Μaster class με τον Chef Βασίλη Μουρατίδη Δημιουργική Γαλλική & Μεσογειακή κουζίνα. Συνταγές Λαβράκι με υφές από κουνουπίδι,... Περισσότερα
Σεμινάρια που έχουν γίνει στην Cooking Workshop Consulting
Ταξινόμηση
ή
|
|
|
Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη Η εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας βασισμένη σε σύγχρονες τεχνικές . O Αλέξανδρος... Περισσότερα
Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική ιστορία. ... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για όλον το χρόνο. Μαθαίνουμε την... Περισσότερα
Είμαστε βέβαιοι πως έχετε ξαναφτιάξει burger. Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για να μάθετε... Περισσότερα
Σε αυτό το master class που είναι αφιερωμένο στην τρούφα και τα μανιτάρια θα μάθουμε τα πάντα από τους ειδικούς κ. Παναγιωτίδη... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα κόλπα... Περισσότερα
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος θα το επαναλάβουμε στις 5/4/2017 και για εσάς που... Περισσότερα
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 2 θα το επαναλάβουμε στις 1/4/2017 για εσάς που δηλώσατε... Περισσότερα
«ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣ , ΟΙ ΖΥΜΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΧΗ» ΟΙ... Περισσότερα
ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΕΡΙΝΕΣ ,ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΧΗ ΟΙ ΤΕΡΙΝΕΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ... Περισσότερα
Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και... Περισσότερα
Σε αυτό το σεμινάριο ο greenchef Νίκος Γαϊτάνος θα μας δειξει πως μπορούμε να μετατρέψουμε σε vegan αγαπημένες συνταγές της... Περισσότερα
Σε συνέχεια του προηγούμενου επιτυχημένου σεμιναρίου MOLECULAR GASTRONOMY το Σάββατο 11 Μαρτίου θα σας παρουσιάσουμε το SESSION 2 MASTER CLASS... Περισσότερα
Αλέρτας Διονύσης Μaster Class Session 3 Γλυκά εστιατορίου για επαγγελματίες. Σε αυτό το Μaster Class Session 3 με θέμα Γλυκά για εστιατόρια... Περισσότερα
Σεμινάριο Master Class Ιστορία της Ελληνικής Κουζίνας Κλασσικές Ελληνικές συνταγές Στο τετράωρο αυτό σεμινάριο Master class για... Περισσότερα
Umami ονομάζεται η 5η βασική γεύση μετά το γλυκό, το αλμυρό, το ξινό και το πικρό. Ανακαλύφθηκε το 1908 από τον Ιάπωνα χημικό Kikunae... Περισσότερα
Tα μυστικά του Sushi και του Sashimi με από το master του είδους Χρόνη Δαμάλα. Από την φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται και... Περισσότερα
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 1 θα το επαναλάβουμε στις 18/2/2017 για εσάς που δεν... Περισσότερα
Masterclass με θέμα Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide... Περισσότερα
Σε αυτό το Master class για επαγγελματίες ο διάσημος chef Χριστόφορος Πέσκιας θα μας παρουσιάσει μια σειρά από δημιουργικά πιάτα... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη... Περισσότερα
O διάσημος chef θα σας μοιραστεί τις γνώσεις του σε ένα Master class για επαγγελματίες και σπουδαστές με θέμα: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ... Περισσότερα
Ο διάσημος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μας παρουσιάσει ένα Master Class σεμινάριο μαγειρικής για την Κρητική Κουζίνα την Δευτέρα... Περισσότερα
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ απο το L'atelier Sucré d'Eleni ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ παρακαλώ ΜΟΝΟ στο email:... Περισσότερα
Γαλλικά μακαρόν (French macarons) απο το L’atelier Sucré d’Eleni Ημερομηνία διεξαγωγής 21/01/2016 Ωρες διεξαγωγής 9:30- 16:30 Διαθεσιμες θέσεις: 24... Περισσότερα
Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε να φτιάχνουμε εύκολα και πεντανόστιμα γλυκά χωρίς αυγά, γάλα και κρέμα γάλακτος, πολλά από... Περισσότερα
Στο τρίωρο Masterclass ο διάσημος και άκρως δημιουργικός Αλέρτας Διονύσης θα μοιραστεί τα μυστικά των συνταγών του , θα μας δείξει... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για όλον το χρόνο. Μαθαίνουμε την... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα σεμινάριο μαγειρικής, με ιδέες και συνταγές για το τέλειο χριστουγεννιάτικο... Περισσότερα
Σε αυτό το σεμινάριο Γαλλικής Κουζίνας, ο chef Βασίλης Μουρατίδης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να... Περισσότερα
MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ EXECUTIVE CHEF ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA) Σε αυτό το 3ωρο masterclass θα μπορέσετε να μάθετε τις... Περισσότερα
Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική ιστορία. ... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα... Περισσότερα
Στο τρίωρο Masterclass ο διάσημος και άκρως δημιουργικός Αλέρτας Διονύσης θα μοιραστεί τα μυστικά των συνταγών του , θα μας δείξει... Περισσότερα
Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε απολαυστικές street food συνταγές από ολο τον κόσμο και θα μάθουμε πως να τις μετατρέψουμε σε... Περισσότερα
Είμαστε βέβαιοι πως έχετε ξαναφτιάξει burger. Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για να μάθετε... Περισσότερα
Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από φρέσκα θαλασσινά και κρασί για ένα γεύμα; Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής αποκαλύπτουμε... Περισσότερα
Παρακολουθήστε το σεμινάριο Street Food, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση επάνω στις νέες τάσεις της γαστρονομίας δημιουργούμε... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα Masterclass με θέμα «Η Ελληνική Κουζίνα Μέσα από μια Σύγχρονη Ματιά». Το Masterclass... Περισσότερα
Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην κουζίνα της Μεσογείου. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε στη μεσόγειο μέσα από την κουζίνα της... Περισσότερα
Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Η Ελληνική Κουζίνα Μέσα από μια Σύγχρονη Ματιά, για... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για όλον το χρόνο. Μαθαίνουμε την... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη... Περισσότερα
Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική... Περισσότερα
Είμαστε βέβαιοι πως έχετε ξαναφτιάξει burger. Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για να μάθετε... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης... Περισσότερα
Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική... Περισσότερα
|
|
|
Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES.
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!
CWC PRO The Expertise Culinary Network
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.