Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

CWC PRO MasterClass 2 DAYS ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS /ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ
Chef Instructor Martin Lippo

Στη συνέχεια της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μοναδικό demonstration CWC PRO MasterClass ADVANCED CULINARY TECHNIQUES /ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ και να μάθουν νέες τεχνικές και συνταγές της Μοριακής Γαστρονομίας υψηλού επιπέδου.


BIOΓΡΑΦΙΚΟ Martin Lippo
Η καριέρα του Martín Lippo είναι γεμάτη προκλήσεις και εμπειρίες που τον καθιστούν έναν από τους πιο ευέλικτους επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας. Όχι μόνο έχει ταξιδέψει, γνωρίσει και πειραματιστεί με τις πιο διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες (Μεξικό, Σενεγάλη, Μαλαισία, Ρωσία, Ιαπωνία, Τουρκία και πολλές άλλες), αλλά η ακόρεστη περιέργειά του τον οδήγησε να αναπτύξει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες σε τομείς τόσο διαφορετικούς όσο η ζαχαροπλαστική και τα παγωτά.

Κατάγεται από την Αργεντινή και γρήγορα ξεχώρισε για τις ικανότητές του ως σεφ, ειδικά στο εστιατόριό του Maraña. Ήδη από τότε, είχε τραβήξει την προσοχή για την αεικίνητη φύση του και την αναζήτησή του για διαφορετικούς και σύγχρονους τρόπους έκφρασης. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι σε μόλις ένα χρόνο του απονεμήθηκε ο τίτλος του Πιο Δημιουργικού Νέου Αργεντινού Σεφ.

Μετά από εκτεταμένη εμπειρία στην ηγεσία διαφόρων επαγγελματικών πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένης της διοργάνωσης δεξιώσεων για προέδρους και πρεσβευτές, ο Martín έκανε ένα άλμα αναζητώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, εστιάζοντας στην εκπαίδευση, την έρευνα, τη μελέτη και τη συμβουλευτική. Το 1999 ταξίδεψε στην Ισπανία, προσελκύοντας μια νέα πρωτοποριακή κουζίνα με σημαντική διεθνή εμβέλεια και απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του με κορυφαίες μάρκες όπως η 100%Chef, ανέπτυξε μια μεγάλη ποικιλία πιάτων χρησιμοποιώντας υγρό άζωτο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η συνεργασία του με εταιρείες όπως η Sosa Ingredients, η Les Vergers Boiron, η Pacojet και η Silikomart, καθώς και η ανάπτυξη απολύτως καινοτόμων τεχνικών όπως η κρυο-σφράγιση, τα υπο-μηδενικά υγρά εσωτερικά και η επικάλυψη, που άνοιξαν νέους ορίζοντες στον συναρπαστικό κόσμο των σνακ. Εκτός από τα διεθνή ταξίδια του για την προώθηση του έργου του, ο Martín Lippo έχει δημοσιεύσει μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών άρθρων στα πιο έγκριτα επαγγελματικά περιοδικά παγκοσμίως.

Όλες αυτές οι προσφορές έχουν έναν κοινό παρονομαστή: το πάθος για την υπέρβαση των ορίων. Σαν σπηλαιολόγος, δεν αρκείται απλώς να επισημαίνει μια ιδέα ή μια τεχνική, αλλά την αναπτύσσει συνεχώς, επιδιώκοντας να ρίξει φως σε κάθε πιθανή πρόοδο, κάθε πιθανή χρήση, χωρίς να θεωρεί τίποτα δεδομένο. Ο Martín εφαρμόζει αυτή την ανοιχτή φιλοσοφία στο Vakuum, το εργαστήριό του στη Βαρκελώνη. Το Vakuum είναι πολλά πράγματα: ένα εργαστήριο, ένα κέντρο διδασκαλίας, ένα φόρουμ ανταλλαγής και εξερεύνησης, ένα μέρος για μαγείρεμα, αλλά και ένα μέρος για σκέψη.
Έχει δημοσιεύσει μια τεράστια ποικιλία άρθρων για τεχνικές  στα πιο αναγνωρισμένα επαγγελματικά περιοδικά γαστρονομίας του κόσμου.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ -TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS

  • CRYO STAMPED ISPAHAN MERINGUE
  • MANGO AND COCONUT DAHL (MOLDED GELLIES)
  • CHOCOLATE AND ORANGE VEGAN CREMEUX
  • COFFEE AND CREAM FLAN (WITHOUT EGG OR OVEN)
  • HEAT RESISTANT RASPBERRY INTERIOR FOR BAKED GOODS
  • ROASTED HAZELNUT CREAM WITH GLICE

WHIPPING SIPHON TECHNIQUES

  • INTENSE COCOA MICRO CRISP
  • HAZELNUT AIRY WAFFLES
  • PASION AND PINEAPPLE CARBONATED FOAM
  • CHOCOLATE ESPUMOSO
  • SIPHONED PANCAKES
  • TONKA BEAN ROCKS
  • FROZEN RASPBERRY FOAM
  • HOT AND COLD DAIQUIRI

SPHERIFICATION

  • THEORY
  • RASPBERRY DRY CHILI
  • MULTI-SPHERIFICATED AND CARAMELIZED PASTRY CREAM

LIQUID NITROGEN

  • SAFETY AND HANDLING
  • NITRO-COCONUT
  • COCO-LOCO
  • TEPPAN-NITRO TECHNIQUES

Tο σεμινάριο θα διεξαχθεί στη αγγλική γλώσσα και θα υπάρξει διερμηνέας στα ελληνικά όπου θα εξηγεί περιληπτικά τις διαδικασίες.
Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES του Σεμιναρίου: ADVANCED CULINARY TECHNIQUES TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS /ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ by Chef Instructor Martin Lippo καθώς και το έντυπο υλικό με τις συνταγές.

CWC PRO MasterClass 2 DAYS ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS
Chef Instructor Martin Lippo

Following Martin Lippo's collaboration with CWC PRO, participants will have the opportunity to attend the unique CWC PRO MasterClass ADVANCED CULINARY TECHNIQUES / TECHNIQUES FOR CREATING TEXTURES AND THEIR USE and learn new techniques and recipes of high-level Molecular Gastronomy

CV Martin Lippo
Martín Lippo's career is seasoned with challenges and experiences that make him one of the most versatile professionals in the culinary scene. Not only has he traveled, experienced, and experimented with the most diverse culinary cultures (Mexico, Senegal, Malaysia, Russia, Japan, Turkey, and many others), but his insatiable curiosity has led him to develop interesting lines of work in fields as diverse as pastry and ice cream.

Originally from Argentina, he quickly stood out for his skills as a chef, especially at his restaurant Maraña. By then, he was already attracting attention for his restlessness and search for different and contemporary ways of expressing himself. It's no surprise, then, that in just one year he was awarded the title of Most Creative Young Argentine Chef. After extensive experience leading various professional initiatives, including hosting banquets for presidents and ambassadors, Martín took a leap in search of new professional horizons, focusing on training, research, study, and consulting. In 1999, he traveled to Spain, attracted by a new avant-garde cuisine with a significant international reach and unlimited expressive avenues. As a result of his collaborations with leading brands such as 100%Chef, he developed a wide variety of dishes using liquid nitrogen.

Also noteworthy are his collaborations with companies such as Sosa Ingredients, Les Vergers Boiron, Pacojet, and Silikomart, and the development of absolutely innovative techniques such as cryo-stamping, sub-zero liquid interiors, and re-coating, which have opened up new horizons in the exciting world of snacks. In addition to traveling internationally, promoting his work, Martín Lippo has published a wide variety of technical articles in the most prestigious professional magazines worldwide.

All of these offerings share a common denominator: a passion for pushing the boundaries. Like a speleologist, he doesn't simply flag an idea or technique, but constantly develops it, seeking to shed light on every possible advancement, every possible use, without taking anything for granted. Martín applies this open philosophy to Vakuum, his workshop in Barcelona. Vakuum is many things: a laboratory, a teaching center, a forum for exchange and exploration, a place to cook, but also a place to think.
SEMINAR CONTENT:
TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS

  • CRYO STAMPED ISPAHAN MERINGUE
  • MANGO AND COCONUT DAHL (MOLDED GELLIES)
  • CHOCOLATE AND ORANGE VEGAN CREMEUX
  • COFFEE AND CREAM FLAN (WITHOUT EGG OR OVEN)
  • HEAT RESISTANT RASPBERRY INTERIOR FOR BAKED GOODS
  • ROASTED HAZELNUT CREAM WITH GLICE

WHIPPING SIPHON TECHNIQUES

  • INTENSE COCOA MICRO CRISP
  • HAZELNUT AIRY WAFFLES
  • PASION AND PINEAPPLE CARBONATED FOAM
  • CHOCOLATE ESPUMOSO
  • SIPHONED PANCAKES
  • TONKA BEAN ROCKS
  • FROZEN RASPBERRY FOAM
  • HOT AND COLD DAIQUIRI

SPHERIFICATION

  • THEORY
  • RASPBERRY DRY CHILI
  • MULTI-SPHERIFICATED AND CARAMELIZED PASTRY CREAM

LIQUID NITROGEN

  • SAFETY AND HANDLING
  • NITRO-COCONUT
  • COCO-LOCO
  • TEPPAN-NITRO TECHNIQUES

The seminar will be conducted in English and there will be a Greek interpreter who will briefly explain the procedures.
During the two-day demonstration seminar, there will be three breaks per day, and we will offer participants a light lunch.
Participants will receive a certificate of attendance for the CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES Seminar: ADVANCED CULINARY TECHNIQUES & TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS by Chef Instructor Martin Lippo, as well as printed material with the recipes.





Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280348

Martin Lippo

📌 TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

💥 Αγοράστε και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης αξίας 10€
E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting
👩🏼‍🍳 Polo - T-Shirt - Ποδίες - Καπέλα Chef Μάγειρα με κέντημα ή τύπωμα ,

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη και αυτή που αυτοπροσδιορίζεται ως η παραδοσιακή αμερικάνικη κουζίνα, μας έχει δώσει εκτός από τις πιο γευστικές συνταγές που έχουμε γευτεί, το βασιλιά του καπνιστού κρέατος, το... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH BRUNCH  DESSERTS EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 24-26/11/2025 Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες). Video1 Video2 Μάθε την Τέχνη του Αερόφυλλου Μπουγάτσας από τον Master... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη 1* Michelin» Μεταφέροντας την παράδοση στο CTC / Σύγχρονοι τρόποι παρουσίασης, μοντέρνες τεχνικές και ωδή στην Α ύλη Στο CWC PRO MasterClass «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του... Περισσότερα


Σεμινάριο Roots through Nature

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Roots through Nature Με έμπνευση από τις ρίζες της Ελληνικής κουζίνας, τις πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές συνταγές Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Aλέξανδρος Xαραλαμπόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and Sauces. Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς. Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά στο σεμινάριο CWC PRO MasterClass, όπου θα βουτήξετε βαθιά στην τέχνη και την επιστήμη του jus και των σαλτσών. Ο σεφ Κοσκινάς, μια διακεκριμένη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

CWC PRO MasterClass 2 DAYS ADVANCED CULINARY TECHNIQUES TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS /ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ Chef Instructor Martin Lippo Στη συνέχεια της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μοναδικό demonstration CWC PRO MasterClass ADVANCED... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us