MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

“Μια σύγχρονη ματιά μαγειρέματος με την μέθοδο sous vide”.

Διαχείριση και μαγείρεμα πρώτων υλών σε πρωτείνες, λαχανικά και φρούτα, καθώς και παρασκευή επιδορπίων  με την χρήση roner.

Σε αυτό το MasterClass ο chef Χρήστος Σιωμάδης θα αναπτύξει συνταγές με τη μέθοδο sous vide και θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες και σπουδαστές τα μυστικά της τέχνης του με  παρασκευές που δημιουργούν εξαιρετικά γευστικά αποτελέσματα και  βοηθάνε τις επιχειρήσεις να κάνουν οικονομία στην πρώτη ύλη καθώς  και να εντυπωσιάζουν τους πελάτες τους με τις γεύσεις και τις παρουσιάσεις των πιάτων.

 

Βιογραφικό:

Ο Χρήστος Σιωμάδης ξεκίνησε την πορεία του στον επισιτιστικό κλάδο, φοιτώντας στην Σ.Τ.Ε. Κέρκυρας στον ξενοδοχειακό τομέα το 2002, αλλά στην πορεία η αγάπη του για την μαγειρική τον ώθησε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά, φοιτώντας στην σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ  Α.Κ.Μ.Η. Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εργάστηκε σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα,  αλλά η μεγάλη του επιθυμία να βελτιώσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει νέες γαστρονομικές εμπειρίες τον οδήγησαν στο Λονδίνο όπου εργάστηκε για 6 χρόνια. Κατά την παραμονή του στο Λονδίνο εργάστηκε σε πολυβραβευμένα και με αστέρι Μισελέν εστιατόρια, όπως Galvin Restaurants, Arbutus, Ten Room Restaurant Cafe Royal και L’etranger μαθαίνοντας σύγχρονη Ευρωπαική και Γαλλική κουζίνα δίπλα σε καταξιωμένους Michelin Starred Chefs όπως Chris Galvin, Anthony Demetre, Adam Grey, Ade Adeshina και Helena Puolakka.

 

Συνταγές

Πιάτο 1: Χοιρινά μάγουλα αργομαγειρεμένα σε μαύρη μπύρα Guinness, καρότα με εστραγκόν, πουρέ από πράσινο μήλο.

Πιάτο 2: Καρέ αρνιού, σπασμένες baby πατάτες με θυμάρι, σπαράγγια με τρούφα, βούτυρο ατζούγιας.

Πιάτο 3: Φιλέτο μπακαλιάρου, πράσα με καμμένο βούτυρο, αυγό πωσέ στους 62.8 βαθμούς, φουντούκια.

Πιάτο 4:  σολωμού σε σάλτσα σόγιας και σιρόπι από σφένδαμο, λαχανάκια βρυξελλών με miso, cashews.

Πιάτο 5: Χταπόδι  με σελινόριζα.

Πιάτο 6: Φιλέτο μοσχαρίσιο σε όλους τους βαθμούς ψησίματός του.

Πιάτο 7: Χοιρινή πανσέτα με πορτοκάλι.

Πιάτο 8: Ανανάς με μαύρο πιπέρι και δυόσμο, κρέμα από μανταρίνι και  ένα “χώμα” από βρώμη και κανέλα.


Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806738

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Χρήστος Σιωμάδης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us