MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Herve Deville Autumn Bliss French Gourmet Cuisine
LEVEL HIGH-END GOURMET

Herve Deville Autumn Bliss French Gourmet Cuisine<br/>LEVEL HIGH-END GOURMET

Σεμινάριο Μαγειρικής Autumn Bliss, French Gourmet Cuisine

International MasterClass CWC PRO Herve Deville LEVEL HIGH-END GOURMET

Στο International CWC PRO Master class με καλεσμένο τον Γάλλο Chef Herve Deville οι επαγγελματίες chef και σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία ,να παρακολουθήσουν και να μάθουν από ένα chef  με τεράστια εμπειρία και διαδρομή σε εστιατόρια που ανήκουν στην ελίτ των βραβείων Michelin.Για επτά συνεχόμενα χρόνια και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 ήταν ο Εxecutive Chef στο βραβευμένο με δυο αστέρια  Michelin του διάσημου Pierre Gagnaire’s “Sketch” στο Λονδίνο .

Οι 4  συνταγές masterpiece Γαλλικής Gourmet Κουζίνας του Herve Deville με θέμα  “Autumn Bliss χαρακτηρίζονται από την πολυπλοκότητα στις τεχνικές και μεθόδους, στη χρήση των πρώτων υλών από μηδενική βάση (scratch)και θα  αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους εκπαιδευομένους.

Η φιλοσοφία στις περιπετειώδεις Hi End δημιουργίες του είναι να μεταφέρει  συναισθήματα και να είναι εφευρετική, ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στην ντελικάτη γαλλική κουζίνα και στις σύγχρονες τεχνικές με καινοτόμους συνδυασμούς. Θα μας μεταφέρει τις γνώσεις τις ειδικές τεχνικές και την εφευρετικότητα που τον χαρακτηρίζουν μέσα από τις δημιουργίες του .

O Herve Deville ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της γαστρονομίας το 1998 Δεδομένης της εμπειρίας του έχοντας στη διαδρομή του σπουδαίες συνεργασίες σε διάσημα εστιατόρια στη Γαλλία Le Bristol - Restaurant 2* Michelin , Λουξεμβούργο Restaurant Wenge , Ιρλανδία Patrick Guilbaud 2* Michelin, και στη Ελλάδα Spondi 2* Michelin, και ακολούθως στο Sketch2 * Michelin. Τώρα σχεδιάζει τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα!

 

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Βελουτέ πράσινης Σικελικής   ντομάτας και λεμονοθύμαρου με σορμπέ φέτας 3μηνης ωρίμανσης.
Η τεχνική των αλμυρών σορμπέ σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα μιας κρύας βελουτέ με τις τελευταίες ντομάτες της εποχής.

Μπαρμπούνι, ριζότο καλαμαριού και σάλτσα Genevoise.
Τεχνική φιλεταρίσματος (butterfly filetés) και μια από τις πιο παραδοσιακές σάλτσες του θρυλικού Chef Escoffier.

Ταρτάρ ελαφιού, πίκλα κράνμπερι και κρέμα μανταρινιού.
Η εναλλαγή της γεύσης του ελαφιού σερβιρισμένο ωμό με την τεχνική της ανάμειξης και την εξισορρόπηση ενός πιάτου μεταξύ γλυκού και αλμυρού.

Αποδομημένο μιλφέιγ με φυστίκι, φραγκοστάφυλο και αχλάδι comice.
Ένα πολύ γνωστό και κλασσικό επιδόρπιο σε μια πολύ εντυπωσιακή παραλλαγή γεύσεων και όψης.

 

(Το σεμινάριο αυτό θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα γίνετε μετάφραση στην ελληνική από διερμηνέα.)

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Herve Deville Autumn Bliss French Gourmet Cuisine
LEVEL HIGH-END GOURMET
καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802044

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Herve Deville

  • Ημερομηνία: 22/10/2018

  • Ώρα έναρξης: 18:30.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 4 Ώρες.


Cooking Workshop Member Club
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου  LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class με τον Chef  Γιάννη Παρίκο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου LEVEL HIGH END GOURMET Στο Master Class αυτό,ο Chef  Γιάννης Παρίκος με το... Περισσότερα


Σεμινάριο Herve Deville Autumn Bliss French Gourmet Cuisine<br/>LEVEL HIGH-END GOURMET

Σεμινάριο Μαγειρικής Autumn Bliss, French Gourmet Cuisine International MasterClass CWC PRO Herve Deville LEVEL HIGH-END GOURMET Στο International CWC PRO Master class με καλεσμένο τον... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά

Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.   Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης

Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης International MasterClass CWC PRO Giancarlo Caldesi & Katie Caldesi CWC PRO MasterClass  Η Κουζίνα της Τοσκάνης Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία μέσα από σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικά στησίματα Στη δεύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη   Ο Γκίκας Ξενάκης, που o μεγάλος δάσκαλος Χριστόφορος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French PastryInternational MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF   Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια