Chef Cooking Workshop Consulting
Chef Cooking Workshop Consulting
Chef
Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη το 1959, έρχεται στην Αθήνα για να σπουδάσει όπου ανακαλύπτει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής από την οποία μαγεύεται. Αποφασίζει να της αφοσιωθεί και ταξιδεύει στην Γαλλία για να διευρύνει τις γνώσεις και την εμπειρία του. Στη διάρκεια της... Περισσότερα
Chef
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών έφυγε από την Ελλάδα για την Αμερική, όπου σπούδασε οικονομικά στο UCLA. Τελειώ-νοντας τις σπουδές του εκεί, φοίτησε στη σχολή μαγειρικής Culinary Instituteof America. Το 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη... Περισσότερα
Chef
Ο Γιάννης Παροίκος εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε αντίστοιχης αίγλης εστιατόρια, όπως το Βαρούλκο και η Σπονδή. Τη σεζόν 2009-2010... Περισσότερα
Ο Chef του Cooking Workshop Consulting, εργάζεται στον χώρο της γαστρονομίας τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani Resort, Danai Beach Resort, Macedonia Palace και με τα εστιατόρια bistrot Μανδραγόρας, Michou Michou, Β Βυζαντινό και το Garcon Bracerie. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της... Περισσότερα
Chef
Ο Chef Boonchuay Panprapa, γεννήθηκε στη Ταϋλάνδη. Ειδικεύεται στη διεθνή κουζίνα, στη κρύα κουζίνα καθώς και στο σκάλισμα φρούτων, βουτύρου, σοκολάτας και κεριού. Έχει δουλέψει στη Ταϋλάνδη, στη Σαουδική Αραβία, στη Λιβύη, στην Αίγυπτο, στη Τουρκία, στη Πολωνία, στη Κύπρο και στην... Περισσότερα
Chef
Ο Νίκος Γαϊτάνος, είναι αποκλειστικά σεφ χορτοφαγίας με προϋπηρεσία σε όλα τα vegetarian/vegan εστιατόρια της Αθήνας, Υγεία- Οικολογία, Avocado ενώ τα τελευταία δύο χρονιά είναι σεφ στο Rosebud (Σκουφά 40, Κολωνάκι). Το εστιατόριο του, είναι στο Top Ten του tripadvisor.com ανάμεσα σε 1.800 εστιατόρια... Περισσότερα