Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
3 DAYS HANDS ON MASTER CLASS Joakim Prat
HANDS ON MasterClass σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής
100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
CWC PRO Pastry Chef Joakim Prat
H CWC PRO Pastry Chef Studies για τρίτη φορά φιλοξενεί τον διάσημο Pastry Chef Joakim Prat σε ένα τριήμερο MasterClass για την τέχνη των éclair ,
Οι 20 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία μέσα σε 3 ημέρες να μάθουν τα πάντα για τα Éclair από τον Master του είδους Joakim Prat που με τις γνώσεις και το αστείρευτο ταλέντο του έχει αποκτήσει παγκοσμία φήμη και στα χέρια του τα Éclair μεταμορφώνονται σε «γλυκά-κοσμήματα».
Γιαυτό άλλωστε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο καλεσμένος από τις πρωτοπόρες σχόλες Ζαχαροπλαστικής και τα σεμινάρια του είναι περιζήτητα.
Θα έχουν την δυνατότητα οι επαγγελματίες να κατανοήσουν, να μάθουν και να δημιουργήσουν 20 συνταγές με πολλές τεχνικές ,θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους άμεσα .
Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα λειτουργήσουν μέσα από ομάδες που θα ορίσει ο σεφ και με την καθοδήγηση του θα δημιουργήσουν επιμέρους συνταγές αλλά σίγουρα θα λάβουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εντάξουν τα éclair στα μενού τους
Η ιστορία του Joakim είναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε κοντά στο Biarritz, στη χώρα των Βάσκων της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Ερωτεύτηκε τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής στα 15 του και ως τα 29 είχε ήδη καταφέρει να είναι Head Pastry Chef 9 αστεριών Michelin.
Υπήρξε ένας από τους δημιουργούς και ο σεφ του Maitre Choux project, ήταν head pastry chef στο 2 αστεριών Michelin εστιατόριο του Λονδίνου The Greenhouse.
Η πρώτη του θέση εργασίας στο Λονδίνο ήταν στο L'Atelier de Joel Robuchon, με 2 αστέρια Michelin, ως executive pastry chef όπου έμεινε για δύο χρόνια. Νωρίτερα δούλευε στην Ισπανία ως Head Pastry chef στο εστιατόριο 3*** Can Fabes, καθώς και στο Hofmann της Βαρκελώνης με 1*.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2014 του απονέμεται το χρυσό μετάλλιο στο UK Best Dessert of the Year ενώ το 2013 είχε βραβευτεί ως ανερχόμενο ταλέντο της Βρετανική Ζαχαροπλαστικής στο UK Pastry Open World Cup 2013.
Το Φεβρουάριο του 2022 ο Joakim Prat ξεκίνησε ένα νέο project το French Culinary School στο Chateau Latour in Bordeaux και τον Ιούνιο του 2022 ανοίγει το δικό του Pastry & Chocolate shop κοντά στην πόλη Biarritz στη Νότια Γαλλία .
RECIPES
- Pecan praline and Tahitian Vanilla Éclair
- Raspberry and Piment d’ Espellette Éclair
- Red Cranberry and Vanilla Éclair
- Blackberry Cheesecake
- Blueberry Tiramisu
- Exotic and Saffron Éclair
- Pistachio Éclair
- Lime Basil Éclair
- Yellow Lemon Verbena Éclair
- Caramel Coffee Éclair
- Chocolate and Passion fruit Éclair
- Dark chocolate and Tonka bean Éclair
- Apple Vanilla Hibiscus Éclair
- Gianduja and Praline Éclair
- Red fruit and Bergamot Tarte Éclair
- Paris Brest Éclair
- Coffee Éclair
- Coconut Éclair
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.
✔Κατά την διάρκεια του τριήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα
✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Joakim PRAT.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES του Σεμιναρίου: JOAKIMPRAT ÉCLAIR’S “ καθώς και το έντυπο υλικό του με τις συνταγές.
To σεμινάριο απευθύνεται σε:
Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
100% HANDS ON Master Class Confectionery Seminar
CWC PRO Pastry Chef Joakim Prat
CWC PRO Pastry Chef Studies hosts for the third time the famous pastry chef Joakim Prat for a three-day Master Class regarding the Art of Making Eclairs.
The 20 participants with the help of the hands-on 100% HANDS ON Workshop Training will have the unique opportunity to learn everything about Eclairs in 3 days by the master Joakim Prat, whose knowledge and great talent have gained worldwide fame as the éclairs turn into “sweet jewels” in his hands.
This is why he travels around the world invited by pioneering Confectionery Schools and his seminars are truly sought-after.
Professionals will have the chance to understand, learn and create 20 recipes using many techniques and they will be able to put their knowledge into practice immediately.
During the seminar, the participants will work in teams that the chef will determine and with his guidance they will create recipes and they will gain the knowledge and skills needed for them to incorporate éclairs in their menu.
Joakim’s story is truly impressive.
He was born and raised near Biarritz, in the Basque country of south western France. Hefell in love with the world of confectionery at the age of 15 and by the age of 29 he was already head pastry chef with 9 Michelin stars. He was one of the creators and chefs of the Maître Choux project and he was head pastry chef at the London restaurant “The Greenhouse”, which has two Michelin stars.
He first worked in London at the “L’Atelier de Joel Robuchon”, which had two Michelin stars, as executive pastry chef for two years. Earlier, he worked in Spain as head pastry chef at the three-star restaurant “Can Fabes”, as well as at the one-star restaurant “Hofmann” in Barcelona.
It is worth mentioning that in 2014 he was awarded the golden metal at UK Best Dessert of the Year, while in 2013 he received an award as an upcoming talent in the British Confectionery at the UK Pastry Open World Cup 2013.
In February 2022, Joakim Prat started a new project, the French Culinary School, at Chateau Latour in Bordeaux and in June 2022, he opened his own Pastry & Chocolate shop near the city of Biarritz in South France.
Welcome to the world of the widely-known éclairs with the famous pastry chef Joakim Prat!
RECIPES
- Pecan praline and Tahitian Vanilla Éclair
- Raspberry and Piment d’ Espellette Éclair
- Red Cranberry and Vanilla Éclair
- Blackberry Cheesecake
- Blueberry Tiramisu
- Exotic and Saffron Éclair
- Pistachio Éclair
- Lime Basil Éclair
- Yellow Lemon Verbena Éclair
- Caramel Coffee Éclair
- Chocolate and Passion fruit Éclair
- Dark chocolate and Tonka bean Éclair
- Apple Vanilla Hibiscus Éclair
- Gianduja and Praline Éclair
- Red fruit and Bergamot Tarte Éclair
- Paris Brest Éclair
- Coffee Éclair
- Coconut Éclair
The seminar will be held in English.
✔During the three-day demonstration seminar, there will be 3 breaks per day and the participants will be offered a light meal.
✔At the end of the seminar the participants can sample taste Antonio Bachour’s delicious creations.
CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES will give the participants a certificate of attendance for the seminar entitled "JOAKIM PRAT ÉCLAIR’S”, as well as the chef’s recipes in a Recipe Manual written form.
The seminar is suitable for professional chefs - cooks, students of the culinary art, amateurs and lovers of cooking, owners and executives of HoReCa establishments.
Seminar starting time: 10:00-17:00
Monday 7th, Thuesday 8th, Wednesday 8th of NOVEMBER 2022
Ticket price 1150€ - Early Bird 970€
Students/ Unemployed: 890€)
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772809682
1
Joakim Prat
No