Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα
Photo Gallery Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin
CWC PRO Master Class “Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin”
Ετοιμαστείτε για μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία, "Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin" .Αυτή η μοναδική ευκαιρία επιτρέπει σε επαγγελματίες και σπουδαστές μαγειρικής να παρακολουθήσουν την τέχνη του αναγνωρισμένου και βραβευμένου σεφ με 1* Michelin Παύλου Κυριάκη μέσα από μια συναρπαστική επίδειξη. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε τις τεχνικές, τις υφές και τις τάσεις που έχουν χαρίσει στον σεφ διεθνή αναγνώριση.
Chef Παύλος Κυριάκης
Ο σεφ Παύλος Κυριάκης ,απόφοιτος της σχολής μαγειρικής της Αθήνας, είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με πλούσιο υπόβαθρο. Έχοντας εργαστεί σε ένα από τα καλύτερα εστιατόριο της Ελλάδας, τη Σπονδή (2* Michelin), για έξι χρόνια, είχε το προνόμιο να μάθει από μεγάλα ονόματα της μαγειρικής όπως οι Arnaud Bignon**, Eric Frechon***, William Mahi*** και Michel Del Burgo***.Το γαστρονομικό του ταξίδι συνεχίστηκε σε παγκόσμια κλίμακα, ως εργαζόμενος σε φημισμένα καταστήματα όπως το Pierre Gagnaire (3* Michelin) στο Παρίσι, το Benu (3* Michelin) στο Σαν Φρανσίσκο, το Azurmendi (3* Michelin) στο Μπιλμπάο, το Flocons De Sel (3* Michelin) στο Megeve και το Enoteca Pinchiorri (3* Michelin) στη Φλωρεντία.
Από το 2016, ο σεφ Παύλος Κυριάκης υπήρξε Εxecutive chef στο εστιατόριο Lycabettus στη Σαντορίνη. Το εστιατόριο λαμβάνει σταθερά διακρίσεις, όπως χρυσό σκούφο από το Αθηνόραμα της Αθήνας και 2 αστέρια από τον οδηγό FNL. Το 2022, ο Παύλος Κυριάκης εξασφάλισε το πρώτο του αστέρι Michelin στο Zillers, με τον οδηγό Michelin να επιβεβαιώνει αυτή την αναγνώριση τον Οκτώβριο του 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
107
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα
Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα