Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

3 DAYS HANDS ON MASTER CLASS Joakim Prat

3 DAYS HANDS ON MASTER CLASS Joakim Prat

HANDS ON MasterClass σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής
100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
CWC PRO Pastry Chef Joakim Prat

H CWC PRO Pastry Chef Studies για τρίτη φορά φιλοξενεί τον διάσημο Pastry Chef Joakim Prat σε ένα τριήμερο MasterClass για την τέχνη των éclair ,
Οι 20 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία μέσα σε 3 ημέρες να μάθουν τα πάντα για τα Éclair από τον Master του είδους Joakim Prat που με τις γνώσεις και το αστείρευτο ταλέντο του έχει αποκτήσει παγκοσμία φήμη και στα χέρια του τα Éclair μεταμορφώνονται σε «γλυκά-κοσμήματα».

Γιαυτό άλλωστε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο καλεσμένος από τις πρωτοπόρες σχόλες Ζαχαροπλαστικής και τα σεμινάρια του είναι περιζήτητα.
Θα έχουν την δυνατότητα οι επαγγελματίες να κατανοήσουν, να μάθουν και να δημιουργήσουν 20 συνταγές με πολλές τεχνικές ,θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους άμεσα .

Οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα λειτουργήσουν μέσα από ομάδες που θα ορίσει ο σεφ και με την καθοδήγηση του θα δημιουργήσουν επιμέρους συνταγές αλλά σίγουρα θα λάβουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εντάξουν τα éclair στα μενού τους
Η ιστορία του Joakim είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε κοντά στο Biarritz, στη χώρα των Βάσκων της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Ερωτεύτηκε τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής στα 15 του και ως τα 29 είχε ήδη καταφέρει να είναι Head Pastry Chef 9 αστεριών Michelin.

Υπήρξε ένας από τους δημιουργούς και ο σεφ του Maitre Choux project, ήταν head pastry chef στο 2 αστεριών Michelin εστιατόριο του Λονδίνου The Greenhouse.
Η πρώτη του θέση εργασίας στο Λονδίνο ήταν στο L'Atelier de Joel Robuchon, με 2 αστέρια Michelin, ως executive pastry chef όπου έμεινε για δύο χρόνια. Νωρίτερα δούλευε στην Ισπανία ως Head Pastry chef στο εστιατόριο 3*** Can Fabes, καθώς και στο Hofmann της Βαρκελώνης με 1*.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2014 του απονέμεται το χρυσό μετάλλιο στο UK Best Dessert of the Year ενώ το 2013 είχε βραβευτεί ως ανερχόμενο ταλέντο της Βρετανική Ζαχαροπλαστικής στο UK Pastry Open World Cup 2013.
Το Φεβρουάριο του 2022 ο Joakim Prat ξεκίνησε ένα νέο project το French Culinary School στο Chateau Latour in Bordeaux και τον Ιούνιο του 2022 ανοίγει το δικό του Pastry & Chocolate shop κοντά στην πόλη Biarritz στη Νότια Γαλλία .


RECIPES

  • Pecan praline and Tahitian Vanilla Éclair
  • Raspberry and Piment d’ Espellette Éclair
  • Red Cranberry and Vanilla Éclair
  • Blackberry Cheesecake
  • Blueberry Tiramisu
  • Exotic and Saffron Éclair
  • Pistachio Éclair
  • Lime Basil Éclair
  • Yellow Lemon Verbena Éclair
  • Caramel Coffee Éclair
  • Chocolate and Passion fruit Éclair
  • Dark chocolate and Tonka bean Éclair
  • Apple Vanilla Hibiscus Éclair
  • Gianduja and Praline Éclair
  • Red fruit and Bergamot Tarte Éclair
  • Paris Brest Éclair
  • Coffee Éclair
  • Coconut Éclair


Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.

✔Κατά την διάρκεια του τριήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα

✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Joakim PRAT.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES του Σεμιναρίου: JOAKIMPRAT ÉCLAIRS καθώς και το έντυπο υλικό του με τις συνταγές.

To σεμινάριο απευθύνεται σε:
Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

100% HANDS ON Master Class Confectionery Seminar
CWC PRO Pastry Chef Joakim Prat

CWC PRO Pastry Chef Studies hosts for the third time the famous pastry chef Joakim Prat for a three-day Master Class regarding the Art of Making Eclairs.
The 20 participants with the help of the hands-on 100% HANDS ON Workshop Training will have the unique opportunity to learn everything about Eclairs in 3 days by the master Joakim Prat, whose knowledge and great talent have gained worldwide fame as the éclairs turn into “sweet jewels” in his hands.

This is why he travels around the world invited by pioneering Confectionery Schools and his seminars are truly sought-after.
Professionals will have the chance to understand, learn and create 20 recipes using many techniques and they will be able to put their knowledge into practice immediately.
During the seminar, the participants will work in teams that the chef will determine and with his guidance they will create recipes and they will gain the knowledge and skills needed for them to incorporate éclairs in their menu.

Joakim’s story is truly impressive.
He was born and raised near Biarritz, in the Basque country of south western France. Hefell in love with the world of confectionery at the age of 15 and by the age of 29 he was already head pastry chef with 9 Michelin stars. He was one of the creators and chefs of the Maître Choux project and he was head pastry chef at the London restaurant “The Greenhouse”, which has two Michelin stars.

He first worked in London at the “L’Atelier de Joel Robuchon”, which had two Michelin stars, as executive pastry chef for two years. Earlier, he worked in Spain as head pastry chef at the three-star restaurant “Can Fabes”, as well as at the one-star restaurant “Hofmann” in Barcelona.

It is worth mentioning that in 2014 he was awarded the golden metal at UK Best Dessert of the Year, while in 2013 he received an award as an upcoming talent in the British Confectionery at the UK Pastry Open World Cup 2013.

In February 2022, Joakim Prat started a new project, the French Culinary School, at Chateau Latour in Bordeaux and in June 2022, he opened his own Pastry & Chocolate shop near the city of Biarritz in South France.

Welcome to the world of the widely-known éclairs with the famous pastry chef Joakim Prat!

RECIPES

  • Pecan praline and Tahitian Vanilla Éclair
  • Raspberry and Piment d’ Espellette Éclair
  • Red Cranberry and Vanilla Éclair
  • Blackberry Cheesecake
  • Blueberry Tiramisu
  • Exotic and Saffron Éclair
  • Pistachio Éclair
  • Lime Basil Éclair
  • Yellow Lemon Verbena Éclair
  • Caramel Coffee Éclair
  • Chocolate and Passion fruit Éclair
  • Dark chocolate and Tonka bean Éclair
  • Apple Vanilla Hibiscus Éclair
  • Gianduja and Praline Éclair
  • Red fruit and Bergamot Tarte Éclair
  • Paris Brest Éclair
  • Coffee Éclair
  • Coconut Éclair


The seminar will be held in English.
✔During the three-day demonstration seminar, there will be 3 breaks per day and the participants will be offered a light meal.

✔At the end of the seminar the participants can sample taste Antonio Bachour’s delicious creations.

CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES will give the participants a certificate of attendance for the seminar entitled "JOAKIM PRAT ÉCLAIR’S”, as well as the chef’s recipes in a Recipe Manual written form.

The seminar is suitable for professional chefs - cooks, students of the culinary art, amateurs and lovers of cooking, owners and executives of HoReCa establishments.
Seminar starting time: 10:00-17:00
Monday 7th, Thuesday 8th, Wednesday 8th of NOVEMBER 2022

Ticket price 1150€ - Early Bird 970€
Students/ Unemployed: 890€)



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << 3 DAYS HANDS ON MASTER CLASS Joakim Prat >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772809682

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Joakim Prat

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο BRUNCH and ALL ABOUT EGGS

CWC PRO Masterclass BRUNCH & ALL ABOUT EGGS Chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο CWC PRO Master Class, ο chef του MamaRoux και ο ChefPatron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο 12 Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass 12 Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες Chef Instructor Βασίλης Σπόρος   Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη  1* Michelin» Στο CWC PRO MasterClass... Περισσότερα


Σεμινάριο LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION

CWC PRO Masterclass BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

CWC PRO Masterclass TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος   H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη... Περισσότερα


Σεμινάριο «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα


Σεμινάριο H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου

CWC PRO Master class  “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου” Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική και Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO Master Class Ελληνική & Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Art  of Plating  4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

CWC PRO Master Class Art of Plating 4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων του Chef  Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της... Περισσότερα


Σεμινάριο H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη

H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου

Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us