MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα.

Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και σπουδαστές,  τεχνικές και συνταγές της High end δημιουργικής του κουζίνας, η οποία είναι βασισμένη στα φρέσκα υλικά σε σύγχρονες παρουσιάσεις , καθώς μας επιφυλάσσει εκπλήξεις  με τολμηρούς συνδυασμούς  υλικών, θεαματική παρουσίαση και σερβίρισμα, με στόχο φυσικά τη γευστική ικανοποίηση υψηλού επιπέδου.
Ο Chef Γιώργος Δόσπρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, το 2000  αποφοίτησε από τη κρατική σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε τη καριέρα του δουλεύοντας σε πολύ καλά εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Πέρασε επίσης από πολύ σημαντικά εστιατόρια της παγκόσμιας γαστρονομίας όπως  το ’LA BASTIDE SAINT-ANTOINE’’ με chef τον JACQUES CHIBOIS 1 MICHELIN STAR, ‘‘SKETCH’ στο Λονδίνο με Executive chef PIERE GAGNAIRE 2 MICHELIN STARS, ‘’LECTURE ROOM AND LIBRARY-PARLOUR’’ MODERN BISTRO με chef HERVE  DEVILLE,  ’ FLOCONS DE SEL’’ στη Γαλλία με Executive chef EMMANUEL RENAUT 3 MICHELIN STAR, και στο LASARTE’’ στη Βαρκελώνη  3 MICHELIN STAR με EX. CHEF PAOLO CASAGRANDE.

Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται ως Executive chef στο εστιατόριο “LAUDA” του ομίλου ΑDRONIS στη  Σαντορίνη .



ΣΥΝΤΑΓΈΣ:

  • MARSHMALLOW ΤΟΜΑΤΑΣ, CHIPS ΑΠΟ ΧΤΕΝΙΑ ΤΑΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ.
  • ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ GAZPACO ΠΕΠΟΝΙ, ΠΙΚΛΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙ.
  • ΦΑΒΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΥΡΙ ΜΕΤΣΌΒΟΥ, ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
  • ΚΑΒΟΥΡΙ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΟΡΜΠΕ ΤΟΜΑΤΑΣ, ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟΣ.
  • ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ.
  • ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΝΑΞΟΥ, ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΠΑΡΟΡΙΖΑ, ΣΟΡΜΠΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808417

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιώργος Δόσπρας

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us