Portfolio Cooking Workshop Consulting

Σεμινάρια που έχουν γίνει από την Cooking Workshop Consulting

Ταξινόμηση ή

Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3     4     5 6 7 8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100
Σεμινάριο Masterclass Νεοελληνικής Κουζίνας με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα Masterclass με θέμα «Η Ελληνική Κουζίνα Μέσα από μια Σύγχρονη Ματιά». Το Masterclass απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης, σπουδαστές αλλά και ερασιτέχνες λάτρεις της γαστρονομίας.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

  • Νιόκι μουσακάς
  • Ριζότο "γαμοπίλαφο" με αρνίσιο κότσι κονφί και στακοβούτυρο
  • Ντολμάδακια γιαλαντζί με γαρίδες, καπνιστά μύδια, λεμονόχορτο και τζιντζέρ
  • Φέτα ψητή με ντομάτα κοφί, καυτερή πιπεριά, θυμάρι και ασημί φύλλο κρούστας
  • Φρέσκο μοσχαρίσιο παστράμι με κόκκινη πιπεριά, πουρέ μελιτζάνας και ξερό ανθότυρο


Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών, βεβαίωση συμμετοχής και η γευσιγνωσία των συνταγών με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Μεσογειακή Κουζίνα με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην κουζίνα της Μεσογείου. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε στη μεσόγειο μέσα από την κουζίνα της κάθε χώρας. Ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα ως την Ισπανία και από κει στις χώρες τις βόρειας Αφρικής, πλημυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και ελαιολάδου. Δημιουργούμε κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών, βεβαίωση συμμετοχής και η γευσιγνωσία των συνταγών με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Περουβιανή Κουζίνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και πιο εκπλεπτυσμένες στον κόσμο. Είναι η αντανάκλαση των τριων κύριων γεωγραφικών ζωνών της, των ακτών, τα υψιπέδων των Άνδεων και της ζούγκλας και η ενσωμάτωση επιρροών από διαφορετικές εποχές και πολιτισμούς.

Τα υλικά και η προετοιμασία της περουβιανής κουζίνας είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας και του πολιτισμού της χώρας και παρότι η φήμη της, οι σπόροι κινόα και τα Pisco sour κοκτέιλ έχουν ταξιδέψει παντού στον κόσμο, οι καλύτερες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του Περού βρίσκονται ακόμα στην πατρίδα τους.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Περουβιανής Κουζίνας, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση κι ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Masterclass Νεοελληνικής Κουζίνας με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Η Ελληνική Κουζίνα Μέσα από μια Σύγχρονη Ματιά, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές, το Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, στο Cooking Workshop Consulting.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

  • Νιόκι μουσακάς
  • Ριζότο "γαμοπίλαφο" με αρνίσιο κότσι κονφί και στακοβούτυρο
  • Ντολμάδακια γιαλαντζί με γαρίδες, καπνιστά μύδια, λεμονόχορτο και τζιντζέρ
  • Φέτα ψητή με ντομάτα κοφί, καυτερή πιπεριά, θυμάρι και ασημί φύλλο κρούστας
  • Φρέσκο μοσχαρίσιο παστράμι με κόκκινη πιπεριά, πουρέ μελιτζάνας και ξερό ανθότυρο

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το Masterclass, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.


Σεμινάριο Η Τέχνη Του Ριζότο με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για όλον το χρόνο. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Masterclass Δημιουργικής Κουζίνας με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές, το Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, στο Cooking Workshop Consulting.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

• Καπνιστό χέλι / αγγούρι τουρσί / ταραμάς wasabi
• Ψητό καλαμάρι / αράβικο κους κους / πράσινο μήλο
• Φιλέτο κοτόπουλο / κρέμα καλαμπόκι / αβγό πωσέ
• Μοσχαρίσια μάγουλα / μελιτζάνα /σόγια

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το Masterclass, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.


Σεμινάριο Street food με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική ιστορία.

Σήμερα, το "Street Food" είναι μία τεράστια βιομηχανία που αναπτύσσεται κι εξελίσσεται ραγδαία παγκοσμίως, καθώς όλες οι χώρες έχουν το δικό τους, ενώ συνεχίζει να δελεάζει τους περαστικούς στους δρόμους μικρών και μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Street Food, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση επάνω στις νέα τάση σήμερα, όπου είναι το «γρήγορο φαγητό» και απολαύστε την ένταση των γεύσεων που προσφέρει η συνάντηση του street food  με την υψηλή γαστρονομία.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Burgers με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Είμαστε βέβαιοι πως έχετε ξαναφτιάξει burger. Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για να μάθετε πώς να φτιάχνετε απλά burger. Είναι ένα σεμινάριο για να ανέβετε επίπεδο και να δημιουργήσετε το δικό σας gourmet burger, εφάμιλλο των καλύτερων σεφ, με φρέσκα ψωμάκια, σπιτικές τηγανητές πατάτες και τα σωστά καρυκεύματα και σος.

Σε αυτό το σεμινάριο με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να δημιουργήσετε τα πιο ζουμερά και γευστικά «burgers», στο σπίτι. Θα ξεκινήσουμε με τη σωστή επιλογή κρέατος και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα στη δημιουργία του πιο εκπληκτικού burger, ακριβώς όπως οι επαγγελματίες.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Hands-on Φρέσκα Ζυμαρικά με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά

• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά

• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών

• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και  κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά

Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Street food με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική ιστορία.

Σήμερα, το "Street Food" είναι μία τεράστια βιομηχανία που αναπτύσσεται κι εξελίσσεται ραγδαία παγκοσμίως, καθώς όλες οι χώρες έχουν το δικό τους, ενώ συνεχίζει να δελεάζει τους περαστικούς στους δρόμους μικρών και μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Street Food, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση επάνω στις νέα τάση σήμερα, όπου είναι το «γρήγορο φαγητό» και απολαύστε την ένταση των γεύσεων που προσφέρει η συνάντηση του street food  με την υψηλή γαστρονομία.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Τα σπαγγέτι, το ριζότο και η πίτσα είναι συνώνυμα της ιταλικής κουζίνας. Αλλά οι ιταλικές σπεσιαλιτέ δεν περιορίζονται εκεί. Γι’ αυτό η ιταλική κουζίνα είναι μία από τις πιο πλούσιες και πιο δημοφιλείς του κόσμου.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση και απολαύστε τις γεύσεις της Ιταλίας σε όλο τους το μεγαλείο.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Σούπες του Χειμώνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ανακαλύψτε τεχνικές για κρύες και ζεστές σούπες, διαυγείς αλλά και πηχτές. Μάθετε πως κάνουμε μία σωστή βελουτέ! Σ’ αυτό το σεμινάριο, μαθαίνουμε πως φτιάχνονται νοστιμότατες, πλούσιες σε υφή και γεύση, χορταστικές χειμωνιάτικες σούπες και πώς να ετοιμάσουμε τα πιο ταιριαστά συνοδευτικά τους. Ο chef μας Παναγιώτης Δεληθανάσης, σας αποκαλύπτει τα μυστικά για σωστό βράσιμο, πόσο πηχτή ή αραιή πρέπει να είναι η σούπα και βασικά, αλλά απλά μαγειρικά βήματα, που θα εξασκήσετε κοντά μας, για να πειραματιστείτε με επιτυχία σε νέες σούπες.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Νεοελληνική Κουζίνα με τον Δ. Σκαρμούτσο

Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο για ερασιτέχνες και λάτρεις της γαστρονομίας, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα μοιραστεί μαζί μας τις δημιουργίες του προβάλλοντας την δική του νεωτεριστική άποψη για την σύγχρονη ελληνική κουζίνα, δημιουργώντας ένα μενού υψηλής Νεοελληνικής κουζίνας, σε εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς και άρτια τεχνική.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου,
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Η Τέχνη Του Ριζότο με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Hands-on Φρέσκα Ζυμαρικά με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά

• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά

• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών

• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και  κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά

Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3     4     5 6 7 8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου! Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

browser-image

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια