Portfolio Cooking Workshop Consulting

Σεμινάρια που έχουν γίνει στην Cooking Workshop Consulting

Ταξινόμηση ή

Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4 5 6 7 8 9     10       >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100
Σεμινάριο CWC MasterClass με τον Pastry Chef Τίμο Βλάχου

CWC PRO Master Class με τον Pastry Chef Τίμο Βλάχου Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική - Ατομικά γλυκά Στο MasterClass αυτό ο Pastry Chef Instructor της CWC PRO Τίμος Βλάχου  θα μας παρουσιάσει ατομικά γλυκά της μοντέρνας Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής προτείνοντας υλικά και τεχνικές που συνδυάζονται άψογα... Περισσότερα

Σεμινάριο CWC ΜasterClass με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

ΜasterClass με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση Καρπάτσιο & Ταρτάρ Στο Μaster Class Καρπατσιο & Ταρτάρ ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα μας δείξει τα μυστικά και τον τρόπο που θα δημιουργήσουμε δημιουργικά πιάτα με ευφάνταστη παρουσίαση και πως μπορούμε να κάνουμε διαφορές... Περισσότερα

Σεμινάριο CWC ΜasterClass με τον Chef Πέσκια Χριστόφορο

Μaster Class με τον Chef Πέσκια Χριστόφορο Fusion Ασιατική -Ελληνική κουζίνα Ο πρωτοπόρος διακεκριμένος Chef Χριστόφορος Πέσκιας στην τρίτη χρόνια της συνεργασία μας θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό Master Class με θέμα την Fusion Ασιάτικη-Ελληνική κουζίνα! Στο σεμινάριο αυτό ξεδιπλώνει το... Περισσότερα

Σεμινάριο CWC Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο

Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά “Sweet& Magic Christmas Στο Master class με θέμα: Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά “Sweet& Magic Christmas” ο Pastry Chef Γιώργος Αυγέρος θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και θα... Περισσότερα

Σεμινάριο CWC Master Class Session 2 με τον Chef  Γιάννη Παρίκο

Master Class Session 2 με τον Chef  Γιάννη Παρίκο Δημιουργικά Πρώτα πιάτα - Ορεκτικά & Μεζέδες με Θαλασσινά Στο Master Class Session 2 ο Chef  Γιάννης Παρίκος θα δημιουργήσει προτάσεις που αποτελούν πηγές έμπνευσης για επαγγελματίες και σπουδαστές. Τα φίνα δημιουργήματα του αυτή την φορά θα... Περισσότερα

Σεμινάριο Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville

Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville HERVE DEVILLE, Technique and emotion of the Mediterranean cuisine Στο International Master class με καλεσμένο τον Γάλλο Chef Herve Deville θα έχουν την ευκαιρία οι επαγγελματίες chef και σπουδαστές να μάθουν τα μυστικά της τέχνης και τις εμπειρίες του, από τη σπουδαία διαδρομή του σε... Περισσότερα

Σεμινάριο Master Class  με τον Chef Χρόνη Δαμαλά

Master Class  Δαμαλάς Χρόνης The Essence of Japanese Cuisine  SESSION 1 O Chef Χρόνης Δαμαλάς γνώστης και λάτρης της Ιαπωνέζικης κουζίνας όσο κανένας στην Ελλάδα θα μοιραστεί τις γνώσεις και τα μυστικά  του που θα αποτελέσουν πολύτιμη βάση για όσους το παρακολουθήσουν και θέλουν να μυηθούν σε... Περισσότερα

Σεμινάριο Master Class με τον Chef  Γιάννη Παρίκο

Master Class με τον Chef  Γιάννη Παρίκο Ειδικές τεχνικές μαγειρέματος με ψάρια Ο Γιάννης Παρίκος εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε... Περισσότερα

Σεμινάριο Master Class Molecular Gastronomy Session 3

Master Class Molecular Gastronomy Session 3 Γεωργαντάς Θεόδωρος  & Ναλμπαντίδης Στράτος Σε αυτό το Master Class ο Chef Γεωργαντάς Θεόδωρος από τις Paraxenes Yles & ο Pastry Chef  Ναλμπαντίδης Στράτος από τον Asterias Sani  θα δημιουργήσουν πιάτα & επιδόρπια για εστιατόρια, με τεχνικές και μεθόδους που... Περισσότερα

Σεμινάριο Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη High-End Σαντορινιά Κουζίνα.   Μια επαφή με την κουζίνα από το εξαιρετικό εστιατόριο  Σελήνη και την υπογραφή του Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Η Σαντορίνη είναι ένα μέρος μαγικό, ένας τόπος που μέσα από τις κακοτοπιές του ευλογήθηκε να κουβαλά... Περισσότερα

Σεμινάριο Μaster class με τον Chef Βασίλη Μουρατίδη

Μaster class με τον Chef Βασίλη Μουρατίδη Δημιουργική Γαλλική & Μεσογειακή κουζίνα. Συνταγές Λαβράκι με υφές από κουνουπίδι, σύκα και σάλτσα από ραβέντι. Χριστόψαρο με παντζαρια, βαντουβάν με αυγολέμονο. Χτένια με γιάουρτι, ταιλανδέζικο βασιλικό και λεμόνι... Περισσότερα

Σεμινάριο Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη Η εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας βασισμένη σε σύγχρονες τεχνικές . O Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης του CTC. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, η επαγγελματική σταδιοδρομία του Αλέξανδρου είναι εντυπωσιακή Έχοντας κάνει... Περισσότερα

Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής Street Food με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική ιστορία. Σήμερα, το "Street Food" είναι μία τεράστια βιομηχανία που αναπτύσσεται κι εξελίσσεται ραγδαία παγκοσμίως, καθώς όλες οι χώρες έχουν το δικό τους, ενώ συνεχίζει... Περισσότερα

Σεμινάριο Η Τέχνη Του Ριζότο με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για όλον το χρόνο. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο... Περισσότερα

Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής Burger Academy

Είμαστε βέβαιοι πως έχετε ξαναφτιάξει burger. Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για να μάθετε πώς να φτιάχνετε απλά burger. Είναι ένα σεμινάριο για να ανέβετε επίπεδο και να δημιουργήσετε το δικό σας gourmet burger, εφάμιλλο των καλύτερων σεφ, με... Περισσότερα

Σεμινάριο Τρούφα, Μανιτάρια & Δημιουργικά πιάτα

Σε αυτό το master class που είναι αφιερωμένο στην  τρούφα και τα μανιτάρια θα μάθουμε τα πάντα από τους ειδικούς κ. Παναγιωτίδη Παναγιώτη (Τεχνικός Καλλιέργειας - Συλλογή Τρούφας Εκπαίδευση Σκύλων Τρούφας ) κα.Μιχαηλίδου Κική(Εμπορία - Διάθεση Τρουφας) Το πρόγραμμα θα... Περισσότερα

Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής Φρέσκα Ζυμαρικά

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα κόλπα και μυστικά για να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να μετατραπείτε σ’ έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών. ... Περισσότερα

Σεμινάριο Επανάληψη Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide Level 1

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος θα το επαναλάβουμε  στις 5/4/2017 και για εσάς που δηλώσατε συμμετοχή στην λίστα αναμονής του πρώτου και δεν μπορέσαμε να σας φιλοξενήσουμε. Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια... Περισσότερα

Σεμινάριο ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 2 θα το επαναλάβουμε  στις 1/4/2017 για εσάς που δηλώσατε συμμετοχή στην λίστα αναμονής του πρώτου και δεν μπορέσαμε να σας φιλοξενήσουμε. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY SESSION 2 ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ EXECUTIVE CHEF... Περισσότερα

Σεμινάριο ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣ

«ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣ , ΟΙ ΖΥΜΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΧΗ» ΟΙ ΤΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ... Περισσότερα

Σεμινάριο ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥΣ

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΕΡΙΝΕΣ  ,ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΧΗ ΟΙ ΤΕΡΙΝΕΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΩΝ  ΕΧΟΥΝ... Περισσότερα

Σεμινάριο Περουβιανή Κουζίνα με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και πιο εκπλεπτυσμένες στον κόσμο. Είναι η αντανάκλαση των τριων κύριων γεωγραφικών ζωνών της, των ακτών, τα υψιπέδων των Άνδεων και της ζούγκλας και... Περισσότερα

Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής όλα Vegan

Σε αυτό το σεμινάριο ο greenchef Νίκος Γαϊτάνος θα μας δειξει πως μπορούμε να μετατρέψουμε σε vegan  αγαπημένες συνταγές της Ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας, επίσης θα μας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορούμε να κάνουμε vegan όλες τις συνταγές που μας... Περισσότερα

Σεμινάριο SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

Σε συνέχεια του προηγούμενου επιτυχημένου σεμιναρίου MOLECULAR GASTRONOMY το Σάββατο 11 Μαρτίου θα σας παρουσιάσουμε το SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY ME TON EXECUTIVE CHEF ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA) Σε αυτό το 3ωρο masterclass θα σας δείξουμε νέες τεχνικές της μοριακής... Περισσότερα

Σεμινάριο Σεμινάριο Μaster Class Session 3 Γλυκά εστιατορίου για επαγγελματίες

Αλέρτας Διονύσης  Μaster Class Session 3 Γλυκά εστιατορίου για επαγγελματίες. Σε αυτό το Μaster Class Session 3 με θέμα Γλυκά για εστιατόρια για επαγγελματίες ο Αλέρτας Διονύσης  θα δημιουργήσει 3 προτάσεις , με ευφάνταστα γλυκά που όμως μπορούν να γίνουν εύκολα  σε μια κουζίνα... Περισσότερα

Σεμινάριο Σεμινάριο Master Class Ιστορία της Ελληνικής Κουζίνας Κλασσικές Ελληνικές συνταγές

Σεμινάριο Master Class Ιστορία της Ελληνικής Κουζίνας Κλασσικές Ελληνικές συνταγές Στο τετράωρο αυτό σεμινάριο Master class για επαγγελματίες ο κορυφαίος Ηλίας Μαμαλάκης θα μας παρουσιάσει την ιστορία της Ελληνικής κουζίνας μέσα από κλασικές Ελληνικές συνταγές και θα... Περισσότερα

Σεμινάριο Σεμινάριο Master Class Η Μαγεία του UMAMI με τον Chef Χρόνη Δαμαλά

Umami ονομάζεται η 5η βασική γεύση  μετά το γλυκό, το αλμυρό, το ξινό και το πικρό. Ανακαλύφθηκε το 1908 από τον Ιάπωνα χημικό Kikunae Ikeda και το 2000 εντοπίστηκαν πάνω στη γλώσσα οι ειδικοί κάλυκες που την ανιχνεύουν έπειτα από βιολογικές έρευνες. Σαν έννοια μπορούμε να πούμε ότι... Περισσότερα

Σεμινάριο Σεμινάριο Master Class Sushi με τον Chef Χρόνη Δαμαλά

Tα μυστικά του Sushi και του Sashimi με από το master του είδους Χρόνη Δαμάλα. Από την  φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται και απαιτείται για το Shari (sushi rice) μέχρι και παρουσίαση και στήσιμο πιάτων. Θα γίνει επίδειξη  των διαφορετικών ειδών (nigiri, sashimi, hako, gunkan, maki, temaki) με γευστική... Περισσότερα

Σεμινάριο ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ  SESSION 1 θα το επαναλάβουμε  στις 18/2/2017 για εσάς που δεν μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε ! ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ EXECUTIVE CHEF ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA)   Σε αυτό το... Περισσότερα

Σεμινάριο Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide Level 1

Masterclass με θέμα Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και την έχουν χρησιμοποιήσει Chef από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 στην Γαλλία όπου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα... Περισσότερα

Μετάβαση στη σελίδα:       <<   1 2 3 4 5 6 7 8 9     10       >>  
    Προηγούμενες 100    
Επόμενες 100

Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES. 
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!

CWC PRO The Expertise Culinary Network

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us