CWC PRO

Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

CWC PRO

Τo Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

LEVEL 1 - BASIC
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη Ζαχαροπλαστική Τέχνη

Video

video CWC PRO Cooking Workshop Consulting Σεμινάρια Μαγειρικής

Level 3 Modern Pastries

Ταχύρυθμα Προγράμματα  Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
LEVEL 3 Modern Pastries

Στο πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να μάθουν μέσα στις  80 ώρες πώς να δημιουργούν Μοντέρνα γλυκά 3D με ιδιαίτερα σχήματα από φόρμες σιλικόνης της PAVONI .
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μάθουν να δημιουργούν μοναδικά  γαρνιρίσματα με τη χρήση της τεχνικής του  γλασαρίσματος.
Θα εργαστούν με διαφορετικά υλικά και θα κατανοήσουν  την αλληλεπίδραση όγκων και υφών.
Θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους για την διαδικασία της μαζικής παραγωγής.
Θα  μάθουν να δημιουργούν ραφινάτα και εκλεπτυσμένα γλυκά που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα δικά τους μενού-προτάσεις  για να τα χρησιμοποιήσουν σε  Ζαχαροπλαστεία ,Ξενοδοχεία, Εστιατόρια,Catering.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι καθαρά εργαστηριακό όπου οι συμμετέχοντες σε όλη  τη διάρκεια του προγράμματος εργάζονται  με την διαδικασία hands on υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Γιάννη Γιάχου ( Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO ,Pastry Chef Sani Beach ,Sani Resort).


80 ώρες / 8 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα (Δευτέρα & Τρίτη) /
6 διδακτικές ώρες ανά ημέρα (17:30 - 22:30)


ΝΕΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ! - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

Έναρξη 04/02/2019 - Διάρκεια εώς 26/03/2019

Κόστος κύκλου Σεμιναρίων Level 3 Modern Pastries : 1150 €
Ρωτήστε μας - Εκδηλώστε ενδιαφέρον !

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη Ζαχαροπλαστική Τέχνη

Video

video CWC PRO Cooking Workshop Consulting Σεμινάρια Μαγειρικής

Level 1+2 - Basic + Improver

Ταχύρυθμα Προγράμματα  Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
CWC PRO Pastry Chef ,Level 1+2  Κλασική και Γαλλική Ζαχαροπλαστικής Τέχνη

Το Ταχύρυθμο πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης , είναι ο κύκλος με διάρκεια στο σύνολο 200 ώρες  (180 ώρες εργαστήρια και 20 θεωρία) παρέχει την απολύτως απαραίτητη θεωρητική βάση στην οποία θα στηριχθούν και θα αναπτυχθούν οι δεξιότητες, τα ταλέντα και οι τεχνικές γνώσεις της μέσα από ένα πολύ μεγάλο αριθμό συνταγών από την  Κλασική και Γαλλική Ζαχαροπλαστικής Τέχνη
Οι εκπαιδευόμενοι με την άριστη καθοδήγηση του εκπαιδευτή Executive Pastry Chef Γιάννη Γιάχου των Ξενοδοχείων Sani Beach και Sani Resort  θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με όλο τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου ζαχαροπλαστείου για να τη χρησιμοποιήσουν στην σταδιοδρομία τους .

Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν συνάφεια με το επάγγελμα να είναι προετοιμασμένοι να  δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση γνώσεων από την ACTA  (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) .


  • Certified Pastry Chef Πιστοποιημένος Ζαχαροπλάστης CPC

200 ώρες / 17 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα (Τετάρτη & Πέμπτη) /
6 διδακτικές ώρες ανά ημέρα (17:30 - 22:30)


Νέα Φθινοπωρινά Τμήματα - Νέες Εγγραφές!

Έναρξη 14/11/2018 - Διάρκεια εώς 21/03/2019

Κόστος κύκλου Σεμιναρίων Level 1 + 2 : 2150 €
Ρωτήστε μας - Εκδηλώστε ενδιαφέρον !

Level 1+2 - Basic + Improver 200 ώρες


Photo Gallery Work Place

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές

CWC PRO MasterClass Θόδωρος  Παπανικολάου “Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές” Στο CWC... Περισσότερα


Σεμινάριο Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine

CWC PRO MasterClass Μost Wanted Four Hands - Fusion Cuisine Χριστόφορος Πέσκιας & Χρόνης Δαμαλάς Στο  “Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine” Masterclass της CWC PRO οι... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ηλίας Μαμαλάκης, Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Γαλλική δημιουργική κουζίνα  δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη Στο σεμινάριο αυτό της CWC PRO ,οι συμμετέχοντες θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας

CWC PRO MasterClass ¨Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Στο σεμινάριο αυτό ο Chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Asian Street Food

CWC PRO MasterClass  Asian Street Foodμε τον chef Δημήτρη Κατριβέση O chef Δημήτρης Κατριβέσης θα μυήσει τους επαγγελματίες και σπουδαστές στον... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών ποικιλιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Διοργάνωσης Γευσιγνωσιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου από Ελληνικές Ποικιλίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια