CWC PRO

Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σπουδών και Σεμιναρίων Μαγειρικής Τέχνης

CWC PRO

Η Πιστοποίηση

H CWC PRO είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA
(Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

Η Πιστοποίηση ΑCTA

Πιστοποίηση ΑCTA

Η ACTA είναι η πρώτη Εταιρεία Έντασης Γνώσης που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το μεγαλύτερο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας, προχώρησε στη δημιουργία Εταιρείας Έντασης Γνώσης, ακολουθώντας τα πρότυπα των σημαντικότερων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του κόσμου, όπως το ΜΙΤ.

Ο όρος Εταιρεία Έντασης Γνώσης δηλώνει τη δημιουργία μίας εταιρείας ιδιωτικού δικαίου, που βασίζεται στη γνώση και την έρευνα του Πανεπιστημίου.
Η δημιουργία της ACTA σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής με ουσιαστική διασύνδεση μεταξύ της πανεπιστημιακής κοινότητας, της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας.

Παράλληλα, η διεισδυτικότητα και η γρήγορη ανάπτυξή της αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης ενός αξιόπιστου φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού, ο οποίος θα συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας δυναμικής γενιάς στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

H ΑCTA παρέχει πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό σεβόμενη το κύρος και το όνομα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Τα πιστοποιητικά είναι προσαρμοσμένα στα επαγγελματικά περιγράμματα που δημοσιοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) πρώην Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. 

Πιστοποίηση στο πεδίο της μαγειρικής

Η ACTA, σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κάλυψε ένα μεγάλο κενό στο χώρο της μαγειρικής τέχνης.
Κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας, δημιούργησε την πιστοποίησηCertifiedCookChef” (CCC) που συνυπογράφεται από την ACTA και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Στόχος του προγράμματος είναι η επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Μάγειρα με ποιοτικούς και αντικειμενικούς όρους.

Στόχος της πιστοποίησης είναι ο Μάγειρας που την κατακτά να γνωρίζει επαρκώς τη δομή της κουζίνας μιας επισιτιστικής μονάδας και να διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστεί σε κάθε είδους επαγγελματική κουζίνα.

Σεμινάρια Master Class CWC 2014 -

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Chocolate sculpture

Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Chocolate sculpture Με τον Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχο To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 1

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 1 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 2

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 2 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 3

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 3 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Burger Academy

Best of Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο O chef Βασίλης Σπόρος, είναι... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best Of Slow Smoked BBQ GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Best Of Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 11-15/05/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια