CWC PRO

Πρόγραμμα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων Μαγειρικής Τέχνης

CWC PRO

Tακτικοί Συνεργάτες

Αρβανίτης Κώστας

Επιστημονικός Σύμβουλος και συνεργάτης
  Έχει συγγράψει βιβλία με τίτλους:

  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ 
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ

Διατέλεσε περισσότερο από τριάντα χρόνια καθηγητής Εφαρμογών στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας διδάσκοντας τα μαθήματα «Εισαγωγή στην επαγγελματική Μαγειρική», «Εστιατόριο», «Μπαρ Ποτά, Οινολογία».
Διετέλεσε προϊστάμενος του τμήματος και υπεύθυνος της ομάδας «Ειδικών Τουριστικών Μαθημάτων».
Προηγουμένως υπήρξε στέλεχος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ΔΙΒΑΝΗ και Διευθυντής στη Λάρισα του Ξενοδοχείου DIVANI PALACE.
Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου τροφίμων ΕΦΕΤ και του ΟΑΕΔ/Υπουργείο Εργασίας.
Έχει διδάξει σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) στη Λάρισα και  Βόλο σε ειδικότητες σχετικές με την εστίαση.
Υπήρξε μέλος της ομάδας αναμόρφωσης προγραμμάτων σπουδών ΟΕΕΚ στις ειδικότητες: Υπάλληλος Διαχείρισης Τροφοδοσίας Τουριστικών Μονάδων και Τεχνικός Μαζικής Εστίασης και συστημάτων επισιτισμού (catering) ως και μέλος των Επιτροπών Ειδικών Επιστημόνων του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.


 

Καλογεράκου Θεοδώρα

  • Σύμβουλος Σωματικής Ευεξίας ,Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού MSc - Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία, ΑΠΘ .Μετεκπαίδευση σε Προγράμματα Φυσικής Αποκατάστασης και Εκτίμησης Θρέψης, Karolinska Institutet, Dept. of Medicine, Stocholm, Sweden

  • Visiting Researcher-Μετεκπαίδευση στην Αξία της Μεσογειακής Διατροφής, HARVARD School of Public Health, Boston, Massachusetts

  • Από το 1998 έως σήμερα διδάσκει την υγιεινή διατροφή σε σχολές γαστρονομίας στην Ελλάδα. Από το 2001 εργάζεται ως καθηγήτρια σε σχολή Γαστρονομίας (Υπεύθυνη Καθηγήτρια – Εκπαιδευτής στις θεματικές ενότητες ‘Διαιτητική - Διατροφή’ του προγράμματος σπουδών: Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, για τις ειδικότητες «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» και «Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης» στην εταιρεία «LE MONDE (ΛΕ ΜΟΝΤ) Οι ώρες διδασκαλίας ανέρχονται συνολικά στις 6.152 περίπου), όπου το κύριο ερευνητικό της ενδιαφέρον είναι η σημασία της Διατροφής ως παράγοντας Πολιτισμού και Υγείας και τη διάδοση του Ελληνικού Γαστρονομικού Πολιτισμού (Για 3 συνεχόμενες χρονιές έχει διοργανώσει σεμινάρια με θέμα «Αρχαία Ελληνική Διατροφή», «Η δίαιτα στον Ιπποκράτη», «Θρησκευτικές Κουζίνες»).

  • Είναι Συντονίστρια Μαθήματος-Καθηγήτρια του μαθήματος «Flavor Theory and Practice – Γευσιγνωσία Θεωρία και Πρακτική», προπτυχιακό μάθημα για την απόκτηση BA Culinary Arts-BA Culinary Arts and Food Service Development-BA Culinary Arts, Baking and Patisserie, του Πανεπιστημίου Queen Margaret University, Edinburgh (School of Arts, Social Science and Management-Division of Business, Enterprise and Management) και το AMC Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Αθήνα-Πειραιά κατά το έτος 2016 έως 2017. Περιεχόμενο του μαθήματος: φυσιολογία της γεύσης- είδη γεύσης - βασικές γεύσεις - η γεύση της μοριακής κουζίνας - δημιουργία γευστικού προφίλ - βασικές τεχνικές μαγειρικής και γευσιγνωσία - η σύνθεση της γεύσης και οι συνδυασμοί -η γεύση στο ποτό - συνδυασμοί φαγητού-ποτού - η εκτίμηση στο φαγητό - καινοτομία και παράδοση στη γεύση.

Βασικοί εισηγητές των εργαστηριακών σεμιναρίων είναι οι:

Στέφανος Σταμίδης Chef Executive. Σπούδασε την μαγειρική τέχνη στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Στα 18 έτη , αδιάκοπης καριέρας του σε κουζίνες διαφόρων Ξενοδοχείων και εστιατορίων , συνεργάστηκε με πολλούς διακεκριμένους Ελληνες και ξένους chef . Τα τελευταία χρόνια είναι ο  executive chef του ξενοδοχείου NIKOPOLIS και του εστιατορίου DOME. Διετέλεσε καθηγητής μαγειρικής στα ι.ε.κ. ΑΚΜΗ . Πιστεύει πολύ στις καθαρές γεύσεις , στα φρέσκα εποχιακά προϊόντα και στην αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών που με τις άριστες τεχνικές αναδεικνύονται στα πιάτα του. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς λαμβάνοντας πάντα ανώτατες διακρίσεις και επίσης είναι κάτοχος Βραβείων Gourmet.

Παναγιώτης Δεληθανάσης , Chef Executive, Head Chef Instructor της CWC, με μετεκπαίδευση στην Γαλλική σχολή ALAIN DUCASSE τα τελευταία χρόνια έχει στο  ενεργητικό του συνεργασίες με τα  ΙΕΚ (ΔΕΛΤΑ), και επώνυμα εστιατόρια της πόλης με εξειδίκευση στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα είναι ο chef Executive του ΜΑREA.


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Σεμινάρια Master Class CWC 2014 -

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην διεθνή και ελληνική κουζίνα! Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια & Master class της Cooking Workshop Consulting, με διάσημους και διακεκριμένους σεφ, σου αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά της γαστρονομίας.
Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει , παρακολούθησε το ,και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Ταχύρυθμο Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά

Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.   Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του... Περισσότερα


Σεμινάριο Επανάληψη Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά

Επανάληψη Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης

Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης International MasterClass CWC PRO Giancarlo Caldesi & Katie Caldesi CWC PRO MasterClass  Η Κουζίνα της Τοσκάνης Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία μέσα από σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικά στησίματα Στη δεύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class

Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class Γιορτινές προτάσεις Gourmeat δια χειρός Λάζαρου Ράπτη   Στο CWC PRO MasterClass o... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Δαμαλάς Χρόνης High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET Στην τρίτη χρονιά της συνεργασίας  μας ο μοναδικός Chef Χρόνης Δαμαλάς... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη   Ο Γκίκας Ξενάκης, που o μεγάλος δάσκαλος Χριστόφορος... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια

Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου  Πέσκια CWC PRO Masterclass  LEVEL HIGH END GOURMET   Στο CWC PRO Masterclass, ο εμβληματικός  chef Χριστόφορος  Πέσκιας θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο

CWC PRO MasterClass Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά και μια τεράστια βιομηχανία... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French PastryInternational MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF   Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια