Pork Sandwich
  • Tacos με καπνιστό σκουπρί και guacamole με wasabi.
  • Αmerican classic Burger
  • Mutabal
  • Πουρές καπνιστής μελιτζάνας, με σκόρδο, γιαούρτι, βούτυρο από βοδινό μεδούλι, μαιντανό και κουκουνάρι
  • Καμένος' ανανάς με κρέμα δεντρολίβανου

 

 

CV ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΟΡΟΣ/PITMASTER

Ο Βασίλης άφησε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στα οικονομικά το 2004 για να ακολουθήσει το πραγματικό του πάθος, τη μαγειρική. Πειραματίστηκε στις κουζίνες διαφόρων εστιατορίων μέχρι που ανακάλυψε ότι η καρδιά του χτυπάει στις κουζίνες όλου του κόσμου. Τα τελευταία 6 χρόνια, είναι μέλος της οικογένειας του Mama Roux ενώ σε κάθε πιάτο του εκφράζει τις αναμνήσεις και τις γεύσεις από τα ταξίδια του. Παράλληλα, θεωρείται Street-Food guru καθώς έχει μαγειρέψει για τουλάχιστον 30 street food parties στο κέντρο της Αθήνας.

Aνακάλυψε το αυθεντικό barbecue στην Αμερική και από τότε, έβαλε σκοπό να μυήσει τους Αθηναίους στο αληθινό Low & Slow BBQ. Ξεκίνησε τους πειραματισμούς με ένα αυτοσχέδιο smoker και παράλληλα σχεδίασε το γνωστό πλέον custom offset smoker. Από φέτος, θα υποδέχεται τους Αθηναίους, στο PO'BOYS BBQ, το πρώτο αυθεντικό BBQ joint της Αθήνας.

Το αγαπημένο του φαγητό, είναι τα μακαρόνια με κιμά της μαμάς του!


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση.

Δημιουργική κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά.

 

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

 

 

  • ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
  • ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΑΒΓΟ ΠΩΣΕ ΚΑΙ ΣΙΤΑΚΕ ΤΟΥΡΣΙ
  • ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ, ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ MISO ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΑΓΚΘΙ
  • ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ
  • ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

 

Ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης είναι Head Chef Instructor της CWC, με μετεκπαίδευση στην Γαλλική σχολή ALAIN DUCASSE τα τελευταία χρόνια έχει στο  ενεργητικό του συνεργασίες με επώνυμα εστιατόρια  και εξειδίκευση στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα και είναι επίσης ο chef Executive του ΜΑREA.



Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια