Portfolio Cooking Workshop Consulting

Σεμινάρια που έχουν γίνει από την Cooking Workshop Consulting

Ταξινόμηση ή

Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4     5     6 7 8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100
Σεμινάριο Η Τέχνη Του Ριζότο με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Η Κουζίνα των Γιορτών, με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα σεμινάριο μαγειρικής, με ιδέες και συνταγές για το τέλειο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ένα διασκεδαστικό βράδυ, γεμάτο μυστικά για τη δημιουργία των πιο γευστικών γιορτινών πιάτων. Μόνοι, ή με την παρέα σας, ανακαλύψτε τα μυστικά του τέλειου ψησίματος πουλερικών. Δημιουργήστε μια πατάτα πουρέ όπως δεν την έχετε ξαναγευτεί ποτέ και πειραματιστείτε στη δημιουργία ενός μενού που δεν είχατε φανταστεί.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Μεσογειακή Κουζίνα με τον Π. Δεληθανάση

Παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής με τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση, για την Μεσογειακή κουζίνα.

Η Μεσογειακή κουζίνα, κρύβει μέσα της μια φιλοσοφία ζωής, όπου το φαγητό περικλείει όλους τους πολιτισμούς της λεκάνης της Μεσογείου. Είναι μια διατροφή υγιεινή και γευστική, με συνταγές που φτάνουν στις μέρες μας από τα βάθη των αιώνων αλλά και με σύγχρονες δημιουργικές παρεμβάσεις και αναγνωρίζεται από την διεθνή επιστημονική κοινότητα σαν το πλέον αντιπροσωπευτικό και ποιοτικό παράδειγμα σωστής και ισορροπημένης διατροφής. 

Ποιο είναι όμως το μυστικό της Μεσογειακής διατροφής; Την απάντηση θα σας δώσει ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, ο οποίος θα ετοιμάσει για εσάς ένα γευστικό μενού με τα προϊόντα της Μεσογείου. 

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Η Τέχνη Του Ριζότο με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Λιβανέζικη Κουζίνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Η Λιβανέζικη κουζίνα έχει επιρροές από την Αραβική και  γενικότερα από φαγητά των χωρών της Ανατολής. Συνδυάζει την Ευρωπαϊκή κουζίνα με τις πρώτες ύλες και τα μπαχαρικά της Ανατολής και θεωρείται ως η μοντέρνα εκδοχή της Αραβικής κουζίνας.

Σε αυτό το σεμινάριο Λιβανέζικης Κουζίνας, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες σπεσιαλιτέ για να φέρετε τις γεύσεις της Ανατολής στο τραπέζι σας.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Σούπες του Χειμώνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ανακαλύψτε τεχνικές για κρύες και ζεστές σούπες, διαυγείς αλλά και πηχτές. Μάθετε πως κάνουμε μία σωστή βελουτέ! Σ’ αυτό το σεμινάριο, μαθαίνουμε πως φτιάχνονται νοστιμότατες, πλούσιες σε υφή και γεύση, χορταστικές χειμωνιάτικες σούπες και πώς να ετοιμάσουμε τα πιο ταιριαστά συνοδευτικά τους. Ο chef μας Παναγιώτης Δεληθανάσης, σας αποκαλύπτει τα μυστικά για σωστό βράσιμο, πόσο πηχτή ή αραιή πρέπει να είναι η σούπα και βασικά, αλλά απλά μαγειρικά βήματα, που θα εξασκήσετε κοντά μας, για να πειραματιστείτε με επιτυχία σε νέες σούπες.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Hands-on Φρέσκα Ζυμαρικά με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά

• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά

• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών

• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και  κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά

Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Θαλασσινά & Ψάρια με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από φρέσκα θαλασσινά και κρασί για ένα γεύμα;

Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής αποκαλύπτουμε τα μυστικά και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή επιλογή των ψαριών, την συντήρηση και τους τρόπους μαγειρέματος. Μαθαίνουμε πώς να τα φιλετάρουμε και να χρησιμοποιούμε όλα τα μέρη ώστε να παρασκευάσουμε έναν αρωματικό ζωμό ψαριού με κλαδιά αγριομάραθου.

Γνωρίζουμε την Ιταλική τέχνη του καρπάτσιο και μαγειρεύουμε ένα ολόκληρο λαβράκι μέσα σε κρούστα αλατιού, έναν υπέροχο ψητό σολομό με σόγια και έναν μπακαλιάρο με μια φίνα κρούστα από λεμόνι.

Ελάτε μαζί μας για να απολαύσετε μια διασκεδαστική μαγειρική εμπειρία διάρκειας δυόμιση ωρών με αποκορύφωμα ένα νόστιμο γεύμα.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.



Σεμινάριο Μπουκιά και Συχώριο με τον Ηλία Μαμαλάκη

Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο μαγειρικής Μπουκιά και Συχώριο με τον διάσημο σεφ Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος θα ετοιμάσει για εσάς ένα γευστικό μενού με τα προϊόντα της Μεσογείου.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Γαλλική Κουζίνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί για να γραφτεί η ιστορία της γαλλικής γαστρονομίας, που ξεκινάει περίπου τον 16ο αιώνα. Τόνοι τροφίμων και ιδιαίτερων προϊόντων με γαλλική καταγωγή έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν όλες οι συνταγές που μαγεύουν τον ουρανίσκο μας και τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.

Σε αυτό το σεμινάριο Γαλλικής Κουζίνας, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες γαλλικές σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado της υψηλής γαστρονομίας.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Η Τέχνη Του Ριζότο με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Μεσογειακή Κουζίνα & Διατροφή με την Θ. Καλογεράκου και τον Π. Δεληθανάση

Παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής με την διαιτολόγο Θεοδώρα Καλογεράκου και τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση, για την Μεσογειακή διατροφή.

Η Μεσογειακή κουζίνα, κρύβει μέσα της μια φιλοσοφία ζωής, όπου το φαγητό περικλείει όλους τους πολιτισμούς της λεκάνης της Μεσογείου. Είναι μια διατροφή υγιεινή και γευστική, με συνταγές που φτάνουν στις μέρες μας από τα βάθη των αιώνων αλλά και με σύγχρονες δημιουργικές παρεμβάσεις και αναγνωρίζεται από την διεθνή επιστημονική κοινότητα σαν το πλέον αντιπροσωπευτικό και ποιοτικό παράδειγμα σωστής και ισορροπημένης διατροφής. 

Ποιο είναι όμως το μυστικό της Μεσογειακής διατροφής; Την απάντηση θα σας δώσει η διατροφολόγος Θεοδώρα Καλογεράκου, ενώ ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα ετοιμάσει για εσάς ένα γευστικό μενού με τα προϊόντα της Μεσογείου. 

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Hands-on Φρέσκα Ζυμαρικά με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά

• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά

• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών

• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και  κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά

Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Greek-Mediterranean Creative Cuisine Masterclass with Panagiotis Delithanasis

Attend a cooking Masterclass seminar dedicated to Greek-Mediterranean cuisine that will take you on a magical journey across the Aegean Sea through the traditional kitchen of Greece.

Seafood, vegetables, whole grains, herbs, and olive oil are among the ingredients most associated with the Greek culinary tradition. They make for flavorful dishes that trigger memories of sunbathed vacations and leisurely meals. Let us take you on a journey full of tastes, fresh herbs, spices and olive oil from Crete to Thessaloniki and the Greek islands.

This MASTERCLASS seminar on Greek-Mediterranean Creative Cuisine, aimed at international professional chefs, restaurant managers and students, will be presented in English. The participation fee includes the seminar’s recipe book and certificate of attendance.


Σεμινάριο Hands-on Φρέσκα Ζυμαρικά με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά

• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά

• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών

• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και  κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά

Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4     5     6 7 8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου! Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

browser-image

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια