CWC PRO

Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων Μαγειρικής Τέχνης

CWC PRO

Tακτικοί Συνεργάτες

Αρβανίτης Κώστας

Επιστημονικός Σύμβουλος και συνεργάτης
  Έχει συγγράψει βιβλία με τίτλους:

  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ 
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ

Διατέλεσε περισσότερο από τριάντα χρόνια καθηγητής Εφαρμογών στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας διδάσκοντας τα μαθήματα «Εισαγωγή στην επαγγελματική Μαγειρική», «Εστιατόριο», «Μπαρ Ποτά, Οινολογία».
Διετέλεσε προϊστάμενος του τμήματος και υπεύθυνος της ομάδας «Ειδικών Τουριστικών Μαθημάτων».
Προηγουμένως υπήρξε στέλεχος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ΔΙΒΑΝΗ και Διευθυντής στη Λάρισα του Ξενοδοχείου DIVANI PALACE.
Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου τροφίμων ΕΦΕΤ και του ΟΑΕΔ/Υπουργείο Εργασίας.
Έχει διδάξει σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) στη Λάρισα και  Βόλο σε ειδικότητες σχετικές με την εστίαση.
Υπήρξε μέλος της ομάδας αναμόρφωσης προγραμμάτων σπουδών ΟΕΕΚ στις ειδικότητες: Υπάλληλος Διαχείρισης Τροφοδοσίας Τουριστικών Μονάδων και Τεχνικός Μαζικής Εστίασης και συστημάτων επισιτισμού (catering) ως και μέλος των Επιτροπών Ειδικών Επιστημόνων του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.


 

Καλογεράκου Θεοδώρα

  • Σύμβουλος Σωματικής Ευεξίας ,Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού MSc - Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία, ΑΠΘ .Μετεκπαίδευση σε Προγράμματα Φυσικής Αποκατάστασης και Εκτίμησης Θρέψης, Karolinska Institutet, Dept. of Medicine, Stocholm, Sweden

  • Visiting Researcher-Μετεκπαίδευση στην Αξία της Μεσογειακής Διατροφής, HARVARD School of Public Health, Boston, Massachusetts

  • Από το 1998 έως σήμερα διδάσκει την υγιεινή διατροφή σε σχολές γαστρονομίας στην Ελλάδα. Από το 2001 εργάζεται ως καθηγήτρια σε σχολή Γαστρονομίας (Υπεύθυνη Καθηγήτρια – Εκπαιδευτής στις θεματικές ενότητες ‘Διαιτητική - Διατροφή’ του προγράμματος σπουδών: Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, για τις ειδικότητες «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» και «Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης» στην εταιρεία «LE MONDE (ΛΕ ΜΟΝΤ) Οι ώρες διδασκαλίας ανέρχονται συνολικά στις 6.152 περίπου), όπου το κύριο ερευνητικό της ενδιαφέρον είναι η σημασία της Διατροφής ως παράγοντας Πολιτισμού και Υγείας και τη διάδοση του Ελληνικού Γαστρονομικού Πολιτισμού (Για 3 συνεχόμενες χρονιές έχει διοργανώσει σεμινάρια με θέμα «Αρχαία Ελληνική Διατροφή», «Η δίαιτα στον Ιπποκράτη», «Θρησκευτικές Κουζίνες»).

  • Είναι Συντονίστρια Μαθήματος-Καθηγήτρια του μαθήματος «Flavor Theory and Practice – Γευσιγνωσία Θεωρία και Πρακτική», προπτυχιακό μάθημα για την απόκτηση BA Culinary Arts-BA Culinary Arts and Food Service Development-BA Culinary Arts, Baking and Patisserie, του Πανεπιστημίου Queen Margaret University, Edinburgh (School of Arts, Social Science and Management-Division of Business, Enterprise and Management) και το AMC Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Αθήνα-Πειραιά κατά το έτος 2016 έως 2017. Περιεχόμενο του μαθήματος: φυσιολογία της γεύσης- είδη γεύσης - βασικές γεύσεις - η γεύση της μοριακής κουζίνας - δημιουργία γευστικού προφίλ - βασικές τεχνικές μαγειρικής και γευσιγνωσία - η σύνθεση της γεύσης και οι συνδυασμοί -η γεύση στο ποτό - συνδυασμοί φαγητού-ποτού - η εκτίμηση στο φαγητό - καινοτομία και παράδοση στη γεύση.

Βασικοί εισηγητές των εργαστηριακών σεμιναρίων είναι οι:

Στέφανος Σταμίδης Chef Executive. Σπούδασε την μαγειρική τέχνη στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Στα 18 έτη , αδιάκοπης καριέρας του σε κουζίνες διαφόρων Ξενοδοχείων και εστιατορίων , συνεργάστηκε με πολλούς διακεκριμένους Ελληνες και ξένους chef . Τα τελευταία χρόνια είναι ο  executive chef του ξενοδοχείου NIKOPOLIS και του εστιατορίου DOME. Διετέλεσε καθηγητής μαγειρικής στα ι.ε.κ. ΑΚΜΗ . Πιστεύει πολύ στις καθαρές γεύσεις , στα φρέσκα εποχιακά προϊόντα και στην αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών που με τις άριστες τεχνικές αναδεικνύονται στα πιάτα του. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς λαμβάνοντας πάντα ανώτατες διακρίσεις και επίσης είναι κάτοχος Βραβείων Gourmet.

Παναγιώτης Δεληθανάσης , Chef Executive, Head Chef Instructor της CWC, με μετεκπαίδευση στην Γαλλική σχολή ALAIN DUCASSE τα τελευταία χρόνια έχει στο  ενεργητικό του συνεργασίες με τα  ΙΕΚ (ΔΕΛΤΑ), και επώνυμα εστιατόρια της πόλης με εξειδίκευση στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα είναι ο chef Executive του ΜΑREA.


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES. 
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!

CWC PRO The Expertise Culinary Network

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us