HANDS ON MasterClass σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ CWC PRO Pastry Chef Joakim Prat H CWC PRO Pastry Chef Studies για τρίτη... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
HANDS ON Ιταλική Κουζίνα Gnocchi - Νioki

Ιταλική Κουζίνα Gnocchi - Νioki
HANDS ON 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα.
Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής της CWC PRO ο Ιταλός chef Pasquale Lembo , θα μας μυήσει στη Τέχνη των Gnocchi – Νιόκι και των αυθεντικών συνταγών για σάλτσες που προέρχονται από όλες τις τοπικές κουζίνες -από τον Βορρά ως τον Νότο της Ιταλίας!
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο Master Class HANDS ON (100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ) θα δημιουργούν τις συνταγές υπό την καθοδήγηση του chef Pasquale Lembo.
Στο οκτάωρο πρόγραμμα εκπαίδευσης θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ουσιαστικές και εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για να μπορούν να δημιουργούν γνήσια ιταλικά πιάτα στις κουζίνες τους
Το περιεχόμενο του σεμιναρίου:
- Πρώτες ύλες-τροφογνωσία, και σωστή παρασκευή και προετοιμασία για όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμαι στα φρέσκα ζυμαρικά και τις σάλτσες τους.
- Πως διακρίνουμε την σωστή ποιότητα των πρώτων υλών μας.
- Μέθοδοι παρασκευής ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά Gnocchi –Νιόκι
- Θα μάθετε όλες τις τεχνικές και όλα τα μυστικά για να δημιουργείτε χειροποίητα Gnocchi –Νιόκι
- Σωστό βράσιμο Gnocchi –Νιόκι
- Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά
- Oι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τις παραδοσιακές συνταγές από τις τοπικές κουζίνες αλλά και πρωτοποριακούς γευστικούς συνδυασμούς σε σάλτσες για ζυμαρικά
Ο Ιταλός chef Patron Pasquale Lembo είναι ιδιοκτήτης του εστιατόριου Mare e Monti που βρίσκεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης από το 1998 ,είναι από τους ανθρώπους που με την αγάπη για την κουζίνα της πατρίδας του, έχει μυήσει τους Θεσσαλονικιούς στα παραδοσιακά πιάτα της Ιταλικής κουζίνας.
Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών Cose Nostre και τα ζυμαρικά του κρύβουν μέσα τους τις παραδοσιακές τεχνικές και τη φρεσκάδα!
ΣΥΝΤΑΓΕΣ :
GNOCCHI
Gnocchi ai Formaggi gratinati
Νιόκι με τυριά γρατέν
Gnocchi Tricolore al Gorgonzola & Pere
Τριχρωμία Nιόκι με τυρί και αχλάδι
Gnocchi di patate Viola con Cozze Pecorino e Lime
Μωβ Nιόκι με τυρί πεκορίνο και μύδια
Gnocchi di Zucca
Νιόκι με κολοκύθα
Gnocchi Verdi ai Funghi
Πράσινα νιόκι με μανιτάρια
Gnocchi alla Sorrentina
Νιόκι με μοτζαρέλα και τοματίνια
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280344
LAST
Pasquale Lembo
Yes