Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes
Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon

Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage


H CWC PRO σε ένα διήμερο ΗΑΝDS – ON σεμινάριο, καλωσορίζει τον Μaster του cake Design MARC  SUAREZ. Ο  Marc Suarez κατάγεται από τη Βαρκελώνη και ειδικεύεται στις υπερεαλιστικές  δημιουργίες με βάση τη ζαχαρόπαστα, γλυπτά σοκολάτας, σύγχρονα weding cakes, και  gravity defying cakes. Από το 2013 ο Marc Suarez  έχει την δική του σχολή ζαχαροπλαστικής  LEDOUXCOLLAGE. Οι σπουδαστές και επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το διήμερο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν λεπτομερώς, να μάθουν, να κατανοήσουν και να φτιάξουν με τα χέρια τους, βήμα – βήμα  με τεχνικές , κινήσεις  και μεθόδους για το πώς θα κρατήσουν σε ύψος ένα cake, ιδανικές υφές που χρειάζονται, πως θα χρωματιστεί ένα γλυπτό με airbrush, το σχέδιο και το μοντάρισμα ενός μοντέλου, για να δημιουργούν ένα τόσο ευφάνταστο  και σύγχρονο δημιούργημα που θα τους βοηθήσει να επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα να ανανεώσουν τον το portfolio τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να κάνουν ένα πιο σύγχρονο και απαιτητικό γλυπτό.
✔️ Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους τα  δημιουργήματα  τους.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:

📅 25/1/ 10:00-18:00
📅 26/1/ 10:00-18:00



ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

25/1      BASS RELIEF ΑΝΑΓΛΥΦΟ WEDDING CAKE
WEDDING CAKE:

  • ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ CAKE FONDANT.
  • ΥΦΕΣ FONDANT.
  • ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ “CRACKLE FONDANT”.
  • ΙΣΟΜΑΛΤΟΖΗ.  (Τι είναι η ισομαλτόζη και πώς τη διαχειριζόμαστε).
  • ΤΕΧΝΙΚΗ BASS RELIEF.  (Πώς να δημιουργήσουμε ανάγλυφες επιφάνειες σε ένα fondant).
  • ΠΩΣ  ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ WEDING CAKE .
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΡΩΣΙΜΟ ΧΑΡΤΙ.(Σχεδιασμός, συναρμολόγηση και χρωματισμός)

26/1      AΙΩΡΟΥΜΕΝΟ PEELED LEMON GRAVITY DEFYING CAKE:

  • ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥ.
  • ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ CAKE.
  • ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ 3D CAKE .
  • ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ.
  • ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΣΕ ΕΝΑ FONDANT.
  • ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΥΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΜΑΣ.

✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική

✔️ Κατά την διάρκεια του διήμερου HANDS-ON σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011424

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Marc Suarez Ledouxcollage

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us