CWC PRO Master class, Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα
CWC RPO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES
Σχολή Ζαχαροπλαστικής - Προγράμματα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στην
Ζαχαροπλαστική Τέχνη
Τα Ειδικά σχεδιασμένα Προγράμματα Σπουδών της CWC PRO προσφέρουν Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με Πιστοποίηση από την ACTA (Τεχνοβλαστός Πιστοποίησης του ΑΠΘ).
Τα προγράμματα της CWC PRO είναι η καθαρά Επαγγελματική λύση με έμφαση στην Εργαστηριακή-πρακτική Εκπαίδευση που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα αναβάθμισης της σχέσης τους με το επάγγελμα του Ζαχαροπλάστη και να πιστοποιήσουν το επίπεδο της γνώσης τους με βάση τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα .
Η πιστοποίηση αφορά κάθε εκπαιδευόμενο που, μετά το πέρας των μαθημάτων, έχει πλέον τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να δώσει εξετάσεις σύμφωνα με τα πρότυπα της ACTA και να λάβει δίπλωμα πιστοποίησης γνώσεων στον τομέα επιλογής του.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σε φίλο σας.
Τo Πρόγραμμα Ταχύρρυθμων Σπουδών
ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Video Testimonial Antonio Bachour for CWC PRO PASTRY CHEF STUDIES
Video Antonio Bachour at MasterChef Greece
Photo
CWC PRO Pastry Chef - Level 1
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
CWC PRO Pastry Chef , Level 1 Κλασική και Γαλλική Ζαχαροπλαστικής Τέχνη
Το Ταχύρρυθμο πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης , είναι ο κύκλος με διάρκεια στο σύνολο 150 ώρες (140 ώρες εργαστήρια και 10 θεωρία) παρέχει την απολύτως απαραίτητη θεωρητική βάση στην οποία θα στηριχθούν και θα αναπτυχθούν οι δεξιότητες, τα ταλέντα και οι τεχνικές γνώσεις της μέσα από ένα πολύ μεγάλο αριθμό συνταγών από την Κλασική και Γαλλική Ζαχαροπλαστικής Τέχνη
Οι εκπαιδευόμενοι με την άριστη καθοδήγηση του εκπαιδευτή θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με όλο τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου ζαχαροπλαστείου για να τη χρησιμοποιήσουν στην σταδιοδρομία τους .
Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν συνάφεια με το επάγγελμα να είναι προετοιμασμένοι να δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση γνώσεων από την ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) .
- Certified Pastry Chef Πιστοποιημένος Ζαχαροπλάστης CPC
Level 1 - Pastry Chef 150 ώρες
1η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Ατομική υγιεινή προσωπικού.
- Επαγγελματική ενδυμασία προσωπικού.
- Συμπεριφορά υγιεινής χώρων - Παρασκευαστηρίου ζαχαροπλαστείου.
- Υγιεινή ως προς τον εξοπλισμό παρασκευαστηρίου.
- Έλεγχος πρώτων υλών (παραλαβής - τοποθέτησης - επεξεργασίας) – (FIFO).
- Σύνθεση προσωπικού ζαχαροπλαστείου.
- Ανάλυση αρμοδιοτήτων εργαζομένων σε ζαχαροπλαστείο.
- Ανάλυση - πρώτες ύλες - βασικά στοιχεία - γλυκαντικές ουσίες.
- Μικροεξοπλισμός ζαχαροπλαστείου - μεγάλα μηχανήματα.
2η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Κοστολόγηση προϊόντων
- Βάσεις ζαχαροπλαστικής
- Ζύμη Choux -mix- Éclair.
- Ζύμη Κρέπας.
- Ζύμη Λουκουμάδες.
- Ζύμη Pancakes.
- Κρέμα Patisserie.
3η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Ζύμη σαμπλέ σοκολάτας.
- Ζύμη σαμπλέ βανίλιας.
- Κρέμα λεμόνι.
- Μαρέγκα Ιταλική.
- Τάρτα Lemon Pie.
- Τάρτα σοκολάτας.
4η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Αρχές μαζικής παραγωγής
- Decor σοκολάτας.
- Φυλλαράκια σοκολάτας.
- Δαχτυλίδια σοκολάτας.
- Διάφορα Decor για τούρτες.
- Πλακάκια σοκολάτας.
- Ρολάκια στριφτά σοκολάτας.
- Τάλιρα σοκολάτας.
5η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Αρχές μαζικής παραγωγής
- Βάσεις Cake-Τούρτες.
- Bisquit σοκολάτας.
- Bisquit βανίλιας.
- Dacquoise αμύγδαλου βανίλιας.
- Μους σοκολάτας.
- Glaze σοκολάτας.
6η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Μαρέγκες.
- Μαρέγκα Ελβετική.
- Μαρέγκα Ιταλική.
- Μαρέγκα Γαλλική.
- Μαρεγκάκια χρωματιστά.
- Pavlova.
7η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Χριστουγεννιάτικα γλυκά.
- Mont blanc.
- Cake κάστανο.
- Μελομακάρονα.
- Κουραμπιέ.
- Βασιλόπιτα με μαρέγκα.
8η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Ζύμη σφολιάτας.
- Croissant βουτύρου
- Croissant μήλο.
- Danish βερίκοκο.
- Danish ροδάκινο.
- Ζύμη Brioche.
9η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Ζύμη τσουρέκι.
- Πασχαλινά κουλουράκια.
- Τσουρέκια με γέμιση πραλίνας.
- Τσουρέκια γεμιστά με κόκκινα φρούτα.
- Τσουρέκι κρουασάν.
10η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Σύνθετες κρέμες ζαχαροπλαστικής.
- Κρέμα Anglais.
- Κρέμα μους λεμόνι.
- Κρέμα σαμπαγιόν.
- Panacota.
- Κρέμα καραμελέ με γάλα καρύδας.
- Crème brulee .
11η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Τεστ δημιουργικότητας
12η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Τεστ παραγωγικής διαδικασίας
- Τεστ διαδικασίας μαζικής παραγωγής
Προσφορές και Παροχές CWC PRO
Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.
LEVEL 1 Pastry Chef
2550€
12 εβδομάδες / 144 ώρες
( 134 ώρες εργαστήρια +10 ώρες θεωρία)
Παροχές
LEVEL 1 Pastry Chef:
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
LEVEL 2 Pastry Chef
1200€
4 εβδομάδες / 48 ώρες
( 48 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 2 Pastry Chef:
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
LEVEL 3 Modern Pastries
1200€
4 εβδομάδες / 48 ώρες
( 48 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 3 Modern Pastries:
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
LEVEL PLUS (1+2+3 )
Προσφορά
από 4950€
μόνο 3600€
244 ώρες
( 234 ώρες εργαστήρια +10 ώρες θεωρία)
Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.
Video Testimonial Antonio Bachour for CWC PRO PASTRY CHEF STUDIES
Video Antonio Bachour at MasterChef Greece
Photo
CWC PRO Pastry Chef - Level 2
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
CWC PRO Pastry Chef , Level 2 Κλασική και Γαλλική Ζαχαροπλαστικής Τέχνη.
Το Ταχύρρυθμο πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης , είναι ο κύκλος με διάρκεια στο σύνολο 50 εργαστηριακές ώρες, με 20 συνταγές-δημιουργίες που αποτελούν την εξέλιξη του Level 1.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι καθαρά εργαστηριακό όπου οι συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος εργάζονται με την διαδικασία hands on υπό την καθοδήγηση του καθηγητή.
Οι εκπαιδευόμενοι με την άριστη καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με όλο τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου ζαχαροπλαστείου για να τη χρησιμοποιήσουν στην σταδιοδρομία τους .
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μάθουν 20 συνταγές-δημιουργίες .Θα εργαστούν με διαφορετικά υλικά και θα κατανοήσουν την αλληλεπίδραση των πρώτων υλών και των μεθόδων παρασκευής.
Θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους για την διαδικασία της μαζικής παραγωγής.
Θα μάθουν να δημιουργούν ραφινάτα και εκλεπτυσμένα γλυκά που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα δικά τους μενού-προτάσεις για να τα χρησιμοποιήσουν σε Ζαχαροπλαστεία ,Ξενοδοχεία, Εστιατόρια,Catering
Level 2 - Pastry Chef 50 ώρες
1η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Κοστολόγηση προϊόντων
- Γλασάζ σοκολάτας bitter.
- Γλασάζ σοκολάτας λευκής.
- Γλασάζ σοκολάτας γάλακτος.
- Γλασάζ σοκολάτας βατόμουρο.
- Γλασάζ σοκολάτας βούτυρο κακάο.
2η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Bon Bons σοκολάτας κουβερτούρας.
- Bon Bons σοκολάτας λευκής.
- Bon Bons σοκολάτας γάλακτος.
- Bon Bons σοκολάτας βούτυρο κακάο σε διάφορα σχήματα και σχέδια.
- Filling praline.
- Filling framboise.
- Filling praline with cherry.
3η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Cake Βανίλιας.
- Cake Σοκολάτας
- Cake Καρότου.
- Cake με φρούτα εποχής.
- Muffins Βανίλιας.
- Muffins Σοκολάτας.
4η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Δημιουργία και παρουσίαση γλυπτού σοκολάτας.
- Ζύμη γλυπτού σοκολάτας.
- Πατρόν για σχεδιασμό και σχέδιο.
- Δημιουργία γλυπτού και σκάλισμα.
- Βάψιμο και τεχνικές σοκολάτας γλυπτού.
- Decor και παρουσίαση γλυπτού.
- Τεστ δημιουργικότητας
Προσφορές και Παροχές CWC PRO
Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.
LEVEL 1 Pastry Chef
2550€
12 εβδομάδες / 144 ώρες
( 134 ώρες εργαστήρια +10 ώρες θεωρία)
Παροχές
LEVEL 1 Pastry Chef:
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
LEVEL 2 Pastry Chef
1200€
4 εβδομάδες / 48 ώρες
( 48 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 2 Pastry Chef:
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
LEVEL 3 Modern Pastries
1200€
4 εβδομάδες / 48 ώρες
( 48 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 3 Modern Pastries:
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
LEVEL PLUS (1+2+3 )
Προσφορά
από 4950€
μόνο 3600€
244 ώρες
( 234 ώρες εργαστήρια +10 ώρες θεωρία)
Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.
Video Testimonial Antonio Bachour for CWC PRO PASTRY CHEF STUDIES
Video Antonio Bachour at MasterChef Greece
Photo
CWC PRO Pastry Chef - Level 3 - Modern Pastries
Ταχύρυθμα Προγράμματα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
LEVEL 3 Modern Pastries.
Στο πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να μάθουν μέσα σε 50 ώρες πώς να δημιουργούν Μοντέρνα γλυκά 3D & ΒοnBons με ιδιαίτερα σχήματα από φόρμες σιλικόνης της PAVONI .
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μάθουν 20 συνταγές-δημιουργίες + 20 παραλλαγές καθώς και πως να δημιουργούν μοναδικά γαρνιρίσματα με τη χρήση της τεχνικής του γλασαρίσματος και με τις βαφές.
Θα εργαστούν με διαφορετικά υλικά και θα κατανοήσουν την αλληλεπίδραση όγκων και υφών.
Θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους για την διαδικασία της μαζικής παραγωγής.
Θα μάθουν να δημιουργούν ραφινάτα και εκλεπτυσμένα γλυκά που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα δικά τους μενού-προτάσεις για να τα χρησιμοποιήσουν σε Ζαχαροπλαστεία ,Ξενοδοχεία, Εστιατόρια,Catering.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι καθαρά εργαστηριακό όπου οι συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος εργάζονται με την διαδικασία hands on υπό την καθοδήγηση του καθηγητή .
Level 3 - Pastry Chef 50 ώρες
1η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Κοστολόγηση προϊόντων
- Μοντέρνα ζαχαροπλαστική.
- Μους και συνδυασμοί για Cake-τούρτες.
- Βάσεις για Cake-τούρτες.
- Filling διάφορων γεύσεων για Cake-τούρτες.
- Glaze φινιρίσματος για Cake-τούρτες σε διάφορες γεύσεις.
2η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Ατομικά Dessert.
- Μους και συνδυασμοί για Ατομικά Dessert.
- Βάσεις για Ατομικά Dessert.
- Filling διάφορων γεύσεων για Ατομικά Dessert.
- Glaze φινιρίσματος για Ατομικά Dessert σε διάφορες γεύσεις.
3η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Lollipops φράουλας.
- Lollipops σοκολάτας
- Lollipops πορτοκάλι.
- Lollipops καραμέλας.
- Lollipops με martzipan.
4η ΕΝΟΤΗΤΑ
- Decor για Cakes και ατομικά Dessert.
- Παρουσίαση Buffet Cake ατομικά Dessert.
- Παρουσίαση Buffet Bon Bons και Décor.
- Τεστ δημιουργικότητας
Προσφορές και Παροχές CWC PRO
Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.
LEVEL 1 Pastry Chef
2550€
12 εβδομάδες / 144 ώρες
( 134 ώρες εργαστήρια +10 ώρες θεωρία)
Παροχές
LEVEL 1 Pastry Chef:
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
LEVEL 2 Pastry Chef
1200€
4 εβδομάδες / 48 ώρες
( 48 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 2 Pastry Chef:
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
LEVEL 3 Modern Pastries
1200€
4 εβδομάδες / 48 ώρες
( 48 ώρες εργαστήρια)
Παροχές
LEVEL 3 Modern Pastries:
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
LEVEL PLUS (1+2+3 )
Προσφορά
από 4950€
μόνο 3600€
244 ώρες
( 234 ώρες εργαστήρια +10 ώρες θεωρία)
Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :
1 Pastry Chef Manual CWC PRO
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.