MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος.

CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος.

CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος.

Στο σεμινάριο αυτό ο Νίκος Γεωργιάδης με την μέθοδο  Hands on θα μυήσει τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές στην τέχνη του Food Carving - σκαλίσματος σε φρούτα και λαχανικά.

Η τέχνη του να μεταμορφώνεις ένα λαχανικό ή ένα φρούτο σε ένα τρισδιάστατο εντυπωσιακό έργο απαιτεί μεθοδικότητα και δεξιοτεχνικές κινήσεις που θα μπορέσουν να μάθουν στο διήμερο σεμινάριο της CWC PRO.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις με την  καθοδήγηση  του Νίκου Γεωργιάδη που είναι και  δημιουργός του  εξαιρετικού βιβλίου «Δημιουργίες με φρούτα και λαχανικά».

Στις δυο αυτές ημέρες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τρισδιάστατα έργα να μάθουν για τη σωστή χρήση των εργαλείων, επιλογή των υλικών, στιλιστικές προτάσεις για πιάτα μπουφέδες και παρουσιάσεις.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός και όλες η πρώτες ύλες θα τις παρέχει για το σεμινάριο η  CWC PRO.


Ενότητες σεμιναρίου

ΣΩΣΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΕΠΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ-ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Α-Σκάλισμα λαχανικών (Δημιουργία μπουκέτο λαχανικών)

  1. ΚΛΑΔΙ ΛΑΧΑΝΟ
  2. ΦΥΛΛΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ
  3. ΦΥΛΛΟ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ
  4. ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΝΘΟΣ
  5. ΦΙΝΟΚΙΟ ΑΝΘΟΣ
  6. ΡΑΠΑΝΑΚΙ ΑΝΘΟΣ
  7. ΠΡΑΣΟ ΑΝΘΟΣ
  8. ΤΣΙΛΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΑΝΘΟΣ
  9. ΚΑΡΟΤΟ ΑΝΘΟΣ(U)
  10. ΚΟΛΡΑΜΠΙ ΑΝΘΟΣ(V)
  11. ΠΑΝΤΖΑΡΙ ή WATERMELON RADISH ΑΝΘΟΣ

 

Β- ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ή ΚΟΛΟΚΥΘΑ

  1. ΦΙΓΟΥΡΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

 

  • Ο εξοπλισμός για το σεμινάριο παρέχεται από τη σχολή.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνετε το βιβλίο του Νίκου Γεωργιάδη «Δημιουργίες με φρούτα και λαχανικά».

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος. καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801038

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Νίκος Γεωργιάδης


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Asian Street Food

CWC PRO MasterClass  Asian Street Foodμε τον chef Δημήτρη Κατριβέση O chef Δημήτρης Κατριβέσης θα μυήσει τους επαγγελματίες και σπουδαστές στον... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων Art of Plating δια χειρός Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO MasterClass αυτό ο chef του Afficionados ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass BARBEQUE - ROASTER ACADEMY 2

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy 2 Με τον Chef Βασίλη Σπόρο. Στο σεμινάριο  BARBEQUE - ROASTER ACADEMY 2 , o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τις... Περισσότερα


Σεμινάριο CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές Με τον Chef Βασίλη Σπόρο. Ο Chef Βασίλης Σπόρος παρουσιάζει για πρώτη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος.

CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος. Στο σεμινάριο αυτό ο Νίκος Γεωργιάδης με την μέθοδο  Hands on θα μυήσει τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

“Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ’’ Στο masterclass σεμινάριο της  CWC PRO o chef Βασίλης Μουρατίδης θα μοιραστεί, με... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/04/2019 Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο 20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο   Στο MasterClass αυτό ο Chef Αντώνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο Στο CWC PRO Masterclass Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο oι... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMOSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMOSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια