ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class
HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3)
Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ)
Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση.
Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση του Chef Instructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν προσωπικά 12 μοναδικές συνταγές από την ελληνική και μεσογειακή δημιουργική κουζίνα, κατακτώντας προηγμένες μαγειρικές τεχνικές.
Πέρα από την απλή εκμάθηση συνταγών, το πρόγραμμα αυτό εστιάζει στις παραλλαγές κάθε πιάτου και εμβαθύνει στις τεχνικές που απαιτούνται για την επίτευξη εξαιρετικών μαγειρικών αποτελεσμάτων.
Σημαντικότερα σημεία του προγράμματος:
- Hands on Εκπαίδευση - Εργαστηριακή: Κάθε σεφ και σπουδαστής μαγειρικής εργάζεται ατομικά, εξασφαλίζοντας σε βάθος μάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων.
- Ολοκληρωμένη δημιουργία συνταγών: Κατακτήστε 12 συνταγές, συμπεριλαμβανομένων όλων των υπο-συνταγών, ενώ παράλληλα εξερευνείτε προηγμένες μαγειρικές τεχνικές.
- Προηγμένη ανάπτυξη δεξιοτήτων: Μάθετε να τελειοποιείτε την αρμονία των γεύσεων, των υφών, των τεχνικών art of plating και της διαχείρισης φρέσκων συστατικών.
Οφέλη για μάγειρες, σεφ και σπουδαστές μαγειρικής:
- Βελτιώστε τις δεξιότητές σας για να ανταποκριθείτε στα υψηλά πρότυπα: Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση να δημιουργείτε εξαιρετικά πιάτα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κορυφαίων εστιατορίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
- Μάθετε προηγμένες τεχνικές: Κατακτήστε τεχνικές όπως το sous vide, το αργό μαγείρεμα (σιγοψήσιμο), το στιγμιαίο κάπνισμα και το σιφώνιο που κάνουν τις μαγειρικές σας δημιουργίες να ξεχωρίζουν.
- Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας: Κατανοήστε πώς να δημιουργείτε και να προσαρμόζετε τις δικές σας συνταγές και μενού με ελληνικό και μεσογειακό άρωμα, αναβαθμίζοντας τη μαγειρική σας ταυτότητα.
Συνταγές που θα μάθετε:
- Ταρταρ μοσχάρι
- Cheviche μαγιάτικο
- Καπνιστός σολομός
- Χοιρινά μάγουλα
- Χοιρινό φιλέτο
- Μοσχαρίσια ουρά
- Αρνάκι φρικασέ
- Λαβράκι sous vide
- Φιλέτο κοτόπουλο
- Ψητό Κουνουπίδι
- Γλώσσα meunier
- Φαγγρί
Τεχνικές που θα κατακτήσετε:
- Siphon
- Στιγμιαίο κάπνισμα
- Ψήσιμο
- Υγρό τζελ
- Sous Vide
- Crusting
- Υφές
- Προετοιμασία ταρτάρ
- Αφυδάτωση
- Αργό μαγείρεμα (σιγοψήσιμο)
- Etuver
- Aroser
- Σοτάρισμα
- Μαρινάρισμα
- Προετοιμασία Jus
Αυτό το εντατικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις δεξιότητες και τις γαστρονομικές γνώσεις των συμμετεχόντων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαπρέψουν σε περιβάλλοντα κουζίνας υψηλής ζήτησης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κωδ.191169677)
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ.»
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280991
LAST
Π. Δεληθανάσης
Yes