Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης... Περισσότερα
Σεμινάρια που έχουν γίνει στην Cooking Workshop Consulting
Ταξινόμηση
ή
|
|
|
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα σεμινάριο μαγειρικής, με ιδέες και συνταγές για το τέλειο χριστουγεννιάτικο... Περισσότερα
Παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής με τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση, για την Μεσογειακή κουζίνα. Η... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.... Περισσότερα
Η Λιβανέζικη κουζίνα έχει επιρροές από την Αραβική και γενικότερα από φαγητά των χωρών της Ανατολής. Συνδυάζει την... Περισσότερα
Ανακαλύψτε τεχνικές για κρύες και ζεστές σούπες, διαυγείς αλλά και πηχτές. Μάθετε πως κάνουμε μία σωστή βελουτέ! Σ’ αυτό το... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης... Περισσότερα
Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από φρέσκα θαλασσινά και κρασί για ένα γεύμα; Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής αποκαλύπτουμε... Περισσότερα
Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο μαγειρικής Μπουκιά και Συχώριο με τον διάσημο σεφ Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος θα ετοιμάσει για εσάς... Περισσότερα
Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί για να γραφτεί η ιστορία της γαλλικής γαστρονομίας, που ξεκινάει περίπου τον 16ο αιώνα. Τόνοι... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.... Περισσότερα
Παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής με την διαιτολόγο Θεοδώρα Καλογεράκου και τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση,... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης... Περισσότερα
Attend a cooking Masterclass seminar dedicated to Greek-Mediterranean cuisine that will take you on a magical journey across the Aegean Sea through the traditional kitchen of Greece.Seafood, vegetables, whole grains, herbs, and... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το hands-on σεμινάριο μαγειρικής, ο chef Παναγιώτης... Περισσότερα
Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από φρέσκα θαλασσινά και κρασί για ένα γεύμα; Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής αποκαλύπτουμε... Περισσότερα
Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος κυρία Αναστασία Κόκκαλη και ο chef Νίκος Γαϊτάνος, μας παρουσιάζουν έναν μοναδικά... Περισσότερα
Ο γνωστός chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και η διακεκριμένη διατροφολόγος Θεοδώρα Καλογεράκου, σας παρουσιάζουν ένα σεμινάριο... Περισσότερα
Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS, την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Απριλίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με... Περισσότερα
Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS, την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Απριλίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με... Περισσότερα
Ο πολυβραβευμένος Γαλλο-ιταλός chef Herve Pronzato, γνωστός για τη μεγαλοπρεπή μεσογειακή κουζίνα και την άψογη αισθητική των πιάτων... Περισσότερα
Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο υγιεινής διατροφής και μαγειρικής που θα αλλάξει τη ζωή σας, με την γνωστή βιολόγο ειδικευμένη... Περισσότερα
Είναι αναμφισβήτητα ο πιο αναγνωρίσιμος ειδικός στο μαγείρεμα θαλασσινών και ψαριών. Παρακολουθείστε τον καταξιωμένο σεφ... Περισσότερα
Ο διακεκριμένος chef Χριστόφορος Πέσκιας σας ταξιδεύει στις γεύσεις της Πολίτικης Κουζίνας και σας αποκαλύπτει τα μυστικά... Περισσότερα
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα... Περισσότερα
Παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής με την διαιτολόγο Θεοδώρα Καλογεράκου και τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση,... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα χειροποίητα φρέσκα gnocchi; Σε αυτό το σεμινάριο, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα... Περισσότερα
Ίσως έχετε ακούσει για την διατροφική αποτοξίνωση ως έναν τρόπο επιβράδυνσης της γήρανσης και αποφυγής χρόνιων ασθενειών,... Περισσότερα
Η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη και ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης δημιουργούν ένα δείπνο που θα μαγέψει τον ουρανίσκο και (το... Περισσότερα
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα... Περισσότερα
Ανακαλύψτε τεχνικές για κρύες και ζεστές σούπες, διαυγείς αλλά και πηχτές. Μάθετε πως κάνουμε μία σωστή βελουτέ! Σ’ αυτό το... Περισσότερα
Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο για ερασιτέχνες και λάτρεις της γαστρονομίας, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο chef Δημήτρης... Περισσότερα
Ένα σεμινάριο γαστρονομίας, αφιερωμένο στις χώρες τις μεσογείου, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση. Σ’ αυτό το σεμινάριο... Περισσότερα
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα σεμινάριο μαγειρικής, με ιδέες και συνταγές για το τέλειο χριστουγεννιάτικο... Περισσότερα
Παρακολουθήστε ένα γευστικό και διασκεδαστικό σεμινάριο με τον chef Νίκο Γαϊτάνο, γεμάτο μυστικά για τη δημιουργία... Περισσότερα
Ο chef Βασίλης Μουρατίδης από το «Squirrel» του «Danai Beach Resort» στη Χαλκιδική, θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο MASTER CLASS με θέμα... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.... Περισσότερα
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον χώρο του Cooking Workshop Consulting. Αν πάντα θέλατε ν’ ανακαλύψετε τα... Περισσότερα
Σ’ αυτό το σεμινάριο ξεκινάμε ένα ταξίδι στα βάθη της Ανατολής, πλημμυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών και μπαχαρικών,... Περισσότερα
Ανακαλύψτε τεχνικές για κρύες και ζεστές σούπες, διαυγείς αλλά και πηχτές. Μάθετε πως κάνουμε μία σωστή βελουτέ! Σ’ αυτό το... Περισσότερα
Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS, την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με... Περισσότερα
Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, θα παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS, την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στο Cooking Workshop Consulting. Το MASTER CLASS με... Περισσότερα
Η «Παρουσίαση» σε συνεργασία με τον γνωστό sommelier της Riedel Mr. Marco Baldini πραγματοποιεί wine tasting, με σκοπό την ξενάγηση στα «μυστικά»... Περισσότερα
Η «Παρουσίαση» σε συνεργασία με τον γνωστό sommelier της Riedel Mr. Marco Baldini πραγματοποιεί wine tasting, με σκοπό την ξενάγηση στα «μυστικά»... Περισσότερα
Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στις φθινοπωρινές συνταγές των χωρών της μεσογείου. Ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα ως την... Περισσότερα
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες σεφ, γνωστός μετά από τη συμμετοχή του στο Master Chef, αλλά και την... Περισσότερα
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες σεφ, γνωστός μετά από τη συμμετοχή του στο Master Chef, αλλά και την... Περισσότερα
Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην χορτοφαγία (vegan). Σ’ αυτό το σεμινάριο ανακαλύπτουμε ξανά τις παραδοσιακές συνταγές της... Περισσότερα
|
|
|
Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES.
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!
CWC PRO The Expertise Culinary Network
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.