Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 18 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00
Ημερομηνία έναρξης: 20/11/2024
Το Level 5 Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα - Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις 18 διαφορετικές συνταγές Μεσογειακής Δημιουργικής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας 20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 5 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησίματος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την κάθε μια από αυτές ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις εκτελέσει σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία Comfort Fine Cuisine.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κωδ.191169677)
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ.»
Level 5 – Advanced Culinary Techniques Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα 50 ώρες / 4 εβδομάδες /2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα
Οι συνταγές και οι τεχνικές του σεμιναρίου είναι:
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ TETΑΡΤΗ 20/11 ΠΕΜΠΤΗ 21/11
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Καρπάτσιο λαβράκι με φρέσκια τρούφα και αφρό λεμόνι
- Tataki τόνου με υφές από παντζάρι
- Μπακαλιάρος ‘πλακί’
- Χοιρινό steak με κάστανο και δαμάσκηνο
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Καρπάτσιο
- Αφροί
- Πουρέδες λαχανικών
- Fluid gel
- Πίκλες
- Εναλλακτικοί τρόποι μαγειρέματος ψαριών
- Τηγανιτά μυρωδικά
- Υγρή άλμη για κρέατα
- Πουρέδες αποξηραμένων φρούτων
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11 ΠΕΜΠΤΗ 28/11
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Παστίτσιο με μοσχαρίσια μάγουλα
- Αρνίσιο κότσι με καβουρδισμένο σιτάρι
- Πατέ foie gras με συκωτάκια και γλυκό σύκο
- Arancini ’γεμιστά’ με σάλτσα τυροκαυτερή
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Ζεστοί αφροί
- Αέρας μπαχαρικών
- Sous vide
- Πατέ
- Πίκλες
- Arancini
- Buerre blanc
- Καβουρμάς
- Αβγό μελάτο/τηγανιτό
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/12 ΠΕΜΠΤΗ 5/12
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Μοσχαρίσια καρδιά με μανιτάρια ενόκι, καπνιστή πάπρικα και salsify
- Γαλοπούλα κονφί με ριζότο από πατάτα και τρούφα
- Αρνίσιος καβουρμάς
- Ημίπαστο σκουμπρί με πικάντικο ταραμά, πράσινες ντομάτες, ξυνόγαλο και nori
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Εναλλακτικές κοπές μοσχαριού
- Κονφί
- Εικονικό ‘ριζότο’ από λαχανικά
- Jus
- Ημίπαστα ψάρια
- Καπνιστό λάδι
- Λάδι μυρωδικών
4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12 ΠΕΜΠΤΗ 11/12
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Ραβιόλι με μανιτάρια και σάλτσα τρούφας
- Νιόκι με παντζάρι, καπνιστό χέλι και κρέμα αγριοράπανο
- Orecchiette με σάλτσα lardons au beurre
- Γαλακτομπούρεκο με αφρό μανταρίνι
- Μιλφέιγ ροδάκινο
- Καριόκα με παγωτό tonka
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά
- Beurre blanc
- Fluid gel
- Τραγανό γαλακτομπούρεκο
- Αφροί φρούτων
- Κρέμα patisserie
- Καραμελωμένα φύλλα
- Παγωτό με ξηρό πάγο
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728010686
1
Π. Δεληθανάσης
No