CWC PRO

CWC RPO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Σχολή Μαγειρικής - Προγράμματα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

 

Τα Ειδικά σχεδιασμένα Προγράμματα Σπουδών της CWC PRO προσφέρουν ειδική  και αποτελεσματική Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Κατάρτιση με Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση και στόχο την αναβάθμιση δεξιοτήτων την επανειδίκευση & εξειδίκευση στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης
Τα προγράμματα της CWC PRO απευθύνονται  σε  άτομα που έχουν συνάφεια με τα επαγγέλματα του Μάγειρα.
Είναι η καθαρά Επαγγελματική λύση με έμφαση στην Εργαστηριακή-πρακτική Εκπαίδευση για όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα αναβάθμισης της σχέσης τους με το επάγγελμα του Μάγειρα και να πιστοποιήσουν το επίπεδο της γνώσης τους με βάση τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα . Η πιστοποίηση αφορά κάθε εκπαιδευόμενο που, μετά το πέρας των μαθημάτων, έχει πλέον τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να δώσει εξετάσεις σύμφωνα με τα πρότυπα της ACTA και να λάβει Πιστοποίηση γνώσεων στον τομέα επιλογής του.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σε φίλο σας.


Τo Πρόγραμμα Ταχύρρυθμων Σπουδών

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 1 - BASIC

Το Level  Basic, είναι ο κύκλος μαθημάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης με στόχο της αναβάθμιση δεξιοτήτων μέσα από νέες μαγειρικές τεχνικές και  τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών  με διάρκεια στο σύνολο 128 ώρες.

Παρέχει την απολύτως απαραίτητη θεωρητική βάση στην οποία θα στηριχθούν και θα αναπτυχθούν οι ικανότητες, τα ταλέντα και οι τεχνικές γνώσεις  των επόμενων επιπέδων CWC PRO LEVEL ,2,3.
Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν επαγγελματική εμπειρία και συνάφεια με το επάγγελμα να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους

128 ώρες / 8 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα (
8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα (09:00 - 15:00)


ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ!

ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Δευτέρα 04/11/2024 - Διάρκεια εώς Τρίτη 07/01/2025

Κόστος κύκλου Σεμιναρίων Level 1 - Basic: 1650€.
Ρωτήστε μας - Εκδηλώστε ενδιαφέρον !

VIDEO

VIDEO

Level 1 - Βasic 130 ώρες


Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1650€

8 εβδομάδες / 128 ώρες

Παροχές
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL 2 IMPROVER

1350€

7 εβδομάδες / 112 ώρες

Παροχές
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL 3 INTERMEDIATE

1350€

6 εβδομάδες / 96 ώρες

Παροχές
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Προσφορά

από 4350€

μόνο 3400€

336 ώρες

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 300 ευρώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 2 IMPROVER

Το Level 2  Improver είναι ο κύκλος μαθημάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης  εργαστηριακών μαθημάτων με διάρκεια στο σύνολο 112 ώρες .
Πρόκειται για την εξειδικευμένη εργαστηριακή εκπαίδευση με νέες  τεχνικές και η απαραίτητη πρακτική τριβή με νέες τεχνολογίες που συμπληρώνει και αξιοποιεί την θεωρητική βάση του Level 1,
Στο Level  Improver αναπτύσσονται επιμέρους κεφάλαια με εργαστηριακές εφαρμογές και ασκήσεις υπό την καθοδήγηση των chef instructors σε περιβάλλον επαγγελματικής κουζίνας εστιατόριου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της CWC PRO.
Προσφέρει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βρεθούν σε προσομοίωση επιχείρησης εστίασης όπου στόχος είναι να μπορέσουν να ενταχθούν σε συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος .
Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν επαγγελματική εμπειρία και συνάφεια με το επάγγελμα να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους

112 ώρες / 7 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα


Νέα Χειμερινά Τμήματα - Νέες Εγγραφές!


Έναρξη 13/01/2025 - Διάρκεια εώς 25/02/2025

Κόστος κύκλου Σεμιναρίων Level 2 - Improver: 1350€
Ρωτήστε μας - Εκδηλώστε ενδιαφέρον !

VIDEO

VIDEO

Level 2 - Improver 125 ώρες


Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1650€

8 εβδομάδες / 128 ώρες

Παροχές
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL 2 IMPROVER

1350€

7 εβδομάδες / 112 ώρες

Παροχές
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL 3 INTERMEDIATE

1350€

6 εβδομάδες / 96 ώρες

Παροχές
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Προσφορά

από 4350€

μόνο 3400€

336 ώρες

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 300 ευρώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 3 INTERMEDIATE

To Level  3– Intermediate είναι ο κύκλος μαθημάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης  εργαστηριακών μαθημάτων με διάρκεια στο σύνολο 96 ώρες.
Η άφιξη νέων πρώτων υλών, οι νέες τεχνολογίες στον χώρο των μηχανημάτων της εστίασης και η εξέλιξη των απαιτήσεων των επιχειρήσεων και των καταναλωτών μπορεί να οδηγήσει στην τροποποίηση των εργασιών και των ικανοτήτων του μάγειρα. To Level 3 – Intermediate παρέχει εξειδικευμένη γνώση που ξεφεύγει από τα βασικά και αγγίζει τα πεδία των ειδικών παρασκευών και τεχνικών που αποτελούν τα μυστικά της επιτυχίας ενός ειδικευμένου μάγειρα.

Σε αυτό το επίπεδο παρουσιάζονται κλασικές και νέες τεχνικές στις βασικές κατηγορίες μαγειρέματος και διαχωρίζουν έναν «μάγειρα» από έναν «καλό μάγειρα» που έχει όλα τα εργαλεία για να αναπτύξει τη δημιουργικότητα, τις ειδικές γνώσεις ,το ταλέντο και τη φαντασία του.
Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν επαγγελματική εμπειρία και συνάφεια με το επάγγελμα να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους

96 ώρες /6 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα


Νέα Χειμερινά Τμήματα - Νέες Εγγραφές!


Έναρξη 04/03/2025 - Διάρκεια εώς 08/04/2025

Κόστος κύκλου Σεμιναρίων Level 3 - Intermediate: 1350€
Ρωτήστε μας - Εκδηλώστε ενδιαφέρον !

VIDEO

VIDEO

Level 3 - Intermediate 125 ώρες


Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1650€

8 εβδομάδες / 128 ώρες

Παροχές
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL 2 IMPROVER

1350€

7 εβδομάδες / 112 ώρες

Παροχές
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL 3 INTERMEDIATE

1350€

6 εβδομάδες / 96 ώρες

Παροχές
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Προσφορά

από 4350€

μόνο 3400€

336 ώρες

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 300 ευρώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

VIDEO

Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 24 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00


Το Level 4 Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON  MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η  CWC PRO, υπό  την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος  θα δημιουργήσει προσωπικά τις 24 διαφορετικές συνταγές  High end Gourmet που ανήκουν στην κατηγορία της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας  20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα  με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 4 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό  την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την  ολοκλήρωση της κάθε  συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησιμάτος πιάτων  αλλά  και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες  να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την  κάθε μια από αυτές  ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις  εκτελέσει  σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis)  και ανάλυση της διατροφικής άξιας (Νutrition Facts).
Η CWC PRO  παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης  και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων  τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις  υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu  με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία των Ηigh end Gourmet Cuisine.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κωδ.191169677)
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ.»

50 ώρες/ 4 εβδομάδες /2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα



4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00

Level 4 – Advanced Culinary Techniques 50 ώρες


1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ



2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ



3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ


4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 18 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00
Ημερομηνία έναρξης: 20/11/2024


Το Level 5  Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα - Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις 18 διαφορετικές συνταγές Μεσογειακής Δημιουργικής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας 20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 5 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησίματος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την κάθε μια από αυτές ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις εκτελέσει σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία Comfort Fine Cuisine.

.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κωδ.191169677)
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ.»

50 ώρες/ 4 εβδομάδες /2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα


ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ! - Ημερομηνία έναρξης: 20/11/2024


4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00

Level 5 – Advanced Culinary Techniques, 50 ώρες Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα.


1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ



2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ



3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ


4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σε φίλο σας.


Cooking workshop Consulting

Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES. 
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!

CWC PRO The Expertise Culinary Network

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα


Σεμινάριο H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου

CWC PRO Master class  “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου” Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική και Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO Master Class Ελληνική & Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Art  of Plating  4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

CWC PRO Master Class Art of Plating 4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων του Chef  Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της... Περισσότερα


Σεμινάριο H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη

H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κρητική Κουζίνα του Μανώλη Παπουτσάκη

CWC PRO MasterClass "Η Κρητική Κουζίνα του Μανώλη Παπουτσάκη" Στο Masterclass Σεμινάριο της CWC Pro, ο Chef Μανώλης Παπουτσάκης αναδεικνύει τη... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου

Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο EXCTRACTIONS and DELICATE SAUCES

CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us