Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery MOLECULAR GASTRONOMY ADVANCED CULINARY TECHNIQUES and TEXTURES

thumb_874_1.jpg
thumb_874_1.jpg
thumb_874_2.jpg
thumb_874_2.jpg
thumb_874_3.jpg
thumb_874_3.jpg
thumb_874_4.jpg
thumb_874_4.jpg
thumb_874_5.jpg
thumb_874_5.jpg
thumb_874_6.jpg
thumb_874_6.jpg
thumb_874_7.jpg
thumb_874_7.jpg
thumb_874_8.jpg
thumb_874_8.jpg
thumb_874_9.jpg
thumb_874_9.jpg
thumb_874_10.jpg
thumb_874_10.jpg
thumb_874_11.jpg
thumb_874_11.jpg
thumb_874_12.jpg
thumb_874_12.jpg
thumb_874_13.jpg
thumb_874_13.jpg
thumb_874_14.jpg
thumb_874_14.jpg
thumb_874_15.jpg
thumb_874_15.jpg
thumb_874_16.jpg
thumb_874_16.jpg
thumb_874_17.jpg
thumb_874_17.jpg
thumb_874_18.jpg
thumb_874_18.jpg
thumb_874_19.jpg
thumb_874_19.jpg
thumb_874_20.jpg
thumb_874_20.jpg
thumb_874_21.jpg
thumb_874_21.jpg
thumb_874_22.jpg
thumb_874_22.jpg
thumb_874_23.jpg
thumb_874_23.jpg
thumb_874_24.jpg
thumb_874_24.jpg
thumb_874_25.jpg
thumb_874_25.jpg
thumb_874_26.jpg
thumb_874_26.jpg
thumb_874_27.jpg
thumb_874_27.jpg
thumb_874_28.jpg
thumb_874_28.jpg
thumb_874_29.jpg
thumb_874_29.jpg
thumb_874_30.jpg
thumb_874_30.jpg
thumb_874_31.jpg
thumb_874_31.jpg
thumb_874_32.jpg
thumb_874_32.jpg
thumb_874_33.jpg
thumb_874_33.jpg
thumb_874_34.jpg
thumb_874_34.jpg
thumb_874_35.jpg
thumb_874_35.jpg
thumb_874_36.jpg
thumb_874_36.jpg
thumb_874_37.jpg
thumb_874_37.jpg
thumb_874_38.jpg
thumb_874_38.jpg
Slideshow image

CWC PRO MasterClass 2 DAYS MOLECULAR GASTRONOMY-ADVANCED CULINARY TECHNIQUES & TEXTURES

Chef Instructor Martin Lippo

Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μοναδικό demonstration CWC PRO MasterClass ADVANCED CULINARY TECHNIQUES &TEXTURES  και να μάθουν νέες τεχνικές και συνταγές της Μοριακής Γαστρονομίας υψηλού επιπέδου:
Ο Martin Lippo είναι ο Head chef του NitroSchool & Vakuum στη Βαρκελώνη, ένα εργαστήριο  για  πειραματική κουζίνα και διδασκαλία στην μοριακή γαστρονομία

Ειδικεύεται στις νέες τεχνικές και τεχνολογίες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και έχει αναπτύξει διάφορες τεχνικές και έννοιες όπως ο μορφοποιημένος αέρας, 100% επικαλύψεις φρούτων για παγωτά, nitro-dots, aireados, νέα stracciatellas, cryo-stamp και πολλά άλλα.

Η δουλειά του με το υγρό άζωτο αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η πιο προηγμένη στον τομέα αυτό, και τον φέρνει στη δημιουργία του Nitroschool το 2013.
Αναπτύσσει εργαλεία και προϊόντα για τη βιομηχανία με εταιρείες όπως η Sosa ή 100x100chef.

Έχει δημοσιεύσει μια τεράστια ποικιλία άρθρων για τεχνικές  στα πιο αναγνωρισμένα επαγγελματικά περιοδικά γαστρονομίας του κόσμου.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


92

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής CWC PRO MasterClass Hands-on Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us