Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Chocolate sculpture

Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Chocolate sculpture

Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Chocolate sculpture
Με τον Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχο

To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη των εκπαιδευόμενων υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχου αποτελεί μέρος του Ταχύρυθμου Προγράμματος Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της CWC PRO.
Στο διήμερο HANDS ON σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι θα δημιουργήσουν από την αρχή τα γλυκά του μενού και θα τα πάρουν στο τέλος μαζί τους.
Το κάθε βήμα της δημιουργίας των γλυκών μαζί με τις υποσυνταγές και τις τεχνικές θα το λάβουν σε έντυπη μορφή μαζί με την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μενού 4ης εβδομάδας LEVEL 2 Pastry

  • Δημιουργία και παρουσίαση γλυπτού.
  • Ζύμη γλυπτού σοκολάτας.
  • Πατρόν για σχεδιασμό και σχέδιο.
  • Δημιουργία γλυπτού και σκάλισμα.
  • Βάψιμο και τεχνικές σοκολάτας γλυπτού.
  • Décor και παρουσίαση γλυπτού.
  • Τεστ δημιουργικότητας.

INFO : Ταχύρυθμα Προγράμματα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
CWC PRO Pastry Chef Level 2 Κλασική και Γαλλική Ζαχαροπλαστική Τέχνη.
Το Ταχύρυθμο πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης , είναι ο κύκλος με διάρκεια στο σύνολο 50 εργαστηριακές ώρες, με 20 συνταγές-δημιουργίες  που αποτελούν την εξέλιξη του Level 1.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι καθαρά εργαστηριακό όπου οι συμμετέχοντες σε όλη  τη διάρκεια του προγράμματος εργάζονται  με την διαδικασία hands on υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Γιάννη Γιάχου (Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO, Pastry Chef Sani Beach, Sani Resort).
Οι εκπαιδευόμενοι με την άριστη καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με όλο τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου ζαχαροπλαστείου για να τη χρησιμοποιήσουν στην σταδιοδρομία τους .
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μάθουν 20 συνταγές-δημιουργίες. Θα εργαστούν με διαφορετικά υλικά και θα κατανοήσουν  την αλληλεπίδραση των πρώτων υλών και των μεθόδων παρασκευής.
Θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους για την διαδικασία της μαζικής παραγωγής.
Θα  μάθουν να δημιουργούν ραφινάτα και εκλεπτυσμένα γλυκά που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα δικά τους μενού-προτάσεις  για να τα χρησιμοποιήσουν σε  Ζαχαροπλαστεία ,Ξενοδοχεία, Εστιατόρια,Catering.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Chocolate sculpture >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801155

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιάννης Γιάχος



Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Burger Academy

Best of Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο O chef Βασίλης Σπόρος, είναι... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best Of Slow Smoked BBQ GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Best Of Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 11-15/05/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 2

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 2 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 3

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 3 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια