Portfolio Cooking Workshop Consulting

Σεμινάρια που έχουν γίνει από την Cooking Workshop Consulting

Ταξινόμηση ή

Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4 5 6     7     8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100
Σεμινάριο Σούπες του Χειμώνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ανακαλύψτε τεχνικές για κρύες και ζεστές σούπες, διαυγείς αλλά και πηχτές. Μάθετε πως κάνουμε μία σωστή βελουτέ! Σ’ αυτό το σεμινάριο, μαθαίνουμε πως φτιάχνονται νοστιμότατες, πλούσιες σε υφή και γεύση, χορταστικές χειμωνιάτικες σούπες και πώς να ετοιμάσουμε τα πιο ταιριαστά συνοδευτικά τους. Ο chef μας Παναγιώτης Δεληθανάσης, σας αποκαλύπτει τα μυστικά για σωστό βράσιμο, πόσο πηχτή ή αραιή πρέπει να είναι η σούπα και βασικά, αλλά απλά μαγειρικά βήματα, που θα εξασκήσετε κοντά μας, για να πειραματιστείτε με επιτυχία σε νέες σούπες.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Νεοελληνική Κουζίνα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο για ερασιτέχνες και λάτρεις της γαστρονομίας, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα μοιραστεί μαζί μας τις δημιουργίες του προβάλλοντας την δική του νεωτεριστική άποψη για την σύγχρονη ελληνική κουζίνα, δημιουργώντας ένα μενού υψηλής Νεοελληνικής κουζίνας, σε εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς και άρτια τεχνική.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου.


ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την κράτηση και επιβεβαίωση της θέσης σας.


Σεμινάριο Μεσογειακή κουζίνα, με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ένα σεμινάριο γαστρονομίας, αφιερωμένο στις χώρες τις μεσογείου, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε στη μεσόγειο μέσα από την κουζίνα της κάθε χώρας. Ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα ως την Ισπανία και από κει στις χώρες της βόρειας Αφρικής, πλημμυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και ελαιολάδου. Δημιουργούμε κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωσης παρακολούθησης που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ήρθε η ώρα να το τολμήσετε.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου, με θέμα "Γλυκά που Αγαπήσαμε" και μυηθείτε στις αλχημείες των γλυκών δημιουργιών. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Η Κουζίνα των Γιορτών, με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα σεμινάριο μαγειρικής, με ιδέες και συνταγές για το τέλειο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ένα διασκεδαστικό βράδυ, γεμάτο μυστικά για τη δημιουργία των πιο γευστικών γιορτινών πιάτων. Μόνοι, ή με την παρέα σας, ανακαλύψτε τα μυστικά του τέλειου ψησίματος πουλερικών. Δημιουργήστε μια πατάτα πουρέ όπως δεν την έχετε ξαναγευτεί ποτέ και πειραματιστείτε στη δημιουργία ενός μενού που δεν είχατε φανταστεί.

Με χαρά αποφασίσαμε, όλα τα έσοδα του σεμιναρίου, να διατεθούν στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, για αγορά τροφίμων για την υποστήριξη κοινωνικά και οικονομικά ευπαθών ομάδων, του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωσης παρακολούθησης που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Γιορτινή Χορτοφαγική Κουζίνα, με τον Νίκο Γαϊτάνο

Παρακολουθήστε ένα γευστικό και διασκεδαστικό σεμινάριο με τον chef Νίκο Γαϊτάνο, γεμάτο μυστικά για τη δημιουργία χορτοφαγικών γιορτινών πιάτων και γλυκών. Ανακαλύψτε τα υλικά και τις τεχνικές για να δημιουργήσετε απολαυστικά υγιεινά γεύματα την περίοδο των εορτών και πάρτε ιδέες για να σχεδιάσετε ένα δημιουργικό χορτοφαγικό μενού που θα ενθουσιάσει τους φίλους σας, στο γιορτινό τραπέζι.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Master Class με τον Βασίλη Μουρατίδη

Ο chef Βασίλης Μουρατίδης από το «Squirrel» του «Danai Beach Resort» στη Χαλκιδική, θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο MASTER CLASS με θέμα Δημιουργική Κουζίνα, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, στο Cooking Workshop Consulting.

Στο MASTER CLASS, ο chef Βασίλης Μουρατίδης, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το MASTER CLASS, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.


Σεμινάριο Η Τέχνη Του Ριζότο, με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.


Σεμινάριο Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ήρθε η ώρα να το τολμήσετε.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου, με θέμα "Γιορτινά Γλυκά" και μυηθείτε στις αλχημείες των γλυκών δημιουργιών. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Χορτοφαγική (Vegan) Κουζίνα της Ανατολής

Σ’ αυτό το σεμινάριο ξεκινάμε ένα ταξίδι στα βάθη της Ανατολής, πλημμυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών και μπαχαρικών, μέσα από ένα χορτοφαγικό γευστικό πρίσμα. Μετατρέπουμε σε vegan κλασσικές συνταγές από την Ινδία, την Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία, την Μέση Ανατολή, την Β. Αφρική και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της χορτοφαγικής (vegan) κουζίνας.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.


Σεμινάριο Σούπες τον χειμώνα, με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ανακαλύψτε τεχνικές για κρύες και ζεστές σούπες, διαυγείς αλλά και πηχτές. Μάθετε πως κάνουμε μία σωστή βελουτέ! Σ’ αυτό το σεμινάριο, μαθαίνουμε πως φτιάχνονται νοστιμότατες, πλούσιες σε υφή και γεύση, χορταστικές χειμωνιάτικες σούπες και πώς να ετοιμάσουμε τα πιο ταιριαστά συνοδευτικά τους. Ο chef μας Παναγιώτης Δεληθανάσης, σας αποκαλύπτει τα μυστικά για σωστό βράσιμο, πόσο πηχτή ή αραιή πρέπει να είναι η σούπα και βασικά, αλλά απλά μαγειρικά βήματα, που θα εξασκήσετε κοντά μας, για να πειραματιστείτε με επιτυχία σε νέες σούπες.


Σεμινάριο Master Class με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS, την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ, απευθύνεται ΜΟΝΟ σε ζαχαροπλάστες, Pastry Chefs, Chefs, επαγγελματίες, σπουδαστές και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Στο MASTER CLASS, ο Στέλιος Παρλιάρος, θα μοιραστεί μαζί μας τις γλυκές αλχημείες του, προβάλλοντας την δική του άποψη για την σύγχρονη ζαχαροπλαστική, με επιλεγμένες πρώτες ύλες και άρτια τεχνική. Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το MASTER CLASS, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 10 ώρες (5 ώρες ανά ημέρα, 17:00-22:00)


Σεμινάριο Master Class με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS, την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ, απευθύνεται ΜΟΝΟ σε ζαχαροπλάστες, Pastry Chefs, Chefs, επαγγελματίες, σπουδαστές και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Στο MASTER CLASS, ο Στέλιος Παρλιάρος, θα μοιραστεί μαζί μας τις γλυκές αλχημείες του, προβάλλοντας την δική του άποψη για την σύγχρονη ζαχαροπλαστική, με επιλεγμένες πρώτες ύλες και άρτια τεχνική. Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το MASTER CLASS, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 10 ώρες (5 ώρες ανά ημέρα, 17:00-22:00)


Σεμινάριο Wine Tasting με τον sommelier Marco Baldini

Η «Παρουσίαση» σε συνεργασία με τον γνωστό sommelier της Riedel Mr. Marco Baldini πραγματοποιεί wine tasting, με σκοπό την ξενάγηση στα «μυστικά» του καλού κρασιού και του σερβιρίσματός του.

Ένα συναρπαστικό wine tasting με σύντροφο τη Riedel.


Σεμινάριο Wine Tasting με τον sommelier Marco Baldini

Η «Παρουσίαση» σε συνεργασία με τον γνωστό sommelier της Riedel Mr. Marco Baldini πραγματοποιεί wine tasting, με σκοπό την ξενάγηση στα «μυστικά» του καλού κρασιού και του σερβιρίσματός του.

Ένα συναρπαστικό wine tasting με σύντροφο τη Riedel.

Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 2310 231388.

e-mail:tsimiski26@sarafidisgroup.gr



Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4 5 6     7     8   >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου! Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

browser-image

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια