Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes
Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon

Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage


H CWC PRO σε ένα διήμερο ΗΑΝDS – ON σεμινάριο, καλωσορίζει τον Μaster του cake Design MARC  SUAREZ. Ο  Marc Suarez κατάγεται από τη Βαρκελώνη και ειδικεύεται στις υπερεαλιστικές  δημιουργίες με βάση τη ζαχαρόπαστα, γλυπτά σοκολάτας, σύγχρονα weding cakes, και  gravity defying cakes. Από το 2013 ο Marc Suarez  έχει την δική του σχολή ζαχαροπλαστικής  LEDOUXCOLLAGE. Οι σπουδαστές και επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το διήμερο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν λεπτομερώς, να μάθουν, να κατανοήσουν και να φτιάξουν με τα χέρια τους, βήμα – βήμα  με τεχνικές , κινήσεις  και μεθόδους για το πώς θα κρατήσουν σε ύψος ένα cake, ιδανικές υφές που χρειάζονται, πως θα χρωματιστεί ένα γλυπτό με airbrush, το σχέδιο και το μοντάρισμα ενός μοντέλου, για να δημιουργούν ένα τόσο ευφάνταστο  και σύγχρονο δημιούργημα που θα τους βοηθήσει να επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα να ανανεώσουν τον το portfolio τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να κάνουν ένα πιο σύγχρονο και απαιτητικό γλυπτό.
✔️ Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους τα  δημιουργήματα  τους.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:

📅 25/1/ 10:00-18:00
📅 26/1/ 10:00-18:00



ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

25/1      BASS RELIEF ΑΝΑΓΛΥΦΟ WEDDING CAKE
WEDDING CAKE:

  • ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ CAKE FONDANT.
  • ΥΦΕΣ FONDANT.
  • ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ “CRACKLE FONDANT”.
  • ΙΣΟΜΑΛΤΟΖΗ.  (Τι είναι η ισομαλτόζη και πώς τη διαχειριζόμαστε).
  • ΤΕΧΝΙΚΗ BASS RELIEF.  (Πώς να δημιουργήσουμε ανάγλυφες επιφάνειες σε ένα fondant).
  • ΠΩΣ  ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ WEDING CAKE .
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΡΩΣΙΜΟ ΧΑΡΤΙ.(Σχεδιασμός, συναρμολόγηση και χρωματισμός)

26/1      AΙΩΡΟΥΜΕΝΟ PEELED LEMON GRAVITY DEFYING CAKE:

  • ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥ.
  • ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ CAKE.
  • ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ 3D CAKE .
  • ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ.
  • ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΣΕ ΕΝΑ FONDANT.
  • ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΥΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΜΑΣ.

✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική

✔️ Κατά την διάρκεια του διήμερου HANDS-ON σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801230

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Marc Suarez / Ledouxcollage


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες. Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες με την άριστη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 07-11/10/2019. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Contemporary Vegetarian

CWC PRO MasterClass Contemporary Vegetarian Chef ΑλέξανδροςΧαραλαμπόπουλος Ο Alain Ducasse λέει ότι η αλλαγή σελίδας στη γαστρονομία για να... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Brunch & All About Eggs

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το CWC PRO Masterclass, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch ... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγές Street Food

Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγέςStreet Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής ILLUSIONS

CWC PRO MasterClass  ILLUSIONS με τον chef Στέφανο Σταμίδη Τίποτα δεν συγκρίνεται από το να ακούς τους πελάτες να σου λένε «ευχαριστούμε,... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Thai Cuisine

CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Thai Cuisine Ταϊλανδέζικη κουζίνα  δια χειρός Δημήτρη Τσανανά H Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι ένα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage H CWC PRO σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια