Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes
Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon
Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage
H CWC PRO σε ένα διήμερο ΗΑΝDS – ON σεμινάριο, καλωσορίζει τον Μaster του cake Design MARC SUAREZ. Ο Marc Suarez κατάγεται από τη Βαρκελώνη και ειδικεύεται στις υπερεαλιστικές δημιουργίες με βάση τη ζαχαρόπαστα, γλυπτά σοκολάτας, σύγχρονα weding cakes, και gravity defying cakes. Από το 2013 ο Marc Suarez έχει την δική του σχολή ζαχαροπλαστικής LEDOUXCOLLAGE. Οι σπουδαστές και επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το διήμερο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν λεπτομερώς, να μάθουν, να κατανοήσουν και να φτιάξουν με τα χέρια τους, βήμα – βήμα με τεχνικές , κινήσεις και μεθόδους για το πώς θα κρατήσουν σε ύψος ένα cake, ιδανικές υφές που χρειάζονται, πως θα χρωματιστεί ένα γλυπτό με airbrush, το σχέδιο και το μοντάρισμα ενός μοντέλου, για να δημιουργούν ένα τόσο ευφάνταστο και σύγχρονο δημιούργημα που θα τους βοηθήσει να επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα να ανανεώσουν τον το portfolio τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να κάνουν ένα πιο σύγχρονο και απαιτητικό γλυπτό.
✔️ Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους τα δημιουργήματα τους.
Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:
📅 25/1/ 10:00-18:00
📅 26/1/ 10:00-18:00
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
25/1 BASS RELIEF ΑΝΑΓΛΥΦΟ WEDDING CAKE
WEDDING CAKE:
- ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ CAKE FONDANT.
- ΥΦΕΣ FONDANT.
- ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ “CRACKLE FONDANT”.
- ΙΣΟΜΑΛΤΟΖΗ. (Τι είναι η ισομαλτόζη και πώς τη διαχειριζόμαστε).
- ΤΕΧΝΙΚΗ BASS RELIEF. (Πώς να δημιουργήσουμε ανάγλυφες επιφάνειες σε ένα fondant).
- ΠΩΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ WEDING CAKE .
- ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΡΩΣΙΜΟ ΧΑΡΤΙ.(Σχεδιασμός, συναρμολόγηση και χρωματισμός)
26/1 AΙΩΡΟΥΜΕΝΟ PEELED LEMON GRAVITY DEFYING CAKE:
- ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥ.
- ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ CAKE.
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ 3D CAKE .
- ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ.
- ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ FONDANT.
- ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΜΑΣ.
✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική
✔️ Κατά την διάρκεια του διήμερου HANDS-ON σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728012554
1
Marc Suarez Ledouxcollage
No