MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite.

Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και αποστάγματα όπως και whitespirits.

H φιλοσοφία των tapas ή pinxtos όπως τα αποκαλούν, στη χώρα των βάσκων,  ξεκίνησε από τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη.

Σε μερικά μπαρ και εστιατόρια στην Ισπανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, τα τάπας έχουν εξελιχθεί σε μια πιο εξελιγμένη κουζίνα. Τα ταπάκια μπορούν να συνδυαστούν για να κάνουν ένα πλήρες γεύμα. Σε ορισμένες χώρες της Κεντρικής Αμερικής, τέτοια σνακ είναι γνωστά ως bocas. Σε μέρη του Μεξικού, παρόμοια πιάτα ονομάζονται botanas.

Σ’ αυτό το σεμινάριο 30 Tapas ,meze & other bites ο chef Αντώνης Αγγελόπουλος θα μοιραστεί τις γνώσεις του με επαγγελματίες και σπουδαστές  της  CWC PRO για:

  • TAPAS ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΡΑΣΊ, ΜΠΎΡΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ WHITESPIRITS

Θα δούμε μοντέρνους συνδυασμούς υλικών  σε μικρές μπουκιές που συνοδεύουν όλα τα είδη των ποτών.

  • ΕΞΥΠΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑPΑS

Δημιουργούμε ευφάνταστες  βάσεις για σνακ πέρα από τις συνηθισμένες  με διάφορα υλικά που βρίσκουμε πολύ εύκολα.

  • ΜΙΚΡΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΙΝΝΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

«Εκμεταλλευόμαστε» τους θησαυρούς που μας  χαρίζει ο βυθός και μαγειρεύουμε μικρές συνθέσεις από  θαλασσινά και  με τα συνοδευτικά τους.

  • GREEK TAPAS

Φτιάχνουμε tapas με ελληνικά προϊόντα από όλες τις γωνιές της χώρας μας.

  • VEGETARIAN TAPAS

Αντικαθιστούμε τη ζωϊκή πρωτεΐνη με φυτική και έχουμε εξίσου ένα γευστικό αποτέλεσμα.

  • ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ MEZEΣ ΣΕ ΜΟΝΤΈΡΝΟ ΣΤΥΛ ΤΑPAS

Κρατάμε τις παραδοσιακές γεύσεις που όλοι γνωρίζουμε, αλλάζουμε τις υφές  και δημιουργούμε μοντέρνους μεζέδες.

  • ΚΡΥΕΣ ΣΟΥΠΕΣ ΣΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ

Χρησιμοποιούμε διάφορα υλικά και φτιάχνουμε δροσερές  σούπες  που

  • ΝΤΙΠΑΚΙΑ  ΚΑΙ SALSAS

Φτιάχνουμε ντιπάκια σάλτσες που πλαισιώνουν διάφορα ταπάς

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

  1. Spanish tortilla
  2. Croquetas de jamon
  3. Γαρίδες al ajillo
  4. Χταπόδι gallego
  5. Γούνες Παριανές
  6. Φωλιές τομάτας
  7. Αλμυρά cupcakes
  8. Χοχλιοί μπουμπουριστοί
  9. Τυρόλι με λιαστή ντομάτα και δυόσμο
  10. Ουρίτσες με μαγιονέζα εσπεριδοειδών
  11. Φέτα τσιτσιριστή
  12. Ρολάκια χουρμά με γραβιέρα Νάξου και prosciutto
  13. Γυαλιστερές  με τηγανιτό πάνκο και βασιλικό
  14. Μοντέρνος κολοκυθοκεφτές
  15. Βολ ο βαν με θαλασσινά
  16. Γλυκοπατάτα με πάστα ελιάς και τηγανιτή ρίγανη
  17. Παντζάρι με κατίκι  Δομοκού και κάπαρη
  18. Ντακάκι χαρούπι με πέστο ρόκας και αμύγδαλο
  19. Αντιναχτές πατάτες με μπούκοβο και κόλιανδρο
  20. Αρνάκι με αμπελόφυλλο
  21. Αλμυρά καταϊφάκια
  22. Κρύα σούπα αρακά με chips απάκι
  23. Σούπα καρότο με σαντιγύ θυμάρι
  24. Σούπα αγγούρι με γαρίδα
  25. Ταλατούρι
  26. Chimichuri
  27. Ντιπάκι αβοκάντο με ρόδι
  28. Salsa ντομάτα
  29. Μαρμελάδα εσαλότ
  30. Μαγιονέζα jalapeno

Ο chef Αντώνης Αγγελόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη τέχνη της μαγειρικής. Φοίτησε στη σχολή του Ο.Τ.Ε.Κ ΕΠΑ.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Το 2012  με πάθος και  ανήσυχο πνεύμα  μετακόμισε στο Παρίσι με όνειρο και στόχο την υψηλή γαστρονομία. Εργάστηκε στο βραβευμένο εστιατόριο με 2*αστέρια Μichelin  “L’ atelier de  Joël Robuchon etoile” όπου εκεί είχε την ευκαιρία να αναβαθμίσει  τις γνώσεις  του σε υψηλό επίπεδο και να αποκτήσει εμπειρίες από τον κόσμο της Ηigh End Gourmet Γαστρονομίας.

Ο chef Αντώνης Αγγελόπουλος είναι Chef Instructor στα Ταχύρυθμα Προγράμματα Μαγειρικής Τέχνης της CWC PRO.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << 30 Tapas, meze & other bites >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805350

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αντώνης Αγγελόπουλος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια