CWC PRO

Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σπουδών και Σεμιναρίων Μαγειρικής Τέχνης

CWC PRO

Η Πιστοποίηση

H CWC PRO είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA
(Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

Η Πιστοποίηση ΑCTA

Πιστοποίηση ΑCTA

Η ACTA είναι η πρώτη Εταιρεία Έντασης Γνώσης που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το μεγαλύτερο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας, προχώρησε στη δημιουργία Εταιρείας Έντασης Γνώσης, ακολουθώντας τα πρότυπα των σημαντικότερων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του κόσμου, όπως το ΜΙΤ.

Ο όρος Εταιρεία Έντασης Γνώσης δηλώνει τη δημιουργία μίας εταιρείας ιδιωτικού δικαίου, που βασίζεται στη γνώση και την έρευνα του Πανεπιστημίου.
Η δημιουργία της ACTA σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής με ουσιαστική διασύνδεση μεταξύ της πανεπιστημιακής κοινότητας, της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας.

Παράλληλα, η διεισδυτικότητα και η γρήγορη ανάπτυξή της αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης ενός αξιόπιστου φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού, ο οποίος θα συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας δυναμικής γενιάς στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

H ΑCTA παρέχει πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό σεβόμενη το κύρος και το όνομα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Τα πιστοποιητικά είναι προσαρμοσμένα στα επαγγελματικά περιγράμματα που δημοσιοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) πρώην Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. 

Πιστοποίηση στο πεδίο της μαγειρικής

Η ACTA, σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κάλυψε ένα μεγάλο κενό στο χώρο της μαγειρικής τέχνης.
Κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας, δημιούργησε την πιστοποίησηCertifiedCookChef” (CCC) που συνυπογράφεται από την ACTA και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Στόχος του προγράμματος είναι η επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Μάγειρα με ποιοτικούς και αντικειμενικούς όρους.

Στόχος της πιστοποίησης είναι ο Μάγειρας που την κατακτά να γνωρίζει επαρκώς τη δομή της κουζίνας μιας επισιτιστικής μονάδας και να διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστεί σε κάθε είδους επαγγελματική κουζίνα.

Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES. 
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!

CWC PRO The Expertise Culinary Network

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 3 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 3 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWCPRO Masterclass  Με τον Chef  Άγγελο Ριμάδη ✔ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο Masterclass... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Γιώργος Δόσπρας... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο Chef Γιώργος Σαμοΐλης Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass Η Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα  του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργικά Ορεκτικά με θαλασσινά του Γιάννη Μαρινόπουλου

CWC PRO MasterClass  Δημιουργικά Ορεκτικά με θαλασσινά  του Γιάννη Μαρινόπουλου. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoseire

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques Θάνος Φέσκος

CWC PRO Master class Chef Θάνος Φέσκος, 2** Michelin Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά” Για τους σεφ, τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Story of an Irreducible Chef Diego Guerrero

CWC PRO Master class "Story of an Irreducible" Chef Diego Guerrero "Story of an Irreducible" Το CWC PRO Master Class σας συστήνει τον Chef Diego Guerrero, από την Μαδρίτη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο MOLECULAR GASTRONOMY ADVANCED CULINARY TECHNIQUES and TEXTURES

CWC PRO MasterClass 2 DAYS MOLECULAR GASTRONOMY-ADVANCED CULINARY TECHNIQUES & TEXTURES Chef Instructor Martin Lippo Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us