Portfolio Cooking Workshop Consulting

Σεμινάρια που έχουν γίνει από την Cooking Workshop Consulting

Ταξινόμηση ή

Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4 5     6     7 8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100
Σεμινάριο Μυστικά της θαλασσινής κουζίνας με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από φρέσκα θαλασσινά και κρασί για ένα γεύμα;

Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής αποκαλύπτουμε τα μυστικά και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή επιλογή των ψαριών, την συντήρηση και τους τρόπους μαγειρέματος. Μαθαίνουμε πώς να τα φιλετάρουμε και να χρησιμοποιούμε όλα τα μέρη ώστε να παρασκευάσουμε έναν αρωματικό ζωμό ψαριού με κλαδιά αγριομάραθου.

Γνωρίζουμε την Ιταλική τέχνη του καρπάτσιο και μαγειρεύουμε ένα ολόκληρο λαβράκι μέσα σε κρούστα αλατιού, έναν υπέροχο ψητό σολομό με σόγια και έναν μπακαλιάρο με μια φίνα κρούστα από λεμόνι.

Ελάτε μαζί μας για να απολαύσετε μια διασκεδαστική μαγειρική εμπειρία διάρκειας δυόμιση ωρών με αποκορύφωμα ένα νόστιμο γεύμα.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.



Σεμινάριο Η Κουζίνα της Ωμοφαγικής Διατροφής με την Α. Κόκκαλη και τον Ν. Γαϊτάνο

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος κυρία Αναστασία Κόκκαλη και ο chef Νίκος Γαϊτάνος, μας παρουσιάζουν έναν μοναδικά ενδιαφέρον σεμινάριο για την ωμοφαγία.

Πολλοί ακολουθούν τη raw diet για απώλεια βάρους, ευεξία, βελτίωση της υγείας ή ακόμη και για μία… γευστική δοκιμή συνταγών που δεν χρειάζονται μαγείρεμα. Αποτελεί διατροφικό trend αλλά και ευκαιρία να γευτούμε τρόφιμα αγνά χωρίς επεξεργασία, λαμβάνοντας τη μέγιστη θρεπτική αξία. Στα πλεονεκτήματα ανήκει και η απώλεια βάρους καθώς η θερμιδική αξία των περισσότερων συνταγών είναι χαμηλή. Μέσω της ωμοφαγίας, μπορούμε να ανακαλύψουμε απίστευτους συνδυασμούς τροφίμων και να χρησιμοποιούμε τα raw γεύματα συνδυαστικά με την κανονική μας διατροφή.

Στο σεμινάριο θα μάθετε πως μπορείτε να ακολουθήσετε ωμοφαγία αλλά και να ‘μαγειρεύετε’ γευστικές και πολύ θρεπτικές συνταγές… ωμές!!!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Κρητική Κουζίνα & Διατροφή με τον Δ. Σκαρμούτσο και την Θ. Καλογεράκου

Ο γνωστός chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και η διακεκριμένη διατροφολόγος Θεοδώρα Καλογεράκου, σας παρουσιάζουν ένα σεμινάριο μαγειρικής για την Κρητική Κουζίνα & Διατροφή.

Η κρητική κουζίνα, κρύβει μέσα της μια φιλοσοφία ζωής, αναφέρεται στο τρόπο ζωής των Κρητικών, όπου το φαγητό περικλείει ολόκληρο πολιτισμό. Είναι μια διατροφή υγιεινή και γευστική, με συνταγές που φτάνουν στις μέρες μας από τα βάθη των αιώνων αλλά και με σύγχρονες δημιουργικές παρεμβάσεις και αναγνωρίζεται από την διεθνή επιστημονική κοινότητα σαν το πλέον αντιπροσωπευτικό και ποιοτικό παράδειγμα της ονομαζόμενης Μεσογειακής διατροφής.

Ποιο είναι όμως το μυστικό της κρητικής διατροφής; Την απάντηση θα σας δώσει η διατροφολόγος Θεοδώρα Καλογεράκου, ενώ ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα ετοιμάσει για εσάς ένα γευστικό μενού με τα προϊόντα της κρητικής γης. 

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο συνταγών του σεμιναρίου και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του.


Σεμινάριο Master Class με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS, την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Απριλίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ, απευθύνεται κατ’ αρχήν σε ζαχαροπλάστες, pastry chefs, chefs, επαγγελματίες, σπουδαστές, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής.

Στο MASTER CLASS, ο Στέλιος Παρλιάρος, θα μοιραστεί μαζί μας τις γλυκές αλχημείες του, προβάλλοντας την δική του άποψη για την σύγχρονη ζαχαροπλαστική, με επιλεγμένες πρώτες ύλες και άρτια τεχνική. 

Στο κόστος συμμετοχής του Master Class συμπεριλαμβάνεται ένα booklet των συνταγών που θα παρουσιαστούν και η βεβαίωση συμμετοχής του σεμιναρίου.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 10 ώρες (5 ώρες ανά ημέρα, 17:00-22:00)


Σεμινάριο Master Class με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS, την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Απριλίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ, απευθύνεται κατ’ αρχήν σε ζαχαροπλάστες, pastry chefs, chefs, επαγγελματίες, σπουδαστές, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής.

Στο MASTER CLASS, ο Στέλιος Παρλιάρος, θα μοιραστεί μαζί μας τις γλυκές αλχημείες του, προβάλλοντας την δική του άποψη για την σύγχρονη ζαχαροπλαστική, με επιλεγμένες πρώτες ύλες και άρτια τεχνική.

Στο κόστος συμμετοχής του Master Class συμπεριλαμβάνεται ένα booklet των συνταγών που θα παρουσιαστούν και η βεβαίωση συμμετοχής του σεμιναρίου.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 10 ώρες (5 ώρες ανά ημέρα, 17:00-22:00)


Σεμινάριο Master Class με τον Herve Pronzato

Ο πολυβραβευμένος Γαλλο-ιταλός chef Herve Pronzato, γνωστός για τη μεγαλοπρεπή μεσογειακή κουζίνα και την άψογη αισθητική των πιάτων του, θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο MASTER CLASS με θέμα Δημιουργική Κουζίνα, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης, σπουδαστές και λάτρεις της γαστρονομίας, την Τετάρτη 15 Απριλίου, στο Cooking Workshop Consulting.

Στο MASTER CLASS, ο chef Herve Pronzato, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Στο κόστος συμμετοχής του Master Class συμπεριλαμβάνεται ένα booklet των συνταγών που θα παρουσιαστούν και η βεβαίωση συμμετοχής του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Ελαφριά και Υγιεινή Κουζίνα με την Ειρήνη Πασχαλέρη

Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο υγιεινής διατροφής και μαγειρικής που θα αλλάξει τη ζωή σας, με την γνωστή βιολόγο ειδικευμένη στη διατροφή Ειρήνη Πασχαλέρη και τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση.

Το δίλημμα ανάμεσα στη γεύση και την κομψή σιλουέτα παύει να υπάρχει μετά από αυτό το 3ωρο σεμινάριο. Χάστε εύκολα βάρος, μάθετε πως να τρώτε πιο υγιεινά με έξυπνους συνδυασμούς, δοκιμάστε  τις healthy προτάσεις που θα φτιάξουμε και απολαύστε κοκτέιλ με λίγες θερμίδες μαθαίνοντας μαζί μας τη συνταγή!!

Ανακαλύψτε απλές, αποτελεσματικές οδηγίες που μπορούν να σας μυήσουν στα μυστικά μιας νέας ζωής, για να απολαμβάνετε εξίσου τα αγαπημένα σας φαγητά και το σώμα σας.

Σε αυτό το σεμινάριο:

-Παρουσιάζουμε έξυπνους τρόπους μαγειρικής ώστε να κάνουμε το καθημερινό φαγητό πιο ελαφρύ και να χάσουμε εύκολα βάρος.

-Μαθαίνουμε για τη γλουτένη και πως να την αποφεύγουμε σε διάφορες συνταγές για να μην έχουμε πρηξίματα.

-Δίνουμε έξυπνες λύσεις σε μαμάδες για να ενσωματώσουν υγιεινές τροφές στο διαιτολόγιο του παιδιού τους.

-Φτιάχνουμε κοκτέιλ με λίγες θερμίδες και μαθαίνουμε τις συνταγές τους.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Στην κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου

Είναι αναμφισβήτητα ο πιο αναγνωρίσιμος ειδικός στο μαγείρεμα θαλασσινών και ψαριών. Παρακολουθείστε τον καταξιωμένο σεφ και ιδιοκτήτη του Βαρούλκου, Λευτέρη Λαζάρου, σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής και μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή επιλογή των ψαριών, το φιλετάρισμα και πολλές ιδέες και τρόπους μαγειρέματος.

Περιπλανηθείτε στις θάλασσες της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας του σεφ Λευτέρη Λαζάρου, και ανακαλύψτε νέες τάσεις και γευστικούς συνδυασμούς που θυμίζουν μία καλοστημένη γαστρονομική χορογραφία.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο συνταγών του σεμιναρίου και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του.


Σεμινάριο Πολίτικη Κουζίνα με τον Χριστόφορο Πέσκια

Ο διακεκριμένος chef Χριστόφορος Πέσκιας σας ταξιδεύει στις γεύσεις της Πολίτικης Κουζίνας και σας αποκαλύπτει τα μυστικά μιας ξεχωριστής γαστρονομικής παράδοσης στο σταυροδρόμι των πολιτισμών.

Η Πολίτικη Κουζίνα, είναι η πρώτη αστική κουζίνα του Ελληνισμού με απειράριθμες πρώτες ύλες και αναρίθμητες γεύσεις, που έσμιγαν στην πόρτα της ακολουθώντας τις εμπορικές οδούς της Δύσης και της Ανατολής. Αυτό που έκανε την Πολίτικη Κουζίνα να διαφέρει και την κατέστησε ως μια από τις πιο γευστικές είναι το πάντρεμα γλυκού και αλμυρού. Οι γευστικές αντιθέσεις της, ο τρόπος μαγειρέματος και τα αρώματα των μπαχαρικών που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη νοστιμιά κάθε πιάτου, ξεχωρίζουν σε κάθε συνταγή.

Ταξιδέψτε με τον chef Χριστόφορο Πέσκια, στο σταυροδρόμι των κοσμοπολίτικων γεύσεων και των μπαχαρικών και μυηθείτε στην μαγειρική τέχνη της Πολίτικης Κουζίνας.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο συνταγών του σεμιναρίου και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του. 


Σεμινάριο Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ήρθε η ώρα να το τολμήσετε.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου και μυηθείτε στις αλχημείες των γλυκών δημιουργιών. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Μακροβιοτική διατροφή με την Θεοδώρα Καλογεράκου

Παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής με την διαιτολόγο Θεοδώρα Καλογεράκου και τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση, για την μακροβιοτική διατροφή. Μια εναλλακτική προσέγγιση στην ευεξία, που εστιάζει στην εξισορρόπηση της φυσικής και συναισθηματικής κατάστασης του ατόμου με τη κατανάλωση τροφών οι οποίες είναι ισορροπημένες ενεργειακά και διατροφικά.

Η μακροβιοτική συνδυάζει τους διατροφικούς στόχους που συχνά διδάσκονται στα μαθήματα διατροφής και γυμναστικής - υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, χαμηλά λιπαρά, πολλά λαχανικά και δημητριακά, φυτικές πρωτεΐνες, και περιορισμένη λήψη κρέατος με τις αρχές που συναντάς στην Μεσογειακή διατροφή.

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε να εξισορροπούμε την ενεργειακή δομή του φαγητού με νόστιμες και έξυπνες συνταγές που θα μας υποδείξουν η διαιτολόγος Θεοδώρα Καλογεράκου και ο σεφ Παναγιώτης Δεληθανάσης. Μαζί θα μαγειρέψουν ένα μενού γεμάτο ομορφιά και ευεξία ενώ θα μας παρέχουν πολύτιμες συμβουλές και πρακτική γνώση για να μεταμορφώσουμε ολοκληρωτικά το σώμα, το νου και την υγεία μας, μέσω μιας ολοκληρωμένης και ισορροπημένης διατροφής.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Η Τέχνη των Gnocchi με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα χειροποίητα φρέσκα gnocchi; Σε αυτό το σεμινάριο, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτή την νόστιμη και εύκολη ιταλική σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado των gnocchi. Ελάτε να δοκιμάσετε το κλασικό gnocchi πατάτας με φρέσκο βούτυρο και φασκόμηλο και το παρακμιακά γευστικό σπανάκι και ρικότα gnocchi. Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα νιόκι! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Detox με την Αναστασία Κόκκαλη και τον Νίκο Γαϊτάνο

Ίσως έχετε ακούσει για την διατροφική αποτοξίνωση ως έναν τρόπο επιβράδυνσης της γήρανσης και αποφυγής χρόνιων ασθενειών, αλλά με αναρίθμητες αντικρουόμενες πληροφορίες που κυκλοφορούν μπορεί να είναι δύσκολο να καταλήξετε σε μια σωστή προσέγγιση.

Σε αυτό το σεμινάριο, η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος κυρία Αναστασία Κόκκαλη και ο chef Νίκος Γαϊτάνος, θα σας δείξουν πώς να ετοιμάσετε ένα γευστικό μενού που θα ανανεώσει και θα απαλλάξει τον οργανισμό σας από τις τοξίνες που τον επιβαρύνουν ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς αποτοξίνωσης, ώστε να απολαμβάνετε όχι μόνο τα οφέλη ενός υγιούς σώματος αλλά και ενός καθαρότερου μυαλού.

Ανακαλύψτε γιατί το detox είναι απαραίτητο για την πρόληψη των ασθενειών, τις κοινές πηγές τοξινών και εναλλακτικές επιλογές διατροφής. Ποια τρόφιμα και συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα να συμπεριλάβετε για μια ισορροπημένη διατροφή, και ρεαλιστικές προσεγγίσεις ώστε να ξεκινήσετε μια σωστή διαδικασία αποτοξίνωσης. Μάθετε πώς να καθαρίζετε και να ενεργοποιείτε το σώμα σας με φυσικό τρόπο, με συνταγές που σκοπό έχουν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας σας και να σας αναζωογονήσουν. Αποτοξινωθείτε, μαθαίνοντας να μαγειρεύετε και να καταναλώνετε τις σωστές τροφές με νέους τρόπους που είναι τόσο νόστιμοι όσο και θρεπτικοί.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Αφροδισιακή Κουζίνα με την  συγγραφέα Ειρήνη Χειρδάρη

Η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη και ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης δημιουργούν ένα δείπνο που θα μαγέψει τον ουρανίσκο και (το σημαντικότερο) το μυαλό σας. Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην αφροδισιακή κουζίνα και ξεκλειδώστε τα μυστικά για τη δημιουργία ενός αισθησιακού γεύματος για δύο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας μάθει πώς να προετοιμάσετε ένα αφροδισιακό μενού, ενώ η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη θα σας αποκαλύψει τα μυστικά της επίδρασης του στην λίμπιντο. Ελάτε να ξυπνήσετε και τις πέντε αισθήσεις σας.

Σ’ αυτό το σεμινάριο θα γευτείτε τις εξής αφροδισιακές συνταγές για να δημιουργήσετε ένα μενού με γεύσεις ρομαντισμού και πάθους που θα περιλαμβάνει τα παρακάτω πιάτα:

  • Μούς γαρίδας με καρδιές μαρουλιού και κουκουνάρι
  • Γκουακαμόλε με καραβίδες και μοσχολέμονο
  • Κρέμα γκοργκονζόλα με σέλερυ και άρωμα λεμονιού
  • Καβουροσαλάτα με καλαμπόκι, μουστάρδα Ντιζόν και μπριός
  • Σαλάτα ρόκα με κουκουνάρι, πεκορίνο και βινεγκρέτ σαγκουίνι
  • Κρέμα κόκκινης πιπεριάς με μοτσαρέλλα και ψητές ελιές
  • Όστρακα αχνιστά φλαμπέ με ερωτική σάλσα Τζιντζερ τσίλι
    Κοχύλια με αχνιστά μύδια, γαρίδες, τζίντζερ και λεμονόχορτο
  • Ψητός σολομός με σπαγγέτι από κολοκυθάκια, δυόσμο και σάλτσα σταφύλι
  • Χαλβάς σεμιφρέντο με πέρλες σοκολάτας
  • Μούς γιαουρτιού με φράουλες αρωματισμένες με ρούμι και βασιλικό
  • Φράουλα με σοκολάτα Valrhona


Οι συνταγές, τις οποίες μας διέθεσε ο Σταύρος Δεδούκος υπεύθυνος προγράμματος σπουδών του I.A.F.A. (International Aerobic and Fitness Association) College, επιμελήθηκαν η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη σε συνεργασία με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών του σεμιναρίου και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου. Επιπλέον, δύο ποτήρια κρασί και ένα ποτήρι σαμπάνια θα συνοδεύσουν την γευσιγνωσία.



Σεμινάριο Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ήρθε η ώρα να το τολμήσετε.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου και μυηθείτε στις αλχημείες των γλυκών δημιουργιών. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4 5     6     7 8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου! Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

browser-image

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια