Μaster Class με τον Chef Πέσκια Χριστόφορο Fusion Ασιατική -Ελληνική κουζίνα Ο πρωτοπόρος διακεκριμένος Chef Χριστόφορος Πέσκιας στην... Περισσότερα
Portfolio Cooking Workshop Consulting
Σεμινάρια που έχουν γίνει στην Cooking Workshop Consulting
Ταξινόμηση
ή
|
|
|
Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά “Sweet& Magic Christmas Στο Master class με... Περισσότερα
Master Class Session 2 με τον Chef Γιάννη Παρίκο Δημιουργικά Πρώτα πιάτα - Ορεκτικά & Μεζέδες με Θαλασσινά Στο Master Class Session 2 ο Chef ... Περισσότερα
Master Class με τον Γάλλο Chef Herve Deville HERVE DEVILLE, Technique and emotion of the Mediterranean cuisine Στο International Master class με καλεσμένο τον Γάλλο Chef Herve Deville θα... Περισσότερα
Master Class Δαμαλάς Χρόνης The Essence of Japanese Cuisine SESSION 1 O Chef Χρόνης Δαμαλάς γνώστης και λάτρης της Ιαπωνέζικης κουζίνας όσο... Περισσότερα
Master Class με τον Chef Γιάννη Παρίκο Ειδικές τεχνικές μαγειρέματος με ψάρια Ο Γιάννης Παρίκος εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο... Περισσότερα
Master Class Molecular Gastronomy Session 3 Γεωργαντάς Θεόδωρος & Ναλμπαντίδης Στράτος Σε αυτό το Master Class ο Chef Γεωργαντάς Θεόδωρος από τις... Περισσότερα
Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη High-End Σαντορινιά Κουζίνα. Μια επαφή με την κουζίνα από το εξαιρετικό εστιατόριο... Περισσότερα
Μaster class με τον Chef Βασίλη Μουρατίδη Δημιουργική Γαλλική & Μεσογειακή κουζίνα. Συνταγές Λαβράκι με υφές από κουνουπίδι,... Περισσότερα
Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη Η εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας βασισμένη σε σύγχρονες τεχνικές . O Αλέξανδρος... Περισσότερα
Από την αρχαία Ελλάδα στην Πομπηία και από την Κίνα ως την Τουρκία, Το "Street Food" έχει μια μακρά και συναρπαστική ιστορία. ... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για όλον το χρόνο. Μαθαίνουμε την... Περισσότερα
Είμαστε βέβαιοι πως έχετε ξαναφτιάξει burger. Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή: Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για να μάθετε... Περισσότερα
Σε αυτό το master class που είναι αφιερωμένο στην τρούφα και τα μανιτάρια θα μάθουμε τα πάντα από τους ειδικούς κ. Παναγιωτίδη... Περισσότερα
Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα κόλπα... Περισσότερα
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος θα το επαναλάβουμε στις 5/4/2017 και για εσάς που... Περισσότερα
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 2 θα το επαναλάβουμε στις 1/4/2017 για εσάς που δηλώσατε... Περισσότερα
«ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣ , ΟΙ ΖΥΜΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΧΗ» ΟΙ... Περισσότερα
ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΕΡΙΝΕΣ ,ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΧΗ ΟΙ ΤΕΡΙΝΕΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ... Περισσότερα
Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και... Περισσότερα
Σε αυτό το σεμινάριο ο greenchef Νίκος Γαϊτάνος θα μας δειξει πως μπορούμε να μετατρέψουμε σε vegan αγαπημένες συνταγές της... Περισσότερα
Σε συνέχεια του προηγούμενου επιτυχημένου σεμιναρίου MOLECULAR GASTRONOMY το Σάββατο 11 Μαρτίου θα σας παρουσιάσουμε το SESSION 2 MASTER CLASS... Περισσότερα
Αλέρτας Διονύσης Μaster Class Session 3 Γλυκά εστιατορίου για επαγγελματίες. Σε αυτό το Μaster Class Session 3 με θέμα Γλυκά για εστιατόρια... Περισσότερα
Σεμινάριο Master Class Ιστορία της Ελληνικής Κουζίνας Κλασσικές Ελληνικές συνταγές Στο τετράωρο αυτό σεμινάριο Master class για... Περισσότερα
Umami ονομάζεται η 5η βασική γεύση μετά το γλυκό, το αλμυρό, το ξινό και το πικρό. Ανακαλύφθηκε το 1908 από τον Ιάπωνα χημικό Kikunae... Περισσότερα
Tα μυστικά του Sushi και του Sashimi με από το master του είδους Χρόνη Δαμάλα. Από την φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται και... Περισσότερα
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 1 θα το επαναλάβουμε στις 18/2/2017 για εσάς που δεν... Περισσότερα
Masterclass με θέμα Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide... Περισσότερα
Σε αυτό το Master class για επαγγελματίες ο διάσημος chef Χριστόφορος Πέσκιας θα μας παρουσιάσει μια σειρά από δημιουργικά πιάτα... Περισσότερα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη... Περισσότερα
|
|
|
Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES.
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!
CWC PRO The Expertise Culinary Network
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.