MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3)

Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ)

Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση.
Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση του Chef Instructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν προσωπικά 12 μοναδικές συνταγές από την ελληνική και μεσογειακή δημιουργική κουζίνα, κατακτώντας προηγμένες μαγειρικές τεχνικές.
Πέρα από την απλή εκμάθηση συνταγών, το πρόγραμμα αυτό εστιάζει στις παραλλαγές κάθε πιάτου και εμβαθύνει στις τεχνικές που απαιτούνται για την επίτευξη εξαιρετικών μαγειρικών αποτελεσμάτων.
Σημαντικότερα σημεία του προγράμματος:

  • Hands on Εκπαίδευση - Εργαστηριακή: Κάθε σεφ και σπουδαστής μαγειρικής εργάζεται ατομικά, εξασφαλίζοντας σε βάθος μάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων.
  • Ολοκληρωμένη δημιουργία συνταγών: Κατακτήστε 12 συνταγές, συμπεριλαμβανομένων όλων των υπο-συνταγών, ενώ παράλληλα εξερευνείτε προηγμένες μαγειρικές τεχνικές.
  • Προηγμένη ανάπτυξη δεξιοτήτων: Μάθετε να τελειοποιείτε την αρμονία των γεύσεων, των υφών, των τεχνικών art of plating και της διαχείρισης φρέσκων συστατικών.

Οφέλη για μάγειρες, σεφ και σπουδαστές μαγειρικής:

  1. Βελτιώστε τις δεξιότητές σας για να ανταποκριθείτε στα υψηλά πρότυπα: Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση να δημιουργείτε εξαιρετικά πιάτα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κορυφαίων εστιατορίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  2. Μάθετε προηγμένες τεχνικές: Κατακτήστε τεχνικές όπως το sous vide, το αργό μαγείρεμα (σιγοψήσιμο), το στιγμιαίο κάπνισμα και το σιφώνιο που κάνουν τις μαγειρικές σας δημιουργίες να ξεχωρίζουν.
  3. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας: Κατανοήστε πώς να δημιουργείτε και να προσαρμόζετε τις δικές σας συνταγές και μενού με ελληνικό και μεσογειακό άρωμα, αναβαθμίζοντας τη μαγειρική σας ταυτότητα.


Συνταγές που θα μάθετε:

  1. Ταρταρ μοσχάρι
  2. Cheviche μαγιάτικο
  3. Καπνιστός σολομός
  4. Χοιρινά μάγουλα
  5. Χοιρινό φιλέτο
  6. Μοσχαρίσια ουρά
  7. Αρνάκι φρικασέ
  8. Λαβράκι sous vide
  9. Φιλέτο κοτόπουλο
  10. Ψητό Κουνουπίδι
  11. Γλώσσα meunier
  12. Φαγγρί


Τεχνικές που θα κατακτήσετε:

  1. Siphon
  2. Στιγμιαίο κάπνισμα
  3. Ψήσιμο
  4. Υγρό τζελ
  5. Sous Vide
  6. Crusting
  7. Υφές
  8. Προετοιμασία ταρτάρ
  9. Αφυδάτωση
  10. Αργό μαγείρεμα (σιγοψήσιμο)
  11. Etuver
  12. Aroser
  13. Σοτάρισμα
  14. Μαρινάρισμα
  15. Προετοιμασία Jus

Αυτό το εντατικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις δεξιότητες και τις γαστρονομικές γνώσεις των συμμετεχόντων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαπρέψουν σε περιβάλλοντα κουζίνας υψηλής ζήτησης.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κωδ.191169677)
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ.»



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280991

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Π. Δεληθανάσης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της... Περισσότερα


Σεμινάριο H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη

H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου

Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο EXCTRACTIONS and DELICATE SAUCES

CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση

CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us