Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Παραδοσιακά τσουρέκια για το Πάσχα και όχι μόνο

Παραδοσιακά τσουρέκια για το Πάσχα και όχι μόνο

Παραδοσιακά τσουρέκια για το Πάσχα και όχι μόνο

για ερασιτέχνες και λάτρεις της μαγειρικής

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν το δικό τους χώρο σε νησίδες και θα μάθουν να φτιάχνουν το δικό τους τσουρέκι!

 

Στο σεμινάριο αυτό η Ελπίδα Χαραλαμπίδου, θα μας παρουσιάσει πόσο εύκολο είναι να φτιάξουμε Τσουρέκια.

Θα μάθουμε πόσο εύκολο είναι να φτιάξουμε Τσουρέκια, χωρίς ΖΥΜΩΜΑ.

Θα μοιραστεί μαζί μας όλες τις τεχνικές και τα μυστικά της, για την καλύτερη και πιο εύκολη συνταγή.

Τσουρέκια χωρίς ΖΥΜΩΜΑ αυτό τα λέει όλα, δεν θα τα φτιάχνετε μόνο το Πάσχα αλλά καθημερινά.

Απλά η γεμιστά, με πολλές παραλλαγές, και σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια.

 

 

Η Ελπίδα Χαραλαμπίδου ασχολείται ερασιτεχνικά πολλά χρόνια με την μαγειρική. Μετά από παρότρυνση του οικογενείας της, τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα blog μαγειρικής το elpidas little corner. Με το οποίο μοιράζεται πολλές συνταγές της. Η Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική είναι το πάθος της και αυτό την βοηθάει να εξελίσσεται τόσο η ίδια όσο και οι συνταγές της. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα  event Μαγειρικής, όπως στο Food festival στο Mediteranean Cosmos-Σε Workshops στο Cafe Biscotto Mediteranean cosmos, street cooking στην Φλώρινα και άλλα.

 

Συνταγή:

  1. Τσουρέκια χωρίς Ζύμωμα
  2. Τσουρέκια γεμιστά
  3. Τσουρέκια με γλάσο

Ζύμη-Υλικά-Μυστικά.

Τσουρέκια απλά γεμιστά με γλάσο και ατομικά.

Τι κάνουμε το τσουρέκι που μας περίσσεψε.

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν μαζί τους τα 3 τσουρέκια που θα φτιάξουμε μαζί.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Παραδοσιακά τσουρέκια για το Πάσχα και όχι μόνο καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808386

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Ελπίδα Χαραλαμπίδου


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία μέσα από σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικά στησίματα Στη δεύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class

Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class Γιορτινές προτάσεις Gourmeat δια χειρός Λάζαρου Ράπτη   Στο CWC PRO MasterClass o... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Δαμαλάς Χρόνης High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET Στην τρίτη χρονιά της συνεργασίας  μας ο μοναδικός Chef Χρόνης Δαμαλάς... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη   Ο Γκίκας Ξενάκης, που o μεγάλος δάσκαλος Χριστόφορος... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε  όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια

Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου  Πέσκια CWC PRO Masterclass  LEVEL HIGH END GOURMET   Στο CWC PRO Masterclass, ο εμβληματικός  chef Χριστόφορος  Πέσκιας θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο

CWC PRO MasterClass Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά και μια τεράστια βιομηχανία... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου  Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class με τον Chef  Γιάννη Παρίκο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET Στο  CWC PRO MasterClass ο Chef  Γιάννης Παρίκος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French PastryInternational MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF   Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα   Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια