Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα
Photo Gallery Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών
CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών”
chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη
Η απαραίτητη δεξιότητα που πρέπει να έχει κάθε επαγγελματίας της μαγειρικής
Στον τομέα της μαγειρικής τεχνογνωσίας, λίγες δεξιότητες είναι τόσο απαραίτητες όσο η τέχνη του φιλεταρίσματος ψαριών. Αυτή η λεπτή τεχνική όχι μόνο αναδεικνύει την ακρίβεια ενός σεφ, αλλά επηρεάζει επίσης σημαντικά την ποιότητα του τελικού πιάτου.
Στο σεμινάριο της CWC PRO o chef Παναγιώτης Δεληθανάσης μαζί με τον SeaFoodΕxpert Μιχάλη Δημητριάδη του φημισμένου καταστήματος “Θαλασσόκηπου” θα μοιραστoύν, με τους επαγγελματίες και σπουδαστές πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την:
- Επιλογή Ποιοτικού Ψαριού: Γνώση των χαρακτηριστικών ποιοτικού ψαριού, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ενδείξεων φρεσκάδας.
- Συντήρηση και Διατήρηση της Φρεσκάδας: Αποθήκευση και χειρισμός του ψαριού για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του.
- Εφαρμογή Υγιεινών Πρακτικών: Διασφάλιση της υγιεινής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του φιλεταρίσματος.
- Κοστολόγηση, υπολογισμός φύρας
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΘΑ EΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ:
1 TΣΙΠΟΥΡΑ, 1 ΛΑΥΡΑΚΙ, 1 ΦΑΓΚΡΙ, 3 ΚΟΛΙΟΥΣ, 3 ΓΟΠΕΣ ,3 ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ,5 ΣΑΡΔΕΛΕΣ, 5 ΓΑΡΙΔΕΣ ,5 ΓΑΥΡΟΥΣ
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
83
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα
Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα