Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes
Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon

Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage


H CWC PRO σε ένα διήμερο ΗΑΝDS – ON σεμινάριο, καλωσορίζει τον Μaster του cake Design MARC  SUAREZ. Ο  Marc Suarez κατάγεται από τη Βαρκελώνη και ειδικεύεται στις υπερεαλιστικές  δημιουργίες με βάση τη ζαχαρόπαστα, γλυπτά σοκολάτας, σύγχρονα weding cakes, και  gravity defying cakes. Από το 2013 ο Marc Suarez  έχει την δική του σχολή ζαχαροπλαστικής  LEDOUXCOLLAGE. Οι σπουδαστές και επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το διήμερο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν λεπτομερώς, να μάθουν, να κατανοήσουν και να φτιάξουν με τα χέρια τους, βήμα – βήμα  με τεχνικές , κινήσεις  και μεθόδους για το πώς θα κρατήσουν σε ύψος ένα cake, ιδανικές υφές που χρειάζονται, πως θα χρωματιστεί ένα γλυπτό με airbrush, το σχέδιο και το μοντάρισμα ενός μοντέλου, για να δημιουργούν ένα τόσο ευφάνταστο  και σύγχρονο δημιούργημα που θα τους βοηθήσει να επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα να ανανεώσουν τον το portfolio τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να κάνουν ένα πιο σύγχρονο και απαιτητικό γλυπτό.
✔️ Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους τα  δημιουργήματα  τους.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:

📅 25/1/ 10:00-18:00
📅 26/1/ 10:00-18:00



ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

25/1      BASS RELIEF ΑΝΑΓΛΥΦΟ WEDDING CAKE
WEDDING CAKE:

  • ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ CAKE FONDANT.
  • ΥΦΕΣ FONDANT.
  • ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ “CRACKLE FONDANT”.
  • ΙΣΟΜΑΛΤΟΖΗ.  (Τι είναι η ισομαλτόζη και πώς τη διαχειριζόμαστε).
  • ΤΕΧΝΙΚΗ BASS RELIEF.  (Πώς να δημιουργήσουμε ανάγλυφες επιφάνειες σε ένα fondant).
  • ΠΩΣ  ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ WEDING CAKE .
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΡΩΣΙΜΟ ΧΑΡΤΙ.(Σχεδιασμός, συναρμολόγηση και χρωματισμός)

26/1      AΙΩΡΟΥΜΕΝΟ PEELED LEMON GRAVITY DEFYING CAKE:

  • ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥ.
  • ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ CAKE.
  • ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ 3D CAKE .
  • ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ.
  • ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΣΕ ΕΝΑ FONDANT.
  • ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΥΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΜΑΣ.

✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική

✔️ Κατά την διάρκεια του διήμερου HANDS-ON σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804916

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Marc Suarez Ledouxcollage


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο BURGER ACADEMY 3

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY 3 CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20... Περισσότερα


Σεμινάριο SLOW SMOKED BBQ & GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό Αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy

CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy Με τον Chef Aλέξανδρο Τσιοτίνη Η λέξη Bistronomy προέρχεται από τις λέξεις Bistrot και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός Γιάννη Παρίκου

Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός  Γιάννη Παρίκου Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο τότε έχουμε τη γεύση ενός... Περισσότερα


Σεμινάριο Eλληνική  Comfort  Cuisine signature dishes Ρίζες

Eλληνική Comfort  Cuisine με φιλοσοφία και signature dishes από το εστιατόριο ‘Ρίζες’ Με τον chef Δεληθανάση Παναγιώτη Στο Masterclass σεμινάριο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 3  - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 3 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο Masterclass  σεμινάριο της CWC PRO  ο Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 20-24/01/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Αmuse bouche Canapés

Αmuse bouche / Canapés CWC PRO MasterClass Chef Παύλος Κυριάκης Τo amuse bouche ή canapé συνήθως σερβίρεται σε εστιατόρια, και σκοπός του είναι να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά

Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά Η δημιουργική Ασιατική κουζίνα είναι μια παγκόσμια τάση της γαστρονομίας... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage H CWC PRO σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Fine comfort & Fine dining

Fine comfort & Fine dining CWC PRO MasterClass Παναγιώτης Γιακαλής Τα τελευταία χρόνια συναντάμε καθημερινά  στα εστιατόρια τον όρο  comfort food! Ο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food

Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden

Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden Με τον Chef Τάσο Μαντή. Γνωστός για την αυθεντική του προσέγγιση στις ελληνικές πρώτες ύλες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi

Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi CWC PRO MasterClass με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Διήμερο σεμινάριο Hands On ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα

Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα CWC PRO MasterClass Demonstartion με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Ανακάλυψε... Περισσότερα


Σεμινάριο Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα  bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια