Photo Gallery Cooking Workshop Consulting
|
|
|
Σεμινάριο Φωτογραφίας πιάτων με Smartphone Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ, σπουδαστές , ερασιτέχνες, food bloggers και... Περισσότερα
CWC PRO MasterClass με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη “Αγγίζοντας την Υψηλή Γαστρονομία μέσω των Ελληνικών... Περισσότερα
Σεμινάριο Hands on Παραδοσιακές Χειροποίητες Πίτες για ερασιτέχνες και λάτρεις της... Περισσότερα
CWC PRO MasterClass Ζαχαροπλαστικής με τον Γάλλο Pastry Chef Aymeric Bredelle Γαλλικά γλυκά & Τούρτες French Modern desserts & Cakes... Περισσότερα
CWC PRO MasterClass Chef Δεληθανάση Παναγιώτη Sous vide Τεχνικές Μαγειρέματος... Περισσότερα
CWC PRO MasterClass με τον Chef Γιάννη Παρίκο “Δημιουργικά πιάτα με κρέας... Περισσότερα
Σεμινάριο για ερασιτέχνες και λάτρεις της μαγειρικής Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου από το MyPizza... Περισσότερα
CWC PRO ΜasterClass με τον chef Γιώργο Βαγιωνά Fusion Μεσογειακή... Περισσότερα
CWC PRO ΜasterClass με τον Chef Στέφανο Σταμίδη Αναμνήσεις θαλασσινής Πολίτικης Κουζίνας με μοντέρνα... Περισσότερα
<< Hands on >> MasterClass Cardinal Sushi CWC PRO Σεμινάριο Sushi Hands on, με την εταιρία Cardinal , Learn to Wok και τη chef Κατερίνα Χανιώτη... Περισσότερα
CWC PRO Master Class με τον Pastry Chef Τίμο Βλάχου Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική - Ατομικά... Περισσότερα
ΜasterClass με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση Καρπάτσιο &... Περισσότερα
Μaster Class με τον Chef Πέσκια Χριστόφορο Fusion Ασιατική -Ελληνική... Περισσότερα
Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά “Sweet& Magic... Περισσότερα
Master Class Session 2 με τον Chef Γιάννη Παρίκο Δημιουργικά Πρώτα πιάτα - Ορεκτικά & Μεζέδες με... Περισσότερα
Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville Technique and emotion of the Mediterranean cuisine... Περισσότερα
Master Class Δαμαλάς Χρόνης The Essence of Japanese Cuisine SESSION... Περισσότερα
Master Class με τον Chef Γιάννη Παρίκο Ειδικές τεχνικές μαγειρέματος με... Περισσότερα
Master Class Molecular Gastronomy Session 3 Γεωργαντάς Θεόδωρος & Ναλμπαντίδης... Περισσότερα
Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη High-End Σαντορινιά... Περισσότερα
Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική ιστορία. Σήμερα,... Περισσότερα
Στο σεμινάριο αυτό διάρκειας 3 ωρών η Κατερίνα Δάπη θα μας δείξει καλοκαιρινές συνταγές για γλυκά που μπορείτε να φτιάξετε... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για όλον το χρόνο. Μαθαίνουμε την... Περισσότερα
Στόχος του σεμιναρίου είναι να μάθουμε να φτιάχνουμε γλυκά για ιδιαίτερες στιγμές όπως βαφτίσεις, πάρτυ κτλ. Τα γλυκάκια... Περισσότερα
Σε αυτό το σεμινάριο με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να δημιουργήσετε τα πιο... Περισσότερα
Σε αυτό το master class που είναι αφιερωμένο στην τρούφα και τα μανιτάρια θα μάθουμε τα πάντα από τους ειδικούς κ. Παναγιωτίδη... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα κόλπα... Περισσότερα
Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και την έχουν χρησιμοποιήσει Chef από τα τέλη... Περισσότερα
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 2 θα το επαναλάβουμε στις 1/4/2017 για εσάς που δηλώσατε... Περισσότερα
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ,ΣΤΟ... Περισσότερα
ΟΙ ΤΕΡΙΝΕΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ... Περισσότερα
Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και... Περισσότερα
Σε αυτό το σεμινάριο ο greenchef Νίκος Γαϊτάνος θα μας δειξει πως μπορούμε να μετατρέψουμε σε vegan αγαπημένες συνταγές της... Περισσότερα
Σε συνέχεια του προηγούμενου επιτυχημένου σεμιναρίου MOLECULAR GASTRONOMY το Σάββατο 11 Μαρτίου θα σας παρουσιάσουμε το SESSION 2 MASTER CLASS... Περισσότερα
Αυτό το σεμινάριο μαγειρικής επικεντρώνεται στην διατροφή χωρίς γλουτένη , την πρόληψη, τους κινδύνους κατά την... Περισσότερα
Η Κατερίνα Δάπη θα παρουσιάσει τα γνωστά σε όλους "cupcakes" και διάφορα frostings. Θα μάθουμε διάφορους συνδυασμούς γεύσεων και... Περισσότερα
Σε αυτό το Μaster Class Session 3 με θέμα Γλυκά για εστιατόρια για επαγγελματίες ο Αλέρτας Διονύσης θα δημιουργήσει 3 προτάσεις , με... Περισσότερα
Στο τετράωρο αυτό σεμινάριο Master class για επαγγελματίες ο κορυφαίος Ηλίας Μαμαλάκης θα μας παρουσιάσει την ιστορία της... Περισσότερα
Αυτό είναι το μυστικό που προστατεύει τους αγιορείτες μοναχούς από τον καρκίνο καθώς και από άλλες ασθένειες και τους... Περισσότερα
Umami ονομάζεται η 5η βασική γεύση μετά το γλυκό, το αλμυρό, το ξινό και το πικρό. Ανακαλύφθηκε το 1908 από τον Ιάπωνα χημικό Kikunae... Περισσότερα
Tα μυστικά του Sushi και του Sashimi με από το master του είδους Χρόνη Δαμάλα. Από την φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται και απαιτείται... Περισσότερα
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 1 θα το επαναλάβουμε στις 18/2/2017 για εσάς που δεν... Περισσότερα
Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και την έχουν χρησιμοποιήσει Chef από τα τέλη... Περισσότερα
Σε αυτό το Master class για επαγγελματίες ο διάσημος chef Χριστόφορος Πέσκιας θα μας παρουσιάσει μια σειρά από δημιουργικά πιάτα... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη... Περισσότερα
O διάσημος chef θα σας μοιραστεί τις γνώσεις του σε ένα Master class για επαγγελματίες και σπουδαστές με θέμα: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ... Περισσότερα
Σε αυτό το θεωρητικό σεμινάριο για επαγγελματίες και σπουδαστές ο chef και καθηγητής Λεωνίδας Καρύτσιος θα σας αναπτύξει τις... Περισσότερα
Ο διάσημος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μας παρουσιάσει ένα Master Class σεμινάριο μαγειρικής για την Κρητική Κουζίνα την Δευτέρα... Περισσότερα
Το διαδιακτυακό μου εργαστηριάκι ταξιδεύει αυτήν τη φορά απο τη Γαλλία στη Θεσσαλονίκη και επισκέπτεται τους φιλους απο τη... Περισσότερα
|
|
|
Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES.
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!
CWC PRO The Expertise Culinary Network