Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα
Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής
Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος
Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες
H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων, η φύση μας χαρίζει απλόχερα τα αγαθά της σε όλες τις εποχές του χρόνου και έτσι βρίσκουμε μια τεράστια γκάμα υλικών που το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι μια άρτια τεχνογνωσία και μια σωστή προσέγγιση για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ευφάνταστες σαλάτες που να κεντρίζουν το ενδιαφέρον ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.
Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος θα παρουσιάσει και θα αναλύσει 12 Χειμωνιάτικες Σαλάτες με χαρακτηριστικά από πολλά σημεία ανά τον κόσμο.
Οι συμμετέχοντες αποκτώντας τις γνώσεις και τις τεχνικές του σεμιναρίου Masterclass θα μπορέσουν να είναι πιο δημιουργικοί και πιο εναλλακτικοί στα μενού τους αλλά και στις δημιουργίες τους .
- Τι πρέπει να προσέξουμε στη σύνθεση μιας σαλάτας .
- Πως επιλέγουμε το σωστό σκεύος, ποιες είναι οι ιδανικές θερμοκρασίες, πώς συνδυάζουμε τα χρώματα σε μια σαλάτα.
- Πως συνδυάζουμε τα υλικά και τι προσέχουμε στις υφές.
- Με ποιους τρόπους ρυθμίζουμε τις οξύτητες, τι ισορροπίες χρειάζονται στη σαλάτα, πως επιτυγχάνεται το UMAMI.
- Πως διαχειριζόμαστε τα υλικά μας από την παραλαβή έως και την εφαρμογή τους στο πιάτο.
- Ποιες είναι οι Θερμοκρασίες μεταφοράς των προϊόντων, ιχνιλασημότητα προϊόντων, πως πλένουμε σωστά τα λαχανικά μας , σωστή αποθήκευση.
- Θα αναδομήσουμε πιάτα και θα τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες εστιατορίων υψηλής γαστρονομίας.
- Θα δούμε γιατί καταναλώνουμε σαλάτες.
- Τι χρειάζεται να κάνουμε για να έχουμε εξίσου νόστιμες συνταγές αλλά με λίγες θερμίδες.
- ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ DRESSING
- Θα δούμε πως φτιάχνουμε ένα σωστό dressing που να μην «κόβει».
- Τι χρειάζεται για να πετύχουμε τη σωστή υφή και τι πρέπει να προσέξουμε.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ : 12 ΧΕΙΜΩΝΙΆΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΈΣ ΣΑΛΆΤΕΣ
- Panzanellaμε Ψητό Κουνουπίδι και Αντζούγιες
- Ψητά παντζάρια με ‘NDUja, σπανάκι και αχλάδια ποσέ
- AppleColeslaw με Φινόκιο και Μουστάρδα Dijon
- Ζεστή πατατοσαλάτα Νέας Ορλεάνης με χειμερινά μυρωδικά
- Νισουάζ με φρέσκο τόνο και αυγό ποσέ
- Ρυζοσαλάτα με Κουρκουμά, Gingerκαι Ψητές Γαρίδες
- Καμμένα λαχανάκια Βρυξελλών, κόκκινα φρούτα και dressing αμυγδάλου
- Βασιλική Quinoa, Γλυκοπατάτες, Κόκκινα Φρούτα και γαλλικό κατσικίσιο τυρί
- Μακαρονοσαλάτα με ψητό κοτόπουλο, εστραγκόν, φασόλια και καλαμπόκι
- Τραγανή Σαλάτα Caesar’sμε Low&SlowΓαλοπούλα και Guanciale
- Φακές με κανέλα, φέτα, βαλσάμικο και πιπεριές Φλωρίνης
- Kale με καπνιστό σολομό και πικάντικη dressingμε λεμόνι και σκόρδο
ΠΕΝΤΕ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ MASTER CLASS
1. Βελτιώστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες: Αποκτήστε πρακτική εμπειρία με προηγμένες τεχνικές για την Παρασκευή σαλάτων ,μάθετε τα μυστικά για τα βασικά συστατικά που ανεβάζουν κάθε πιάτο σε ένα νέο επίπεδο.
2. Μάθετε από έναν εξαιρετικό Chef: Υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση του Chef Βασίλη Σπόρου θα λάβετε εξατομικευμένες οδηγίες και εμπιστευτικές συμβουλές που προέρχονται από την εκτεταμένη εμπειρία του σε κορυφαίες κουζίνες.
3. Καινοτόμες συνταγές: Ανακαλύψτε αποκλειστικές συνταγές και μεθόδους που δεν είναι μόνο δημιουργικές αλλά και πρακτικές για επαγγελματικές κουζίνες, βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε στη μαγειρική βιομηχανία.
4. Ευκαιρίες δικτύωσης: Συνδεθείτε με συναδέλφους σεφ, σπουδαστές μαγειρικής και επαγγελματίες, διευρύνοντας το δίκτυό σας στη γαστρονομική κοινότητα. 5. Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης:Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό που θα αναγνωρίζει την προηγμένη εκπαίδευσή τους, μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε γαστρονομικό βιογραφικό σημείωμα
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280192
LAST
Βασίλης Σπόρος
📌 Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες
Yes