CWC PRO MasterClass Θόδωρος Παπανικολάου “Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές” Στο CWC... Περισσότερα
Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων Μαγειρικής Τέχνης
CWC PRO
Τo Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων
ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
LEVEL 1 - BASIC
LEVEL 1 - BASIC
Το Level 1 - Basic, είναι ο κύκλος των διήμερων σεμιναρίων με διάρκεια στο σύνολο 130 ώρες (100 ώρες εργαστήρια και 20 θεωρητικά σεμινάρια +2 ΜasterClass των 5 ωρών) Παρέχει την απολύτως απαραίτητη θεωρητική βάση στην οποία θα στηριχθούν και θα αναπτυχθούν οι δεξιότητες, τα ταλέντα και οι τεχνικές γνώσεις των επομένων σεμιναρίων των επιπέδων CWC PRO LEVEL ,2,3.
Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν επαγγελματική εμπειρία και συνάφεια με το επάγγελμα να είναι προετοιμασμένοι να δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση γνώσεων από την ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) για τις ειδικότητες:
- Certified Cook Chef Πιστοποιημένος Μάγειρας CCC
- Certified Commis Chef, Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρας CCCh
Level 1 - Βasic 130 ώρες
- Η Μαγειρική τέχνη.
- Iστορικά στοιχεία για την μαγειρική τέχνη και γαστρονομία.
- Εισαγωγή στο επάγγελμα.
- Η διαφορά μεταξύ Μάγειρα και Chef.
- Οργανόγραμμα κλασικής και μοντέρνας κουζίνας .
- Σύνθεση προσωπικού-καθήκοντα.
- Ο ρόλος του επαγγελματία σεφ στις σύγχρονες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών τροφίμων.
- Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός κουζίνας με σύγχρονες προδιαγραφές.
- Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίων.
- Οργάνωση προμηθειών.
- Τα τρόφιμα σύμφωνα με την νομοθεσία.
- Κατηγορίες τροφίμων, πρώτων υλών.
- Επιλογή προμηθειών-προμηθευτών.
- Μέθοδοι επεξεργασίας φυτικών τροφών.
- Τρόποι κοπής λαχανικών.
- Σχήματα.
- Ορολογία .
- Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.
- Τεχνικές και μέθοδοι μαγειρέματος– παρασκευής.
- Ορολογία ,κατηγορίες.
- Υποκατηγορίες.
- Μαγειρική: Βασικοί Ζωμοί.
- Μαγειρική: Κονσομέ.
- Μαγειρική: Διαυγείς Σούπες.
- Μαγειρική: Αλεσμένες Σούπες.
- Μαγειρική: Κλασικές & Βασικές Σάλτσες.
- Σύνθεση εδεσματολογίου-μενού.
- Μαγειρική: Ορεκτικά.
- Μαγειρική: Σαλάτες Dressings.
- Μαγειρική: Αυγά.
- Μαγειρική: Σύνθετα βούτυρα.
- Μαγειρική: Ζύμες.
- Μαγειρική: Ζυμαρικά.
- Μαγειρική: Ρύζι-Ρισότο.
- Τεμαχισμός πουλερικών.
- Μαγειρική: πουλερικών.
- Τεμαχισμός Βοοειδών.
- Μαγειρική: Βοοειδών.
- Τεμαχισμός χοιρινών – αμνοεριφίων.
- Μαγειρική: χοιρινών – αμνοεριφίων.
- Τεμαχισμός ψαριών.
- Μαγειρική: ψαριών.
- Μαγειρική: Θαλασσινών –οστρακοειδών.
- Επιδόρπια.
- Γλυκά εστιατόριου.
- Σύνθεση μενού.
- Κοστολόγηση Τιμολόγηση.
- Επανάληψη Ύλης &Προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης ACTA.
Προσφορές και Παροχές CWC PRO
Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.
LEVEL 1 BASIC
1450€
10 εβδομάδες / 130 ώρες
(100 ώρες εργαστήρια +20 ώρες θεωρία +2 ΜasterClass των 5 ωρών)
Παροχές
LEVEL 1 BASIC:
1 Chef Manual CWC PRO
1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα
2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ
LEVEL 2 IMPROVER
1100€
2 μήνες / 125 ώρες
(125 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 2 :
1 Chef Manual CWC PRO
2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ
LEVEL 3 INTERMEDIATE
1100€
2 μήνες / 125 ώρες
(125 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 3 :
1 Chef Manual CWC PRO
2 Voucher για παρακολούθηση τριών Master class αξίας 240 ευρώ
LEVEL PLUS (1+2+3 )
Οι Προσφορές ισχύουν για έγγραφες έως 28 Δεκεμβρίου 2018
από 3650€
μόνο 2750€
380 ώρες
(350 ώρες εργαστήρια +30 ώρες θεωρία)
Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :
1 Chef Manual CWC PRO
1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα
6 Voucher για παρακολούθηση έξι Master class αξίας 720 ευρώ
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.
LEVEL 2 IMPROVER
Το Level 2 - Improver, είναι ο κύκλος των διήμερων εργαστηριακών σεμιναρίων με διάρκεια στο σύνολο 115 ώρες .
Η θεωρία δίνει τη σκυτάλη στην πρακτική άσκηση. Πρόκειται για την απαραίτητη πρακτική τριβή που συμπληρώνει και αξιοποιεί την θεωρητική βάση του Level 1, όπου αναπτύσσονται επιμέρους κεφάλαια με εργαστηριακές εφαρμογές και ασκήσεις υπό την καθοδήγηση των chef instructors σε περιβάλλον επαγγελματικής κουζίνας εστιατόριου ( στην νέες εγκαταστάσεις της CWC PRO ).
Προσφέρει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βρεθούν σε προσομοίωση επιχείρησης εστίασης όπου στόχος είναι να μπορέσουν να ενταχθούν σε συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος από τα πρώτα τους βήματα.
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το προγράμματα σπουδών Level 2 - Improver
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για το προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρει.
Level 2 - Improver 115 ώρες
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Φον – Ζωμοί - Τεχνικές παρασκευής.
- Ζωμός κοτόπουλου.
- Ζωμός ψαριών.
- Ζωμός λαχανικών.
- Ζωμός βοδινού.
- Ζωμοί κονσομέ Τεχνικές παρασκευής.
- Ζωμός κονσομέ ψαριών.
- Ζωμός κονσομέ κοτόπουλου.
- Ζωμός κονσομέ βοδινού.
- Ζωμός κονσομέ Bavaroise.
- Ζωμός κονσομέ Royal.
- Ζωμός κονσομέ Carmen.
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Σούπες Τεχνικές παρασκευής
- Σούπα Ντυμπαρί
- Σούπα Πορτουγκαίζ
- Σούπα από κρεμμυδια
- Σούπες Βελουτέ
- Σούπα Βελουτέ Μαρία Λουίζ
- Σούπα Βελουτέ Κάρντιναλ
- Σούπες Πουρέ
- Σούπα πουρέ από κόκκινα φασόλια.
- Σούπα από άσπρα φασόλια.
- Σούπα πουρέ από φακές.
- Σούπα πουρέ με καρότα.
- Σούπα πουρέ με κουνουπίδι.
- Σούπα πουρέ από πατάτες
- Σούπα πουρέ από φρέσκο ανανά.
- Σούπα πουρέ από τομάτα.
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Σάλτσες σκούρες ζεστές Τεχνικές παρασκευής
- Σάλτσα Εσπανιόλ,
- Σάλτσα Ντεμί Γκλάς,
- Σάλτσα Τομάτα
- Σάλτσα κρασιού (Sauce Marchan de vin)
- Σάλτσα Μπορντελαίζ (Sauce Bordelaise)
- Σάλτσα Μπρετόν (sauce Bretone)
- Σάλτσα Πορτουγκαίζ (Sauce Portugaise)
- Σάλτσες άσπρες ζεστές Τεχνικές παρασκευής
- Σάλτσα μπεσαμέλ (Sauce Bechamel) και παράγωγα
- Σάλτσα Μορναί (Soauce Mornay)
- Σάλτσα Μουτάρντ (Souce Moutarde)
- Σάλτσα Σουμπίς (Sauce Soubise)
- Σάλτσα Κρέμα (Sauce crème)
- Σάλτσα Περσιλ (Sauce percil)
- Σάλτσα Καρντιναλ (Sauce Cardinal)
- Σάλτσες Βελουτέ και παράγωγα
- Σάλτσα Βελουτέ κρέατος (Sauce Veloute de veau) και παράγωγα
- Σάλτσα Αλεμάν ή σάλτσα Γερμανική (Sauce Allemagne)
- Σάλτσα Βιλαγκουάζ ή σάλτσα χωριάτικη (Sauce Villagoise)
- Σάλτσα Σαμπινιόν ή σάλτσα Μανιτάρια (Sauce Champignons)
- Σάλτσα Μουτάρτ ή Σάλτσα Μουστάρδας (Sauce Moutarde)
- Σάλτσα Βελουτέ πουλερικων (Sauce veloutte de vollaille) και παράγωγα
- Σάλτσα Σουπρέμ (Sauce Supreme)
- Σάλτσα αορόρ (Sauce Aurore)
- Σάλτσα Ολλανδαίζ(Sauce Hollandaise) και παράγωγα
- Σάλτσα Μπαιρναίζ (Sauce bairnaise)
- Σάλτσα Μουσελίν (Sauce Mousseline)
- Σάλτσα Σορόν (Sauce choron)
- Σάλτσα Μουτάρντ (Sauce Moutarde παράγωγα
- Σάλτσα Μαδέρα (Sauce Madeira)
- Σάλτσα Ζιγκάρα (sauce Zingara)
- Σάλτσα Πικάντ (Sauce Piquante)
- Κρύες Σάλτσες
- Σάλτσα μαγιονέζα (sauce Mayonnaise) και παράγωγα
- Σάλτσα Ανταλούζ
- Σάλτσα Ρεμουλάντ (Sauce remoulade
- Σάλτσα Ταρτάρ (Sauce tartar)
- Σάλτσα Σαντιγί (Sauce Santilly)
- Σάλτσα Βερτ (Sauce verte)
- Σάλτσα Κοκτέιλ (Sauce cocktail)
- Σάλτσα Βινεγκρέτ Sauce vinegrette)
- Σάλτσα Ραβιγκοτ (Sauce Ravigotte)
- Σάλτσα Σμιταν (Sauce smitane)
- Σάλτσα Λαδόξιδο
- Σάλτσα Λαδολέμονο
4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Τεχνικές παρασκευής
- Λαχανικά και φάρσες (γεμίσεις λαχανικών)
- Αγκινάρες
- Αμπελόφυλλα – ντολμαδάκια
- Κολοκυθάκια
- Λάχανα
- Μανιτάρια
- Μελιτζάνες
- Σπανάκι
- Σπαράγγια
- Ντομάτες
- Πατάτες Τεχνικές παρασκευής
- Τηγανιτές
- Αλουμέτ
- Παγιέ
- Βαπέρ
- Σοτέ
- Λυονεζ
- Νουαζετ
- Πουρέ
- Σχήματα πατατών
5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Ζυμαρικά
- Τεχνικές παρασκευής φρέσκων ζυμαρικών
- Σπαγγέτι, μακαρόνι, λινγκουίνι, μπουκατίνι ραβιόλι)
- Κοντά ζυμαρικά (φαρφάλες, πένε, ριγκατονι, φουζίλι,)
- Βασικές παρασκευές με ρύζι
- Βασικές αρχές και τεχνικές ριζότο
6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Αυγά Τεχνικές παρασκευής
- Τεχνικές παρασκευής με το κέλυφος
- Αυγά μολέ
- Αυγά βραστά μελάτα ή αυγά α λα κοκ
- Παρασκευής αυγών χωρίς κέλυφος
- Αυγά εν κοκότ
- Αυγά Ποσέ
- Αυγά μάτια
- Αυγά τηγανιτά
- Παρασκευή αυγών χωρίς κέλυφος, ανακατεμένα
- Ομελέτα α λα Αμερικέν
- Ομελέτα α λα Ανταλούζ
- Ομελέτα α λα Εσπανιόλ
- Ομελέτα α λα Φλορεντίν.
- Ομελέτα με ζαμπόν
- Ομελέτα α λα Λιονέζ
- Αυγά Μπρουγιέ (Oeuf brouilles)
- Σουφλέ
- Σουφλέ με τυρί
- Σουφλέ με λαχανικά
- Σουφλέ με κρέας ή ψάρι
7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Σύνθετα Βούτυρα Τεχνικές παρασκευής
- Βούτυρο μαιτρ ντ’ οτέλ ( Beurre Maitre d’Hotel)
- Βούτυρο ντε Παρις (Beurre de Paris)
- Βούτυρο ντ’ αντσουά (Beurre d’anchois)
- Βούτυρο α λα μενιέρ (Beurre a la meuniere)
- Ορεκτικά – καναπέ Σάντουιτς
- Τύποι, σχήματα, πρώτες ύλες ορεκτικών και καναπέ
- Σάντουιτς, φρυγανισμένα Σάντουιτς,
- Οpen Σάντουιτς. Υλικά παρασκευής
- Συνδυασμοί γεμίσεων για σάντουιτς
8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Σαλάτες Τεχνικές παρασκευής
- Ωμές σαλάτες
- Μαγειρεμένες ή βραστές σαλάτες
- Σαλάτα εποχής
- Σύνθετες Σαλάτες
- Φρουτοσάλατες
Προσφορές και Παροχές CWC PRO
Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.
LEVEL 1 BASIC
1450€
10 εβδομάδες / 130 ώρες
(100 ώρες εργαστήρια +20 ώρες θεωρία +2 ΜasterClass των 5 ωρών)
Παροχές
LEVEL 1 BASIC:
1 Chef Manual CWC PRO
1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα
2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ
LEVEL 2 IMPROVER
1100€
2 μήνες / 125 ώρες
(125 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 2 :
1 Chef Manual CWC PRO
2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ
LEVEL 3 INTERMEDIATE
1100€
2 μήνες / 125 ώρες
(125 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 3 :
1 Chef Manual CWC PRO
2 Voucher για παρακολούθηση τριών Master class αξίας 240 ευρώ
LEVEL PLUS (1+2+3 )
Οι Προσφορές ισχύουν για έγγραφες έως 28 Δεκεμβρίου 2018
από 3650€
μόνο 2750€
380 ώρες
(350 ώρες εργαστήρια +30 ώρες θεωρία)
Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :
1 Chef Manual CWC PRO
1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα
6 Voucher για παρακολούθηση έξι Master class αξίας 720 ευρώ
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.
LEVEL 3 INTERMEDIATE
To Level 3 – Intermediate είναι ο κύκλος των διήμερων εργαστηριακών σεμιναρίων με διάρκεια στο σύνολο 115 ώρες.
Η άφιξη νέων πρώτων υλών, οι νέες τεχνολογίες στον χώρο των μηχανημάτων της εστίασης και η εξέλιξη των απαιτήσεων των επιχειρήσεων και των καταναλωτών μπορεί να οδηγήσει στην τροποποίηση των εργασιών και των ικανοτήτων του μάγειρα.
To Level 3 παρέχει εξειδικευμένη γνώση που ξεφεύγει από τα βασικά και αγγίζει τα πεδία των ειδικών παρασκευών και τεχνικών που αποτελούν τα μυστικά της επιτυχίας ενός καλού μάγειρα. Σε αυτό το επίπεδο παρουσιάζονται κλασικές και νέες τεχνικές στις βασικές κατηγορίες μαγειρέματος και διαχωρίζουν έναν «μάγειρα» από έναν «καλό μάγειρα» που έχει όλα τα εργαλεία για να αναπτύξει τη δημιουργικότητα, τις ειδικές γνώσεις ,το ταλέντο και τη φαντασία του.
Level 3 - Intermediate 115 ώρες
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Μέθοδοι μαγειρικής
- Μεταφορά θερμότητας νερό: Μέθοδος μαγειρικής Βρασμός, Ζεμάτισμα, Πωσέ ή Ποσέ, Μπαιν Μαρι, Ατμός, Μπραιζέ, Στιου
- Μεταφορά θερμότητας, Λίπος: Μέθοδος μαγειρικής: Τηγάνισμα , Σοτέ, Πανέ, Μπραιζέ, Ποελέ
- Μεταφορά θερμότητας Αέρας: ΒΒQ Σούβλα, Φούρνος
- Μεταφορά θερμότητας μέσω θερμαινόμενης μεταλλικής επιφάνειας: Σχάρα
- Μεταφορά θερμότητας με τριβή μορίων: Μικροκύματα.
- Μεταβολές που υφίσταται το κρέας με την θερμική επεξεργασία
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Μέθοδοι μαγειρικής σε υγρό (βρασμός,ποσέ,ατμός)
- Ψήσιμο απευθείας σε ζεστό και ξηρό αέρα (πατάτες, διάφορα κέικ, ζύμες κλπ)
- Ψήσιμο με αυξημένη υγρασία
- Ψήσιμο με τροποποιημένη θερμότητα
- Παρασκευή Μπραιζέ & Στιου
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Μέθοδοι μαγειρικής με προσθήκη λίπους (τηγάνισμα)
- Παρασκευή σε μικρό σκεύος με σχετικά μικρή ποσότητα λαδιού
- Παρασκευή σε βαθύ σκεύος με μεγάλη ποσότητα λαδιού
- Παρασκευή Σοτέ & Πανέ
4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Μέθοδοι μαγειρικής στη σχάρα
- Τεχνικές παρασκευής χοιρινού Τεμαχισμός
- Μπούτι
- Καρέ,
- Κόντρα Φιλέτο και Φιλέτο,
- Σπάλα,
- Σβέρκος,
- Πανσέτα
5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Μέθοδοι μαγειρικής στο φούρνο
- Παρασκευές τεμαχίων πουλερικών
- Σοτέ & Τηγανιτά
- Φούρνο
- Σχάρα
- Μπραιζέ & Βραστά
6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Τεχνικές παρασκευής βοοειδών
- Τεμαχισμός
- Λαιμός ή Σβέρκος
- Κόντρα φιλέτο και φιλέτο. (Αντρεκοτ, Διπλή αντρεκοτ, Μινιτ στέικ)
- Φιλέτο (μπον φιλέ) (φιλέτο , Τουρνεντώ, Μενταγιόν και Μπατόνς, φιλέ μινιόν
- Τιμπον στέικ
- Μπούτι, Κιλότο, τρανς, νουά, κότσι ή ποντίκι, σπάλα, κότσι σπάλας, στήθος, κοιλιά ή λάπα
7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Τεχνικές παρασκευής αμνοεριφίων
- Τεμαχισμός
- Μέθοδοι μαγειρικής στο φούρνο
- Μπούτι Νεφραμιά Μπριζόλες Κοιλιά και το στήθος Σπάλα Παραπροϊόντα
8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
- Τεχνικές παρασκευής ψαριών
- Τεμαχισμός – Φιλετάρισμα
- Ποσέ και στον Ατμό
- Μπραιζέ
- Φούρνο
- Τηγάνι
- Σχάρα
- Άπαχα ψάρια
- Ημίπαχα ψάρια,
- Παχιά ψάρια,
- Παρασκευές θαλασσινών ,μαλακόστρακα . οστρακοειδή
Προσφορές και Παροχές CWC PRO
Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.
LEVEL 1 BASIC
1450€
10 εβδομάδες / 130 ώρες
(100 ώρες εργαστήρια +20 ώρες θεωρία +2 ΜasterClass των 5 ωρών)
Παροχές
LEVEL 1 BASIC:
1 Chef Manual CWC PRO
1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα
2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ
LEVEL 2 IMPROVER
1100€
2 μήνες / 125 ώρες
(125 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 2 :
1 Chef Manual CWC PRO
2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ
LEVEL 3 INTERMEDIATE
1100€
2 μήνες / 125 ώρες
(125 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 3 :
1 Chef Manual CWC PRO
2 Voucher για παρακολούθηση τριών Master class αξίας 240 ευρώ
LEVEL PLUS (1+2+3 )
Οι Προσφορές ισχύουν για έγγραφες έως 28 Δεκεμβρίου 2018
από 3650€
μόνο 2750€
380 ώρες
(350 ώρες εργαστήρια +30 ώρες θεωρία)
Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :
1 Chef Manual CWC PRO
1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα
6 Voucher για παρακολούθηση έξι Master class αξίας 720 ευρώ
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.