Portfolio Cooking Workshop Consulting

Σεμινάρια που έχουν γίνει από την Cooking Workshop Consulting

Ταξινόμηση ή

Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4 5 6 7     8       >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100
Σεμινάριο Master Class με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS, την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ, απευθύνεται ΜΟΝΟ σε ζαχαροπλάστες, Pastry Chefs, Chefs, επαγγελματίες, σπουδαστές και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Στο MASTER CLASS, ο Στέλιος Παρλιάρος, θα μοιραστεί μαζί μας τις γλυκές αλχημείες του, προβάλλοντας την δική του άποψη για την σύγχρονη ζαχαροπλαστική, με επιλεγμένες πρώτες ύλες και άρτια τεχνική. Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το MASTER CLASS, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 10 ώρες (5 ώρες ανά ημέρα, 17:00-22:00)


Σεμινάριο Wine Tasting με τον sommelier Marco Baldini

Η «Παρουσίαση» σε συνεργασία με τον γνωστό sommelier της Riedel Mr. Marco Baldini πραγματοποιεί wine tasting, με σκοπό την ξενάγηση στα «μυστικά» του καλού κρασιού και του σερβιρίσματός του.

Ένα συναρπαστικό wine tasting με σύντροφο τη Riedel.


Σεμινάριο Wine Tasting με τον sommelier Marco Baldini

Η «Παρουσίαση» σε συνεργασία με τον γνωστό sommelier της Riedel Mr. Marco Baldini πραγματοποιεί wine tasting, με σκοπό την ξενάγηση στα «μυστικά» του καλού κρασιού και του σερβιρίσματός του.

Ένα συναρπαστικό wine tasting με σύντροφο τη Riedel.

Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 2310 231388.

e-mail:tsimiski26@sarafidisgroup.gr



Σεμινάριο Φθινοπωρινή Μεσογειακή Κουζίνα

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στις φθινοπωρινές συνταγές των χωρών της μεσογείου. Ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα ως την Ισπανία και από κει στις χώρες τις βόρειας Αφρικής, πλημμυρισμένο αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και ελαιολάδου. Δημιουργούμε κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής, με ιδέες για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί, που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.



Σεμινάριο Master Class με τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες σεφ, γνωστός μετά από τη συμμετοχή του στο Master Chef, αλλά και την εκπομπή γαστρονομίας Χωρίς Συνταγή, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS με θέμα ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ, απευθύνεται ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες σεφ και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Στο MASTER CLASS, ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα μοιραστεί μαζί μας τις δημιουργίες του με παραδοσιακά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς της Ελλάδος, θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες σεφ τα μυστικά του, προβάλλοντας την δική του νεωτεριστική άποψη για την σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Θα δημιουργήσει ένα μενού υψηλής Νεοελληνικής κουζίνας, με πρώτες ύλες από επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα και έλληνες παραγωγούς, σε εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς και άρτια τεχνική.

Οι επαγγελματίες σεφ που θα παρακολουθήσουν το MASTER CLASS, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.


Σεμινάριο Master Class με τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες σεφ, γνωστός μετά από τη συμμετοχή του στο Master Chef, αλλά και την εκπομπή γαστρονομίας Χωρίς Συνταγή, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS με θέμα ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ, απευθύνεται ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες σεφ και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Στο MASTER CLASS, ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα μοιραστεί μαζί μας τις δημιουργίες του με παραδοσιακά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς της Ελλάδος, θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες σεφ τα μυστικά του, προβάλλοντας την δική του νεωτεριστική άποψη για την σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Θα δημιουργήσει ένα μενού υψηλής Νεοελληνικής κουζίνας, με πρώτες ύλες από επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα και έλληνες παραγωγούς, σε εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς και άρτια τεχνική.

Οι επαγγελματίες σεφ που θα παρακολουθήσουν το MASTER CLASS, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.


Σεμινάριο Χορτοφαγική (Vegan) Κουζίνα

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην χορτοφαγία (vegan). Σ’ αυτό το σεμινάριο ανακαλύπτουμε ξανά τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας, μέσα από ένα χορτοφαγικό γευστικό πρίσμα. Μετατρέπουμε σε vegan κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της χορτοφαγικής (vegan) διατροφής.


Σεμινάριο Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ήρθε η ώρα να το τολμήσετε.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου και μυηθείτε στις αλχημείες των γλυκών δημιουργιών. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου.


Σεμινάριο Master Class με τον chef Γιάννη Παρίκο

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο, για το «Water Restaurant» του Sani Resort, chef Γιάννης Παρίκος, θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο MASTER CLASS με θέμα Δημιουργική Κουζίνα, μόνο για επαγγελματίες, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, στο Cooking Workshop Consulting.

Στο MASTER CLASS, ο chef Γιάννης Παρίκος, θα δημιουργήσει ένα μενού υψηλής δημιουργικής κουζίνας, το οποίο επιτρέπει γευστικές συμμαχίες ανάμεσα σε νεωτεριστικές ματιές, ενδιαφέροντες συνδυασμούς, άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το MASTER CLASS, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.


Σεμινάριο Ινδονησιακή Κουζίνα

Ανακαλύψτε τα μυστικά της Ινδονησιακής κουζίνας. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε σ’ ένα αρχιπέλαγος 17.000 νησιών, πλημμυρισμένο αναρίθμητες γεύσεις με αρώματα φρέσκων μυρωδικών και μπαχαρικών. Μάθετε να μεταμορφώνεται λεμονόχορτο, κουρκουμά, ταμάρινδο, πιπεριές chili, curry και φιστίκια σε μια γαστρονομική απόλαυση. Βουτήξτε στην ινδονησιακή κουζίνα χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά και μάθετε πλούσιες σε γεύσεις, παραδοσιακές συνταγές.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.


Σεμινάριο Ταϊλανδέζικη Κουζίνα

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην μακρινή Ανατολή. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε στην κουζίνα της Ταϊλάνδης. Ένα γευστικό ταξίδι στα βάθη της νοτιοανατολικής Ασίας, πλημμυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και kaeng (Thai-curries). Δημιουργούμε κλασσικές ταϊλανδέζικες συνταγές και ανακαλύπτουμε την πλούσια σε γεύσεις και διατροφική αξία κουζίνα, της άπω ανατολής.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.


Σεμινάριο Χορτοφαγική (Vegan) Κουζίνα

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην χορτοφαγία (vegan). Σ’ αυτό το σεμινάριο ανακαλύπτουμε ξανά τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας, μέσα από ένα χορτοφαγικό γευστικό πρίσμα. Μετατρέπουμε σε vegan κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της χορτοφαγικής (vegan) διατροφής.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.


Σεμινάριο Η Τέχνη Του Ριζότο

Σ’ αυτή την ενότητα ανακαλύπτουμε τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας, λαχανικά αλλά και θαλασσινά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο. Κόστος Συμμετοχής: 60€ Τμήμα 12 ατόμων. Στο κόστος συμμετοχής συπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται μετά το πέρας του σεμιναρίου όπως επίσης, δύο κοκτέιλ και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.


Σεμινάριο Μεσογειακή κουζίνα

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στις χώρες τις μεσογείου Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε στη μεσόγειο μέσα από την κουζίνα της κάθε χώρας. Ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα ως την Ισπανία και από κει στις χώρες τις βόρειας Αφρικής, πλημυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και ελαιολάδου. Δημιουργούμε κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής.


Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4 5 6 7     8       >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

Tender Loving Companies

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια