Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

CURE and CRAFT

CURE and CRAFT

CWC PRO MasterClass CURE & CRAFT: Modern Curing, Brining & Preservation Techniques
από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο

Στο CWCPRO MasterClass «CURE & CRAFT», Σε αυτό το αποκλειστικό σεμινάριο, ο Chef Θάνος Φέσκος θα αποκαλύψει τις τεχνικές που διαμόρφωσαν τη βραβευμένη μαγειρική του καριέρα.
Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες σεφ, σπουδαστές μαγειρικής και λάτρεις του φαγητού να βουτήξουν βαθιά στον κόσμο της μαγειρικής ακριβείας, μαθαίνοντας πώς να παρασκευάζουν αυθεντικά αλλαντικά με μοντέρνα ματιά και φυσικές μεθόδους.
Μέσα από αυτό το MasterClass, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν:
CURE & CRAFT: Modern Curing, Brining & Preservation Techniques
MODULES & MASTERY
ORGANIC SALUMI MADE FROM SCRATCH


Παρασκευή αυθεντικών αλλαντικών με μοντέρνα ματιά και φυσικές μεθόδους.

  • Παστά από χοίρο, πρόβατο & πάπια: Εξερεύνηση εναλλακτικών πρωτεϊνών με έμφαση στη γεύση και την υφή.
  • Spice balancing & curing: Πώς να δημιουργείτε ισορροπημένες, signature γεύσεις με σωστό χειρισμό καρυκευμάτων.

Microbial control & storage: Ασφαλής ωρίμανση χωρίς συντηρητικά με φυσική αφυδάτωση και έξυπνη αποθήκευση.
CURED FISHES


Μοντέρνες τεχνικές επεξεργασίας ψαριών για curing με υψηλή αισθητική.

  • Salt & sugar curing: Βαθιά γεύση και μεταξένια υφή με σωστή αναλογία αλατιού/ζάχαρης.
  • Fine dining εφαρμογές: Μετατροπή παραδοσιακών τεχνικών σε δημιουργικά πιάτα υψηλής κουζίνας.

FISH CANDY & “ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΨΑΡΙ”


Δύο πρωτοποριακές τεχνικές που μεταμορφώνουν το ψάρι σε εκρηκτικές υφές.

  • Fish candy: Συμπυκνωμένη γεύση σε μορφή snack ή topping.
  • Cloud of fish: Αέρινη παρουσίαση με έντονο umami, ιδανική για amuse bouche.

PRESERVATION TECHNIQUES – PICKLED VEGGIES,


Μετατρέψτε τα απλά λαχανικά σε πολυσύνθετες, βιώσιμες γευστικές εμπειρίες.

  • Brine & vinegar methods: Τεχνική διατήρησης με ένταση και ισορροπία οξύτητας.
  • Infusions & layering: Σύνθετα προφίλ γεύσης με τη χρήση αρωματικών και ελαίων.
  • Shelf-stability & pairing: Μηδενική σπατάλη και δημιουργικά pairings με cured πρωτεΐνες.

3 Οφέλη για τους μάγειρες, τους σπουδαστές μαγειρικής και τους σεφ να παρακολουθήσουν το MasterClass της CWC PROFESSIONAL CULINARY STUDIES
Μάθετε από έναν σεφ με 2**αστέρια Michelin
Ο σεφ Θάνος Φέσκος, με το εντυπωσιακό ιστορικό του στο εστιατόριο Delta δύο αστέρων Michelin και στο Geranium τριών αστέρων Michelin, προσφέρει σπάνιες γνώσεις στον κόσμο της δημιουργικής, υψηλής γαστρονομίας. Η παρακολούθηση αυτού του MasterClass θα σας επιτρέψει να απορροφήσετε τεχνικές και ιδέες απευθείας από έναν από τους πιο καινοτόμους σεφ της γενιάς του, δίνοντάς σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη μαγειρική σας καριέρα.
Κατακτήστε προηγμένες τεχνικές Οι συμμετέχοντες θα μάθουν όχι μόνο τις θεμελιώδεις τεχνικές παρασκευής για αυθεντικά αλλαντικά με μοντέρνα ματιά και φυσικές μεθόδους., αλλά και πώς να τις εφαρμόζουν σε κουζίνες υψηλών προδιαγραφών. Πρόκειται για βασικές δεξιότητες για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν πιάτα με ανεβασμένες γεύσεις και εκλεπτυσμένες παρουσιάσεις, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στον κόσμο της μαγειρικής.

Εμπνευστείτε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία
Μέσα από αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν από την προσέγγιση του Chef Θάνου Φέσκου  για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στη μαγειρική. Οι τεχνικές που θα μοιραστείτε θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με τις δικές σας ιδέες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τα όρια της παραδοσιακής κουζίνας και να ξεχωρίσετε στον κλάδο της εστίασης.
Μη χάσετε αυτή τη μοναδική μαθησιακή εμπειρία - εγγραφείτε τώρα για το MasterClass με θέμα «Modern Curing, Brining & Preservation Techniques» με τον Chef Θάνο Φέσκο και απογειώστε τη μαγειρική σας τέχνη!

BIOΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Θάνος Φέσκος είναι Έλληνας σεφ, βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987, σπούδασε γαστρονομία και έχει πορεία 19 ετών στον χώρο της μαγειρικής. Δούλεψε για 9 χρόνια στο εστιατόριο Geranium στην Κοπεγχάγη ως Head Chef και απέσπασε 3 αστέρια Michelin καθώς και την βράβευση του 1ου εστιατορίου στον παγκόσμιο θεσμό «World's 50 Best Restaurants». Το 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου ανέλαβε τη θέση Εxecutive Chef του Delta Restaurant. Το 2022 βραβεύτηκε με 2 αστέρια Michelin και ένα πράσινο αστέρι Michelin. Είναι Chef Patron του «4 Hands Athens» και του «3 Stripes Antiparos».
Πρώτα Βήματα
Το ταξίδι του Θάνου στη μαγειρική τέχνη ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, όπου ανακάλυψε την αγάπη του για το μαγείρεμα μέσω της θετικής ανατροφοδότησης των συναδέλφων του. Αυτό το απρόσμενο πάθος τον οδήγησε να ακολουθήσει επίσημες σπουδές μαγειρικής και να αποκτήσει εμπειρία σε μερικές από τις πιο διάσημες κουζίνες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin εστιατορίου Geranium στην Κοπεγχάγη.
Φιλοσοφία και Καινοτομία
Ο Θάνος είναι γνωστός για τη καινοτόμο γαστρονομική του φιλοσοφία, η οποία τιμά τις μαγειρικές παραδόσεις ενώ ενσωματώνει σύγχρονες τεχνικές. Η προσέγγισή του δίνει έμφαση στη χρήση τοπικών, εποχιακών υλικών, διασφαλίζοντας ότι κάθε πιάτο αντικατοπτρίζει την πλούσια αγροτική ποικιλομορφία της Ελλάδας. Ο Θάνος είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στη βιωσιμότητα, υποστηρίζοντας πρακτικές που ελαχιστοποιούν τα απόβλητα και προάγουν την υπεύθυνη προμήθεια. Οι γαστρονομικές του δημιουργίες συχνά ενσωματώνουν πρωτοποριακές μεθόδους για την ενίσχυση των γεύσεων και των υφών, αναδεικνύοντας την αφοσίωσή του στην υπέρβαση των ορίων.
Παγκόσμια Επιρροή
Ο Θάνος έχει εργαστεί διεθνώς, φέρνοντας επιρροές από τη σκανδιναβική κουζίνα στις δημιουργίες του, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την μινιμαλιστική τους αισθητική και τις πολύπλοκες γεύσεις. Το έργο του στο Delta, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό της ελληνικής κουζίνας για τη σύγχρονη εποχή, καθιστώντας το έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφθούν οι λάτρεις του καλού φαγητού παγκοσμίως.
Βραβεία και Αναγνώριση
Υπό την ηγεσία του Θάνου και του Γιώργου Παπαζαχαρία, το εστιατόριο Delta έχει λάβει σημαντική αναγνώριση, συμπεριλαμβανομένων δύο αστέρων Michelin και ενός πράσινου αστεριού Michelin το 2022. Η καινοτόμος προσέγγιση του Θάνου συνεχίζει να εμπνέει και να μαγεύει τους επισκέπτες, εδραιώνοντας τη φήμη του ως πρωτοπόρου της γαστρονομίας.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CURE and CRAFT >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280814

Θάνος Φέσκος

📌 CURE and CRAFT

💥 Αγοράστε και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης αξίας 10€
E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting
👩🏼‍🍳 Polo - T-Shirt - Ποδίες - Καπέλα Chef Μάγειρα με κέντημα ή τύπωμα ,

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη και αυτή που αυτοπροσδιορίζεται ως η παραδοσιακή αμερικάνικη κουζίνα, μας έχει δώσει εκτός από τις πιο γευστικές συνταγές που έχουμε γευτεί, το βασιλιά του καπνιστού κρέατος, το... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH BRUNCH  DESSERTS EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 24-26/11/2025 Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες). Video1 Video2 Μάθε την Τέχνη του Αερόφυλλου Μπουγάτσας από τον Master... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη 1* Michelin» Μεταφέροντας την παράδοση στο CTC / Σύγχρονοι τρόποι παρουσίασης, μοντέρνες τεχνικές και ωδή στην Α ύλη Στο CWC PRO MasterClass «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του... Περισσότερα


Σεμινάριο Roots through Nature

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Roots through Nature Με έμπνευση από τις ρίζες της Ελληνικής κουζίνας, τις πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές συνταγές Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Aλέξανδρος Xαραλαμπόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο CURE and CRAFT

CWC PRO MasterClass CURE & CRAFT: Modern Curing, Brining & Preservation Techniques από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «CURE & CRAFT», Σε αυτό το αποκλειστικό σεμινάριο, ο Chef Θάνος Φέσκος θα αποκαλύψει τις τεχνικές που διαμόρφωσαν τη βραβευμένη μαγειρική του καριέρα. Πρόκειται... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and Sauces. Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς. Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά στο σεμινάριο CWC PRO MasterClass, όπου θα βουτήξετε βαθιά στην τέχνη και την επιστήμη του jus και των σαλτσών. Ο σεφ Κοσκινάς, μια διακεκριμένη... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά ✅ Νέο σεμινάριο Νέες συνταγές. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας. Αυτό το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

CWC PRO MasterClass 2 DAYS ADVANCED CULINARY TECHNIQUES TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS /ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ Chef Instructor Martin Lippo Στη συνέχεια της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μοναδικό demonstration CWC PRO MasterClass ADVANCED... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us