CWC PRO - PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Μαγειρικής Τέχνης

CWC PRO- PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Tακτικοί Συνεργάτες

Αρβανίτης Κώστας

Επιστημονικός Σύμβουλος και συνεργάτης
  Έχει συγγράψει βιβλία με τίτλους:

  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ 
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ

Διατέλεσε περισσότερο από τριάντα χρόνια καθηγητής Εφαρμογών στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας διδάσκοντας τα μαθήματα «Εισαγωγή στην επαγγελματική Μαγειρική», «Εστιατόριο», «Μπαρ Ποτά, Οινολογία».
Διετέλεσε προϊστάμενος του τμήματος και υπεύθυνος της ομάδας «Ειδικών Τουριστικών Μαθημάτων».
Προηγουμένως υπήρξε στέλεχος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ΔΙΒΑΝΗ και Διευθυντής στη Λάρισα του Ξενοδοχείου DIVANI PALACE.
Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου τροφίμων ΕΦΕΤ και του ΟΑΕΔ/Υπουργείο Εργασίας.
Έχει διδάξει σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) στη Λάρισα και  Βόλο σε ειδικότητες σχετικές με την εστίαση.
Υπήρξε μέλος της ομάδας αναμόρφωσης προγραμμάτων σπουδών ΟΕΕΚ στις ειδικότητες: Υπάλληλος Διαχείρισης Τροφοδοσίας Τουριστικών Μονάδων και Τεχνικός Μαζικής Εστίασης και συστημάτων επισιτισμού (catering) ως και μέλος των Επιτροπών Ειδικών Επιστημόνων του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Βασικοί εισηγητές του θεωρητικού προγράμματος είναι οι:


Χριστοφόρου Παναγιώτης, Απόφοιτος ΑΤΕΙΘ Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου PgDip International Hospitality Management του Strathclyde University. Εργάστηκε ως στέλεχος πολυεθνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων (Hilton, Intercontinental, SLH) τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα επί σειρά ετών.  Επίσης, δίδαξε Hotel Management στο London City College στο Λονδίνο και στο Cardiff Metropolitan University της American Farm School στην Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία έτη εργάζεται ως Δ/ντής Τροφίμων-Ποτών στην εταιρεία Regency Casino Thessaloniki. και διδάσκει τουριστικά επαγγέλματα σε διάφορους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς Δευτεροβάθμιου & Τριτοβάθμιου επιπέδου.  


 

Καλογεράκου Θεοδώρα

  • Σύμβουλος Σωματικής Ευεξίας ,Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού MSc - Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία, ΑΠΘ .Μετεκπαίδευση σε Προγράμματα Φυσικής Αποκατάστασης και Εκτίμησης Θρέψης, Karolinska Institutet, Dept. of Medicine, Stocholm, Sweden

  • Visiting Researcher-Μετεκπαίδευση στην Αξία της Μεσογειακής Διατροφής, HARVARD School of Public Health, Boston, Massachusetts

  • Από το 1998 έως σήμερα διδάσκει την υγιεινή διατροφή σε σχολές γαστρονομίας στην Ελλάδα. Από το 2001 εργάζεται ως καθηγήτρια σε σχολή Γαστρονομίας (Υπεύθυνη Καθηγήτρια – Εκπαιδευτής στις θεματικές ενότητες ‘Διαιτητική - Διατροφή’ του προγράμματος σπουδών: Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, για τις ειδικότητες «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» και «Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης» στην εταιρεία «LE MONDE (ΛΕ ΜΟΝΤ) Οι ώρες διδασκαλίας ανέρχονται συνολικά στις 6.152 περίπου), όπου το κύριο ερευνητικό της ενδιαφέρον είναι η σημασία της Διατροφής ως παράγοντας Πολιτισμού και Υγείας και τη διάδοση του Ελληνικού Γαστρονομικού Πολιτισμού (Για 3 συνεχόμενες χρονιές έχει διοργανώσει σεμινάρια με θέμα «Αρχαία Ελληνική Διατροφή», «Η δίαιτα στον Ιπποκράτη», «Θρησκευτικές Κουζίνες»).

  • Είναι Συντονίστρια Μαθήματος-Καθηγήτρια του μαθήματος «Flavor Theory and Practice – Γευσιγνωσία Θεωρία και Πρακτική», προπτυχιακό μάθημα για την απόκτηση BA Culinary Arts-BA Culinary Arts and Food Service Development-BA Culinary Arts, Baking and Patisserie, του Πανεπιστημίου Queen Margaret University, Edinburgh (School of Arts, Social Science and Management-Division of Business, Enterprise and Management) και το AMC Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Αθήνα-Πειραιά κατά το έτος 2016 έως 2017. Περιεχόμενο του μαθήματος: φυσιολογία της γεύσης- είδη γεύσης - βασικές γεύσεις - η γεύση της μοριακής κουζίνας - δημιουργία γευστικού προφίλ - βασικές τεχνικές μαγειρικής και γευσιγνωσία - η σύνθεση της γεύσης και οι συνδυασμοί -η γεύση στο ποτό - συνδυασμοί φαγητού-ποτού - η εκτίμηση στο φαγητό - καινοτομία και παράδοση στη γεύση.

Βασικοί εισηγητές του εργαστηριακού  προγράμματος είναι οι:

Στέφανος Σταμίδης Chef Executive. Σπούδασε την μαγειρική τέχνη στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Στα 18 έτη , αδιάκοπης καριέρας του σε κουζίνες διαφόρων Ξενοδοχείων και εστιατορίων , συνεργάστηκε με πολλούς διακεκριμένους Ελληνες και ξένους chef . Τα τελευταία χρόνια είναι ο  executive chef του ξενοδοχείου NIKOPOLIS και του εστιατορίου DOME. Διετέλεσε καθηγητής μαγειρικής στα ι.ε.κ. ΑΚΜΗ . Πιστεύει πολύ στις καθαρές γεύσεις , στα φρέσκα εποχιακά προϊόντα και στην αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών που με τις άριστες τεχνικές αναδεικνύονται στα πιάτα του. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς λαμβάνοντας πάντα ανώτατες διακρίσεις και επίσης είναι κάτοχος Βραβείων Gourmet.

Παναγιώτης Δεληθανάσης , Chef Executive, Head Chef Instructor της CWC, με μετεκπαίδευση στην Γαλλική σχολή ALAIN DUCASSE τα τελευταία χρόνια έχει στο  ενεργητικό του συνεργασίες με τα  ΙΕΚ (ΔΕΛΤΑ), και επώνυμα εστιατόρια της πόλης με εξειδίκευση στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα είναι ο chef Executive του ΜΑREA.


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

TLC

Η TLC διαθέτει δέκα χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης με πολλές διακρίσεις, επιτεύγματα και επιτυχημένα εγχειρήματα στο χώρο της εστίασης, της εκπαίδευσης και των υπηρεσιών.

Σεμινάρια Master Class CWC 2014-2017

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville

Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville

HERVE DEVILLE, Technique and emotion of the Mediterranean cuisine

Στο International Master class με καλεσμένο τον Γάλλο Chef Herve Deville θα έχουν την ευκαιρία οι επαγγελματίες chef και σπουδαστές να μάθουν τα μυστικά της τέχνης και τις εμπειρίες του, από τη σπουδαία διαδρομή του σε εστιατόρια που ανήκουν στην ελίτ των βραβείων Michelin .Θα μας μεταφέρει τις γνώσεις τις ειδικές τεχνικές και την εφευρετικότητα που τον χαρακτηρίζουν μέσα από δυο συνταγές master piece δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από την πολυπλοκότητα και που θα  αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους εκπαιδευομένους .

O Herve Deville ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της γαστρονομίας το 1998 Δεδομένης της εμπειρίας του έχοντας στη διαδρομή του σπουδαίες συνεργασίες σε διάσημα εστιατόρια στη Γαλλία Le Bristol - Restaurant 2* Michelin , Λουξεμβούργο Restaurant Wenge , Ιρλανδία Patrick Guilbaud 2* Michelin, και στη Ελλάδα Spondi 2* Michelin, είναι τώρα ο Εxecutive Chef στο βραβευμένο με δυο αστέρια  Michelin του διάσημου Pierre Gagnaire’s “Sketch” στο Λονδίνο.

Η φιλοσοφία του πίσω από τις περιπετειώδεις σύγχρονες  δημιουργίες του είναι να μεταφέρει  συναισθήματα και να είναι εφευρετική, ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στην ντελικάτη γαλλική κουζίνα και στις σύγχρονες τεχνικές με καινοτόμους συνδυασμούς.

 

Οι  συνταγές master piece που θα δημιουργήσει Chef Herve Deville αποτελούνται από διαφορετικές επιμέρους δημιουργίες με hi end τεχνικές και μεθόδους στη χρήση των πρώτων υλών από μηδενική βάση (scratch)

- Lamb filet ,polenta a la Romaine, aubergines and sweetbreads

With exclusive technique of a farce fine made with aubergine with a truly Mediterranean identity dish

- Vanilla panacotta,passion fruit wurtz, mango and green tea streusel

Technique of a wurtz ( whipped emulsion with a base of a jelly hot ,a technic and really tastefull and refreshing dessert for the winter , and perfect to impress.


(Το σεμινάριο αυτό θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα γίνετε μετάφραση στην ελληνική από διερμηνέα.)


Σεμινάριο Master Class Session 2 με τον Chef  Γιάννη Παρίκο

Master Class Session 2 με τον Chef  Γιάννη Παρίκο
Δημιουργικά Πρώτα πιάτα - Ορεκτικά & Μεζέδες με Θαλασσινά

Στο Master Class Session 2 ο Chef  Γιάννης Παρίκος θα δημιουργήσει προτάσεις που αποτελούν πηγές έμπνευσης για επαγγελματίες και σπουδαστές.
Τα φίνα δημιουργήματα του αυτή την φορά θα είναι: πρώτα πιάτα-ορεκτικά & μεζέδες με θαλασσινά !
Η άκρως δημιουργική άποψη το αστείρευτο ταλέντο ,οι ισορροπίες στις γεύσεις και τις υφές- πάντα με εξαιρετικές τεχνικές και συνδυασμούς  χαρακτηρίζουν τον καταξιωμένο συνεργάτη μας και δίκαια τον κατατάσσουν σε ένα από τους καλύτερους Chef της Ελλάδος!

Ο Γιάννης Παρίκος εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε αντίστοιχης αίγλης εστιατόρια, όπως το Βαρούλκο και η Σπονδή. Τη σεζόν 2009-2010 ήταν chef στη Χύτρα, κερδίζοντας 1 αστέρι Michelin, επίσης διατέλεσε και ως executive chef στο εστιατόριο Water Restaurant του ξενοδοχείου Sani Asterias Suites. Το 2012, ήταν chef στο Life Gallery και το 2013 στο Cash. Έχει τιμηθεί με Χρυσό Σκούφο επί εννέα συναπτά έτη. Σήμερα είναι ο chef του Bαρούλκο στον Πειραιά με 1 αστέρι Michelin.
Ο Γιάννης Παρίκος κρατώντας τη βάση της Γαλλικής γκουρμέ  κουζίνας προσθέτει στα πιάτα με αριστοτεχνία την ισορροπία και τα αρώματα της Μεσογείου

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Ρολό αβοκάντο γεμισμένο με καβούρι και αφρό μανταρίνι
  • Κυδώνια με καπνιστό λάδι και μπέικον
  • Γαύρος παναρισμένος, μαγιονέζα κάρυ και κόλιανδρο
  • Μπαρμπούνι γεμιστό με καπαρόφυλλα ,σταφίδες, και μους μελιτζάνας
  • Σαρδέλα μαρινάτη με κρίταμο και λαρδί
  • Λαυράκι μαρινάτο με άγρια ρόκα
  • Σουπιά ψητή με σάλτσα μουστάρδας και τρούφα
  • Τόνος με τοματίνια και ρόκα
  • Σολομός Gravlax μαριναρισμένος με παντζάρι πίκλα κρεμμύδι και horseradish
  • Ψητό λάχανο με αντσούγιες και σάλτσα σόγιας


Σεμινάριο Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο

Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο

Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά “Sweet& Magic Christmas


Στο Master class με θέμα :Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά Sweet& Magic Christmas ο Pastry Chef Γιώργος Αβγέρος θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και θα δημιουργήσει  προτάσεις  για επαγγελματίες  και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής με έμπνευση από την  μαγεία των Χριστουγέννων.
Δουλεύοντας με ειδικές τεχνικές θα μοιραστεί τα μυστικά και θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς  που θα το παρακολουθήσουν, να εμπλουτίσουν  τις γνώσεις και το μενού τους μέσα από  το διάρκειας 3,5 ωρών Master Class  της CWC PRO .

Ο Γιώργος Αβγέρος είναι ο Pastry Chef του Sani Club. Σπούδασε την Ζαχαροπλαστική Τέχνη  στην Ελλάδα και έχει  εργαστεί σε επώνυμα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Παράλληλα διδάσκει σε ιδιωτικά ΙΙΕΚ, είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής, και Ambassador της Σοκολάτας Belgolade.

Συνταγές Master class: “Sweet& Magic Christmas”
Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά Μagic

  • Christmas ball: Xριστουγεννιάτικη μαγική μπάλα, γεμισμένη με μους από 2 σοκολάτες, baileys cremeux με εκρηκτική καραμέλα βανίλιας (που σκάει στο στόμα)
  • Mont Blanc: Τραγανή μαρέγκα βανίλιας γεμισμένη με cremeux σοκολάτας  belcolade venezuela 43% αρωματισμένη με tonka, cream cheese και κάστανο vermicelli.
  • Christmas Tree: Aνάποδο croquembouche γεμισμένο με  μους πραλίνας φουντουκιού, cremeux καφέ και τραγανά κομμάτια πραλίνας.
  • Candle:κρέμα μασκαρπόνε αρωματισμένη με βανίλια, cremeux ecuador 71% belcolade με cassis,compote φρούτων του δάσους,biscuit σοκολάτας

Τεχνικές:

  • Θεωρία και Τεχνική πραλίνας φουντουκιού
  • Δημιουργία Μούς σοκολάτας
  • Γαλακτοματοποίηση
  • Τεχνική cremeux
  • Γλασάζ
  • Βiscuit


Σεμινάριο Μaster Class με τον Chef Πέσκια Χριστόφορο

Μaster Class με τον Chef Πέσκια Χριστόφορο

Fusion Ασιατική -Ελληνική κουζίνα

Ο πρωτοπόρος διακεκριμένος Chef Χριστόφορος Πέσκιας στην τρίτη χρόνια της συνεργασία μας θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό Master Class με θέμα την Fusion Ασιάτικη-Ελληνική κουζίνα!

Στο σεμινάριο αυτό ξεδιπλώνει το τεράστιο ταλέντο του και συνδιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις πρώτες ύλες και τα μπαχαρικά με εξαιρετικές τεχνικές και πάντα με το υψηλό επίπεδο της γαστρονομικής του τέχνης.

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Vegetables Lo Mein με σταμαναγκάθι.
  • Βιετναμέζικα πα'ι'δάκια με σάλτσα γιαούρτι.
  • Εναλλακτική χωριάτικη με γλιστρίδα και miso dressing.
  • Κατσικάκι με κάρυ και πατάτες.
  • Ρυζόγαλο με γάλα καρύδας.

 

BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Χριστόφορος Πέσκιας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης, μαζί όμως με τη φοιτητική ζωή, ανακάλυψε και το πάθος του για τη μαγειρική.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, ήρθε στην Ελλάδα και εργάστηκε για τρία χρόνια ως chef στο εστιατόριο Dash, στην Κηφισιά.

Το 1992, επέστρεψε στην Αμερική για να μαθητεύσει δίπλα στους chef Charlie Trotter και Jackie Pluton, στο Σικάγο, εξερευνώντας τον κόσμο των υλικών και των τεχνικών της υψηλής γαστρονομίας.

Από το 1997 έως το 2002 έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στις κουζίνες των εστιατορίων Puerto Colina, Rock n’ Roll και Balthazar, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε στην Ευρώπη, για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του δίπλα στους Ferran Adria, Mark Menaux και ]oel Robuchon.

Το 2003 ανέλαβε το εστιατόριο 48, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2008, ανεβάζοντάς το γρήγορα στην top-100 λίστα του περιοδικού ‘Restaurant Magazine’, μαζί με τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.

Τον Φεβρουάριο του 2010 άνοιξε το πρώτο Πbox, στην Κηφισιά, ενώ μόλις εγκαινιάστηκε και δεύτερο Πbox, στο ξενοδοχείο Periscope, στο Κολωνάκι.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας συνεργάζεται επίσης σε εβδομαδιαία βάση με το περιοδικό Γαστρονόμος, της εφημερίδας Καθημερινή. Το Πbox Cookery είναι η νέα ιδέα του concept Πbox.


Σεμινάριο Μaster Class με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Μaster Class με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Καρπάτσιο & Ταρτάρ

Στο Μaster Class Καρπατσιο & Ταρτάρ ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα μας δείξει τα μυστικά και τον τρόπο που θα δημιουργήσουμε δημιουργικά πιάτα με ευφάνταστη παρουσίαση και πως μπορούμε να κάνουμε διαφορές παραλλαγές για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και το μενού μας

Το Καρπάτσιο ανακαλύφθηκε στο Harry's Bar στη Βενετία, όπου για πρώτη φορά σερβίρεται στην κόμισσα Amalia Natasha Moncenigo, το 1979, όταν η ίδια ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του μπαρ ότι ο χορτοφάγος γιατρός της, την είχε συστήσει να τρώει μόνο ωμό κρέας.

Έτσι λοιπόν ο ιδιοκτήτης δημιουργεί ένα ορεκτικό που αποτελείται από λεπτές φέτες ωμού βοδινού κρέατος με ντρέσινκ μουστάρδας ντιζόν. Ο ιδιοκτήτη του μπαρ Will Treaty ονόμασε το πιάτο Καρπάτσιο διότι εμπνεύστηκε από τους πίνακες του ζωγράφου Vittore Carpaccio, επειδή τα χρώματα του πιάτου του θύμιζαν τους πίνακες του.

Οπότε, αν θελήσουμε να δώσουμε ένα ορισμό για τη λέξη καρπάτσιο θα λέγαμε ότι είναι: είναι κρύο ορεκτικό που αποτελείτε από λεπτές φέτες ωμού κρέατος με μπαχαρικά, λάδι, ξύδι, βότανα, αλάτι ακόμα και λεμόνι όπου με τα παραπάνω το κρέας πέρα από το μαρινάρισμα του, μαγειρεύεται από τα οξέα τους.

Σήμερα οι Chef έχουν αναδείξει αυτόν τον όρο με την φαντασία τους και την τεχνογνωσία τους και δημιουργούν φανταστικά ορεκτικά που εκτός από μοσχαρίσιο καρπάτσιο θα δοκιμάσουμε και καρπάτσιο από τόνο, σολωμό, αρνί, πάπια κ.τ.λ

Ταρτάρ

Κρύο πιάτο με ψιλοκομμένο ωμό μοσχάρι αναμεμειγμένο με ωμό αυγό, αγγουράκι τουρσί, μουστάρδα και άλλα αρωματικά. Σερβίρεται με φρυγανισμένο ψωμί ή και πατάτες τηγανητές. Ο όρος επίσης χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε παρασκευή περιλαμβάνει ωμό και ψιλοκομμένο κρέας ή ψάρι.

ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης είναι Head Chef Instructor της CWC, με μετεκπαίδευση στην Γαλλική σχολή ALAIN DUCASSE τα τελευταία χρόνια έχει στο  ενεργητικό του συνεργασίες με τα  ΙΕΚ (ΔΕΛΤΑ), και επώνυμα εστιατόρια της πόλης με εξειδίκευση στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα και είναι επίσης ο chef Executive του ΜΑREA.

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Καρπάτσιο λαβράκι με τρούφα
  • Καρπάτσιο μοσχαρίσιο με κρεμμύδι τουρσί και κρόκο μελάτο.
  • Ταρτάρ καραβίδα με fluid gel passion fruit.
  • Ταρτάρ πάπιας με κίτρινη κολοκύθα και five spices.


Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

Tender Loving Companies

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια