Portfolio Cooking Workshop Consulting

Σεμινάρια που έχουν γίνει από την Cooking Workshop Consulting

Ταξινόμηση ή

Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3     4     5 6 7 8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100
Σεμινάριο ΦΡΕΣΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα κόλπα και μυστικά για να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να μετατραπείτε σ’ έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:
• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά
• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά
• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών
• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά

Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών, βεβαίωση συμμετοχής και η γευσιγνωσία των συνταγών με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο MASTER CLASS με τον Pastry chef Αλέρτα Διονύση

Στο τρίωρο Masterclass ο διάσημος και άκρως δημιουργικός Αλέρτας Διονύσης θα μοιραστεί τα μυστικά των συνταγών του , θα μας δείξει νέες ειδικές τεχνικές, θα μας ενημερώσει για τις νέες τάσεις τις ζαχαροπλαστικής σε παγκόσμιο επίπεδο σε ενα σεμινάριο που οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό τους με τον κορυφαίο Mr. Alertas !!!

Βιογραφικό Chef Pâtissier Διονύση Αλέρτα: Όταν η εμπνευσμένη δημιουργικότητα συναντά τα πιο φίνα υλικά & σμίγει με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής, το αποτέλεσμα συνιστά τις μοναδικές δημιουργίες του Διονύση Αλέρτα. Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους: ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις.
Ξεκίνησε τις σπουδές του σε διαιτολογία και μαγειρική, ωστόσο τον κέρδισε η ζαχαροπλαστική μέσα από αξιόλογες συνεργασίες με τα ζαχαροπλαστεία Despoina, το La Cigale, το εστιατόριο Σπονδή (που διαθέτει δύο αστέρια Michelin), ενώ διαθέτει και αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι στον καταξιωμένο Chef Pâtissier Gilles Marchal.
Ο Διονύσης Αλέρτας είναι o Chef Pâtissier του Δειπνοσοφιστήριον Catering (οπότε μπορείτε να γευτείτε τα γλυκά του τόσο μέσα από τις υπηρεσίες του Δειπνοσοφιστήριον Catering όσο και στα καφέ-εστιατόρια του Μουσείου Μπενάκη και του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας), ενώ σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον Catering έχει το ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά. Ακόμη, ο Διονύσης Αλέρτας συνεργάζεται και με το Gaspar & το NJV Athens
Plaza Hotel. Ο Διονύσης Αλέρτας τον Νοέμβριο του 2015 ξεκίνησε να εκδίδει τις συνταγές τους σε μια σειρά βιβλίων αποκλειστικής συνεργασίας με τις Αττικές Εκδόσεις και το 7ημέρες TV. Επίσης συνεργάζεται με το ΙΕΚ Όμηρος-Aegean College και παραδίδει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής. Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής παραδίδει και στο MBS ¨My Business School” IEK Ρεθύμνου. Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie, ο Διονύσης Αλέρτας εμπλουτίζει τις εξειδικευμένες γνώσεις του στην υψηλή ζαχαροπλαστική με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής.

Δευτέρα 21/11 , 3 ώρες

19:00-22:00


Συνταγές:

1 . Mousse βανίλιας με "tayberry"

Suprême vanille με καρδιά απο  Crémeux  tayberry-lime , σε βάση από streusel φουντουκιού – λευκή σοκολάτα και τραγανή επικάλυψη λευκής σοκολάτας με  καραμελωμένα αμύγδαλα.

2 "Μισοψημενη" σοκολατα με κάστανα

Sable cacao , mi-cuit σοκολάτας με κάστανα και αφράτη ganache σοκολατας

3 Φρουτα του δάσους με σοκολατα

Sablé vanille με compote  myrtille και crémeux  σοκολάτας αρωματισμένο με λάιμ.Γαρνίρετε με φρέσκα φραμπουάζ


Σεμινάριο Vegán street food

Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε απολαυστικές street food συνταγές από ολο τον κόσμο και θα μάθουμε πως να τις μετατρέψουμε σε φυτικές  (vegan)!
το ταξίδι μας θα ξεκινήσει από την Ελλάδα οπού θα κάνουμε το  παραδοσιακό μας πιτόγυρο αλλά με γύρο από μανιτάρια πλευρώτους, πηγαίνουμε Αγγλία και μετατρέπουμε το fish n chips σε tofish n chips δηλαδή θα αντικαταστήσουμε το ψάρι με τόφου, πηγαίνουμε Αμερική για το πιο ζουμερό burger μανιταριών και το ταξίδι μας τελειώνει στο Μεξικό οπού θα φτιάξουμε τάκος με κιμά σόγιας
φυσικά θα μάθουμε να κάνουμε και τις φυτικές σάλτσες που θα τα συνοδεύσουν τζατζίκι, tartare sauce, μαγιονέζα, γουακαμόλε

Βιογραφικό
Ο Νίκος Γαϊτάνος, είναι αποκλειστικά σεφ χορτοφαγίας με προϋπηρεσία στα περισσότερα vegetarian/vegan εστιατόρια της Αθήνας, (Υγεία- Οικολογία, Avocado, Yi) και σε χορτοφαγικά εστιατόρια του Λονδίνου (Organic for the people, Norman's coach n' horses, vegan hippo) ενώ τα τελευταία χρονιά είναι headchef στο Rosebud στην Αθήνα και στο rOOTS στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, εργάζεται ως guest chef στο εστιατόριο "Goji Vegetarian Cafe" στο York της Αγγλίας και είναι Consultant chef στα ξενοδοχεία Holiday Inn της Αγγλίας και της Ιρλανδίας όπου έχει δημιουργήσει το χορτοφαγικό μενού. Τέλος, είναι ιδιοκτήτης στις ιστοσελίδες greenchef.gr και nikosgaitanos.com.


Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο BURGER ACADEMY

Είμαστε βέβαιοι πως έχετε ξαναφτιάξει burger.

Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για να μάθετε πώς να φτιάχνετε απλά burger. Είναι ένα σεμινάριο για να ανέβετε επίπεδο και να δημιουργήσετε το δικό σας gourmet burger, εφάμιλλο των καλύτερων σεφ, με φρέσκα ψωμάκια, σπιτικές τηγανητές πατάτες και τα σωστά καρυκεύματα και σος.

Σε αυτό το σεμινάριο με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να δημιουργήσετε τα πιο ζουμερά και γευστικά «burgers», στο σπίτι. Θα ξεκινήσουμε με τη σωστή επιλογή κρέατος και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα στη δημιουργία του πιο εκπληκτικού burger, ακριβώς όπως οι επαγγελματίες.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο MASTER CLASS ME ΘΕΜΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από φρέσκα θαλασσινά και κρασί για ένα γεύμα;
Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής αποκαλύπτουμε τα μυστικά και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή επιλογή των ψαριών, την συντήρηση και τους τρόπους μαγειρέματος. Μαθαίνουμε πώς να τα φιλετάρουμε και να χρησιμοποιούμε όλα τα μέρη ώστε να παρασκευάσουμε έναν αρωματικό ζωμό ψαριού με κλαδιά αγριομάραθου.

Γνωρίζουμε την Ιταλική τέχνη του καρπάτσιο και μαγειρεύουμε ένα ολόκληρο λαβράκι μέσα σε κρούστα αλατιού, έναν υπέροχο ψητό σολομό με σόγια και έναν μπακαλιάρο με μια φίνα κρούστα από λεμόνι.

Ελάτε μαζί μας για να απολαύσετε μια διασκεδαστική μαγειρική εμπειρία διάρκειας δυόμιση ωρών με αποκορύφωμα ένα νόστιμο γεύμα.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο ΤΕΧΝΙΚΕΣ SIPHON &FLUID GEL

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Street Food, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση επάνω στις νέες τάσεις της γαστρονομίας δημιουργούμε συνταγές με siphon και fluid gel έτσι ώστε να προσθέσουμε στα πιάτα μας διαφορετικές υφές εντάσεις και οξύτητες

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Χειροποίητα Φρέσκα Ζυμαρικά με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα κόλπα και μυστικά για να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να μετατραπείτε σ’ έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών. 

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά
• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά
• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών
• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά


Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών, βεβαίωση συμμετοχής και η γευσιγνωσία των συνταγών με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Masterclass Νεοελληνικής Κουζίνας με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα Masterclass με θέμα «Η Ελληνική Κουζίνα Μέσα από μια Σύγχρονη Ματιά». Το Masterclass απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης, σπουδαστές αλλά και ερασιτέχνες λάτρεις της γαστρονομίας.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

  • Νιόκι μουσακάς
  • Ριζότο "γαμοπίλαφο" με αρνίσιο κότσι κονφί και στακοβούτυρο
  • Ντολμάδακια γιαλαντζί με γαρίδες, καπνιστά μύδια, λεμονόχορτο και τζιντζέρ
  • Φέτα ψητή με ντομάτα κοφί, καυτερή πιπεριά, θυμάρι και ασημί φύλλο κρούστας
  • Φρέσκο μοσχαρίσιο παστράμι με κόκκινη πιπεριά, πουρέ μελιτζάνας και ξερό ανθότυρο


Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών, βεβαίωση συμμετοχής και η γευσιγνωσία των συνταγών με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Μεσογειακή Κουζίνα με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην κουζίνα της Μεσογείου. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε στη μεσόγειο μέσα από την κουζίνα της κάθε χώρας. Ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα ως την Ισπανία και από κει στις χώρες τις βόρειας Αφρικής, πλημυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και ελαιολάδου. Δημιουργούμε κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών, βεβαίωση συμμετοχής και η γευσιγνωσία των συνταγών με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Περουβιανή Κουζίνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και πιο εκπλεπτυσμένες στον κόσμο. Είναι η αντανάκλαση των τριων κύριων γεωγραφικών ζωνών της, των ακτών, τα υψιπέδων των Άνδεων και της ζούγκλας και η ενσωμάτωση επιρροών από διαφορετικές εποχές και πολιτισμούς.

Τα υλικά και η προετοιμασία της περουβιανής κουζίνας είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας και του πολιτισμού της χώρας και παρότι η φήμη της, οι σπόροι κινόα και τα Pisco sour κοκτέιλ έχουν ταξιδέψει παντού στον κόσμο, οι καλύτερες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του Περού βρίσκονται ακόμα στην πατρίδα τους.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Περουβιανής Κουζίνας, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση κι ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Masterclass Νεοελληνικής Κουζίνας με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Η Ελληνική Κουζίνα Μέσα από μια Σύγχρονη Ματιά, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές, το Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, στο Cooking Workshop Consulting.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

  • Νιόκι μουσακάς
  • Ριζότο "γαμοπίλαφο" με αρνίσιο κότσι κονφί και στακοβούτυρο
  • Ντολμάδακια γιαλαντζί με γαρίδες, καπνιστά μύδια, λεμονόχορτο και τζιντζέρ
  • Φέτα ψητή με ντομάτα κοφί, καυτερή πιπεριά, θυμάρι και ασημί φύλλο κρούστας
  • Φρέσκο μοσχαρίσιο παστράμι με κόκκινη πιπεριά, πουρέ μελιτζάνας και ξερό ανθότυρο

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το Masterclass, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.


Σεμινάριο Η Τέχνη Του Ριζότο με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για όλον το χρόνο. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Masterclass Δημιουργικής Κουζίνας με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές, το Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, στο Cooking Workshop Consulting.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

• Καπνιστό χέλι / αγγούρι τουρσί / ταραμάς wasabi
• Ψητό καλαμάρι / αράβικο κους κους / πράσινο μήλο
• Φιλέτο κοτόπουλο / κρέμα καλαμπόκι / αβγό πωσέ
• Μοσχαρίσια μάγουλα / μελιτζάνα /σόγια

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το Masterclass, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.


Σεμινάριο Street food με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική ιστορία.

Σήμερα, το "Street Food" είναι μία τεράστια βιομηχανία που αναπτύσσεται κι εξελίσσεται ραγδαία παγκοσμίως, καθώς όλες οι χώρες έχουν το δικό τους, ενώ συνεχίζει να δελεάζει τους περαστικούς στους δρόμους μικρών και μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Street Food, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση επάνω στις νέα τάση σήμερα, όπου είναι το «γρήγορο φαγητό» και απολαύστε την ένταση των γεύσεων που προσφέρει η συνάντηση του street food  με την υψηλή γαστρονομία.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Burgers με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Είμαστε βέβαιοι πως έχετε ξαναφτιάξει burger. Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για να μάθετε πώς να φτιάχνετε απλά burger. Είναι ένα σεμινάριο για να ανέβετε επίπεδο και να δημιουργήσετε το δικό σας gourmet burger, εφάμιλλο των καλύτερων σεφ, με φρέσκα ψωμάκια, σπιτικές τηγανητές πατάτες και τα σωστά καρυκεύματα και σος.

Σε αυτό το σεμινάριο με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να δημιουργήσετε τα πιο ζουμερά και γευστικά «burgers», στο σπίτι. Θα ξεκινήσουμε με τη σωστή επιλογή κρέατος και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα στη δημιουργία του πιο εκπληκτικού burger, ακριβώς όπως οι επαγγελματίες.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Hands-on Φρέσκα Ζυμαρικά με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά

• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά

• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών

• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και  κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά

Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3     4     5 6 7 8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

Tender Loving Companies

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια