MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής, Η επιτυχία της κουζίνας

Σεμινάριο Μαγειρικής, Η επιτυχία της κουζίνας

Σεμινάριο Μαγειρικής, Η επιτυχία της κουζίνας

Στο CWC PRO ΜasterClass  o Nomad chef  Ανδρέας Λαγός θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους σπουδαστές και επαγγελματίες σε ένα σεμινάριο ουσίας.
Η αξία της πρώτης ύλης, το Waste management, η κερδοφορία και η σωστή οργάνωση είναι κάποιοι από τους παράγοντες που συνθέτουν την επιτυχία της κουζίνας.

Θα  αναλύσουμε:

  • Πως η πρώτη ύλη μπορεί να δημιουργήσει κέρδος ;
  • Πως γίνεται η σωστή επιλογή;
  • Πως την αξιοποιείς ;
  • Τι είναι το Waste management;
  • Γιατί η εστίαση χρειάζεται το Waste management
  • Πως το Waste management οδηγεί στην αύξηση του κέρδους ;
  • Τι σημαίνει οργάνωση κουζίνας;
  • Ο ρόλος του ανθρώπινου παράγοντα ποιος είναι ;
  • Πως φτιάχνονται οι λίστες ;

 

Επιπροσθέτως ο κος Ανδρέας Λαγός θα μαγειρέψει «δυναμικές» συνταγές και ταυτόχρονα θα μας μυήσει σε μαγειρικά tips που θα απογειώσουν την επιχείρησή και τα menu σας.

Ο Ανδρέας Λαγός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σάμο.  Στα 19 του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μεσογειακής Μαγειρικής στην Κρήτη. Θεωρεί πολύ σημαντική τη δια βίου μάθηση είτε στους ματωμένους πάγκους της κρατικής Σχολής Κρέατος είτε στην κουζίνα-«χειρουργείο» του Ritz στο Παρίσι, όπου έκανε σεμινάρια γαλλικής παραδοσιακής μαγειρικής. Έχει παρακολουθήσει διετές πρόγραμμα οινολογίας από τον Master of Wine Κωσνταντίνο Λαζαράκη.

Η στενή συνεργασία του με την ομάδα του εστιατορίου “Αριστερά-Δεξιά” και τον Χρύσανθο Καραμολέγκο   του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει σε σημαντικά εστιατόρια, όπως η “Τομάτα” στη Σαντορίνη και  ο “Αστερίας” στο Sani Resort, ως head chef .

Η ανάγκη του, ως chef, να “ταξιδέψει” έξω από τα στενά όρια της κουζίνας ενός εστιατορίου με στόχο να προωθήσει τη δική του φιλοσοφία για τη μαγειρική και το φαγητό, τον οδήγησαν στη δημιουργία του concept “Νomad by Andreas Lagos”. Με την υπογραφή αυτή προσφέρει υπηρεσίες εστίασης σε εταιρείες και ιδιώτες. Συνεργάζεται σε οργανωτικό και συμβουλευτικό επίπεδο με εστιατόρια, ξενοδοχεία και μονάδες εστίασης και παραγωγής προϊόντων παρέχοντας υπηρεσίες που περιλαμβάνουν από την επίβλεψη του σχεδιασμού της κουζίνας, την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού, τη δημιουργία ολοκληρωμένου μενού, την ανάπτυξη συνταγολογίων και την κοστολόγηση έως τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, τα εγχειρίδια εύρυθμης λειτουργίας του χώρου, την εκπαίδευση του προσωπικού και την έρευνα πάνω στις σύγχρονες τάσεις. Παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μονάδες παραγωγής τροφίμων για τη δημιουργία προϊόντων, από τη σύλληψη της ιδέας έως τη δημιουργία συνταγών για μαζική παραγωγή.

Σε διεθνές επίπεδο, μοιράζεται τη φιλοσοφία του και την εμπειρία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Κύπρο, μέσα από ευρείες συνεργασίες  με διακεκριμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες για την ανάπτυξη καινοτόμων concepts και την προώθηση της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό.

Έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως private chef στην Βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Προσκλήθηκε από την Γαλλική Πρεσβεία να συμμετάσχει ως μέλος κριτικής επιτροπής σε διαγωνισμό γαστρονομίας. Έχει κυκλοφορήσει τα βιβλία “Οι Γεύσεις που Μεγαλώσαμε”  και  “A Taste of Greece” επιβεβαιώνοντας πως το ουσιαστικό φαγητό φέρνει στο μυαλό μνήμες και βιώματα που χορταίνουν το βλέμμα και ευφραίνουν την ψυχή. Έχει ξεχωρίσει για τη δημιουργικότητα, το πάθος και το ήθος του. Γεννημένος να εργάζεται ομαδικά, διακρίνεται για τον ήρεμο και αβίαστο τρόπο με τον οποίο μεταδίδει στην ομάδα του την αξία της αποτελεσματικής συνεργασίας. Θέτει στόχους, εργάζεται σκληρά και συνεχίζει να εξελίσσεται, ορίζοντας νέους κανόνες στην ελληνική γαστρονομική σκηνή.Εκπροσωπεί τη νέα γενιά Ελλήνων σεφ που έχουν επιτύχει πολλά, με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά.Η νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα έχει την σφραγίδα «TAGAΘONanthologized by Andreas Lagos». Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η προβολή εξαιρετικών Ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα και εξωτερικό. Το tagaθon είναι η αποτύπωση της  Ελλάδας μίας, Ελλάδας όπως την βλέπει, και την νιώθει ο Ανδρέας. Με τις αξίες, τα ήθη, τα έθιμα, την δημιουργικότητα, την έμπνευση, την ευρηματικότητα ,την ποιότητα την αγάπη την αυθεντικότητα και το πάθος που της αξίζει.

Συνταγές:

  • ΦΑΒΑ ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΕΛΙ,  ΜΕΛΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ.
  • ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΨΗΤΑ ΝΕΑΡΑ ΚΑΡΟΤΑ ΨΗΜΕΝΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ.
  • ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ.
  • ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΜΕ ΛΑΒΡΑΚΙ.
  • ΧΟΙΡΙΝΟΣ "ΠΑΣΠΑΛΑΣ" ΑΛΛΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΘΡΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής, Η επιτυχία της κουζίνας >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280486

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Ανδρέας Λαγός

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στις διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής HANDS ON MasterClass ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής HANDS ON MasterClass ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ Ένα γλυκό ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα Του Βασίλη Μουρατίδη

Η Δημιουργική Κουζίνα  Του Βασίλη Μουρατίδη Στο Μasterclass σεμινάριο της CWC PRO o chef Βασίλης Μουρατίδης θα μοιραστεί, με τους ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου

Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου CWC PRO MasterClass Δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου Στο μοναδικό αυτό σεμινάριο, ο Chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής. Η Δημιουργική Κουζίνα του Θοδωρή Παπανικολάου.

CWC PRO Master Class Σεμινάριο Μαγειρικής. Η Δημιουργική Κουζίνα του Θοδωρή Παπανικολάου. Η μετεξέλιξη της παραδοσιακής κουζίνας... Περισσότερα


Σεμινάριο Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Στο CWC PRO Masterclass ο Chef Γρηγόρης Χέλμης θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες  και... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες  και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, Η επιτυχία της κουζίνας

Σεμινάριο Μαγειρικής, Η επιτυχία της κουζίνας Στο CWC PRO ΜasterClass  o Nomad chef  Ανδρέας Λαγός θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Τεχνικές Siphon

Σεμινάριο Μαγειρικής ΤΕΧΝΙΚΕΣ SIPHON με τους Chef instructors Δεληθανάση Παναγιώτη και Αγγελόπουλο Αντώνη H τεχνική του siphon ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής, Art of Plating, Η Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 4 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 01-05/03/2021 Ταχύρυθμο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια