CWC PRO

Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων Μαγειρικής Τέχνης

CWC PRO

Η Πιστοποίηση

H CWC PRO είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA
(Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

Η Πιστοποίηση ΑCTA

Πιστοποίηση ΑCTA

Η ACTA είναι η πρώτη Εταιρεία Έντασης Γνώσης που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το μεγαλύτερο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας, προχώρησε στη δημιουργία Εταιρείας Έντασης Γνώσης, ακολουθώντας τα πρότυπα των σημαντικότερων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του κόσμου, όπως το ΜΙΤ.

Ο όρος Εταιρεία Έντασης Γνώσης δηλώνει τη δημιουργία μίας εταιρείας ιδιωτικού δικαίου, που βασίζεται στη γνώση και την έρευνα του Πανεπιστημίου.
Η δημιουργία της ACTA σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής με ουσιαστική διασύνδεση μεταξύ της πανεπιστημιακής κοινότητας, της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας.

Παράλληλα, η διεισδυτικότητα και η γρήγορη ανάπτυξή της αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης ενός αξιόπιστου φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού, ο οποίος θα συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας δυναμικής γενιάς στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

H ΑCTA παρέχει πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό σεβόμενη το κύρος και το όνομα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Τα πιστοποιητικά είναι προσαρμοσμένα στα επαγγελματικά περιγράμματα που δημοσιοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) πρώην Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. 

Πιστοποίηση στο πεδίο της μαγειρικής

Η ACTA, σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κάλυψε ένα μεγάλο κενό στο χώρο της μαγειρικής τέχνης.
Κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας, δημιούργησε την πιστοποίησηCertifiedCookChef” (CCC) που συνυπογράφεται από την ACTA και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Στόχος του προγράμματος είναι η επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Μάγειρα με ποιοτικούς και αντικειμενικούς όρους.

Στόχος της πιστοποίησης είναι ο Μάγειρας που την κατακτά να γνωρίζει επαρκώς τη δομή της κουζίνας μιας επισιτιστικής μονάδας και να διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστεί σε κάθε είδους επαγγελματική κουζίνα.

Σεμινάρια Master Class CWC 2014 -

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα   Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια