Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
CWC PRO MasterClass David Vidal Plated Desserts - Verrines
Plated Desserts & Verrines
CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal
Ο Pastry Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την αρμονία κάνοντας πολλούς συνδυασμούς σε υφές υλικών, χρώματα και τεχνικές αλλά με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση των δημιουργιών του.
Η αίγλη της διαφορετικότητας ελκύει πάντα τις αισθήσεις μας και ένα παραπάνω, όταν μιλάμε για γλυκά.
Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Pastry Chef David Vidal θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές αλλά και συνταγές που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα τέλειο Plated Desserts γλυκά εστιατορίου), αλλά και δημιουργικές Verrines για διάφορες περιστάσεις, που θα αποτελέσουν την ολοκλήρωση ενός γαστρονομικού ταξιδιού.
Ο Pastry Chef David Vidal έχει καταγωγή από τη Μάλτα όπου και αποφοίτησε από το Ινστιτούτο τουριστικών σπουδών. Έχει διαγωνιστεί σε διαγωνισμούς στη Μάλτα και στο εξωτερικό τόσο με την Εθνική Ομάδα Μαλτέζων junior αλλά και μόνος. Εργάστηκε στον Καναδά και ήταν επίσης μέλος της ομάδας ”Γαστρονομικής δύσης της Σουηδίας’’, όπου πήρε ένα ασημένιο μετάλλιο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαστρονομίας 2018. Είναι επίσης ο Εxecutive Chef στο Hotel Laholmen σε ένα μικρό χωριό στη Σουηδία που ονομάζεται Strömstad.
Ταξιδεύει στον κόσμο καλεσμένος από εξαιρετικές σχολές Ζαχαροπλαστικής για να μεταδώσει τις γνώσεις του!
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Tonka, Almond and Milk Chocolate (plated dessert)
- Pineapple, Coconut and Passion Fruit (plated dessert)
- Cucumber, Sudachi, Oplays and Dill (plated dessert)
- Strawberry, Brown butter, yoghurt (plated dessert)
- Dulcey, Dark chocolate and Sea buckthorn (plated dessert)
- Blueberry, white chocolate, Blackcurrant (verrine)
- Dark chocolate and Cherry
- Sea buckthorn, Milk chocolate and Brown butter
✔ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.
✔ Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα
✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του David Vidal
✔ Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES του Σεμιναρίου: David Vidal Plated Desserts & Verrines καθώς και το έντυπο υλικό του με τις συνταγές.
✔ To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Plated Desserts & Verrines
CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal
Pastry Chef David Vidal succeeds in his creations with diversity and harmony, he is making combinations with textures of materials, colors and techniques and of course with the intense and delicious taste of his creations.
High quality combined with glamour always appeals to our senses and even more when we talk about sweets.
At the two-day CWC PRO Demo Master class ,pastry chef David Vidal will convey to professionals and students, the necessary skills, knowledge ,techniques but also recipes needed to create a perfect Plated Desserts restaurant sweets), but also creative Verrines for various occasions, which will constitute the completion of a culinary journey.
Pastry Chef David Vidal is the Head Chef at Hotel Laholmen in a village in Sweden called Strömstad. He learned his trade in Malta where at a young age he worked with his family in his uncle’s pastry shop, later he attended the Institute of Tourism Studies, where he was trained on both the savory and sweet sections. He had competed in competitions in Malta and abroad with him the Maltese Junior National Team and alone. Also he is a member of Culinary Team West of Sweden where he picked up a Silver Medal during the Culinary World Cup 2018. The past years he had been spent running the kitchen at Laholmen Hotel as well as traveling around the world doing master classes in pastry.
RECIPES
- Tonka, Almond and Milk Chocolate (plated dessert)
- Pineapple, Coconut and Passion Fruit (plated dessert)
- Cucumber, Sudachi, Oplays and Dill (plated dessert)
- Strawberry, Brown butter, yoghurt (plated dessert)
- Dulcey, Dark chocolate and Sea buckthorn (plated dessert)
- Blueberry, white chocolate, Blackcurrant (verrine)
- Dark chocolate and Cherry
- Sea buckthorn, Milk chocolate and Brown butter
✔ The seminar will be held in English.
✔ During the two-day demonstration seminar, there will be 3 breaks per day and the participants will be offered a light meal.
✔ At the end of the seminar the participants can sample taste DAVID VIDALS'S delicious creations.
✔ CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES will give the participants a certificate of attendance for the seminar entitled "DAVID VIDAL PLATED DESSERTS & VERRINES”, as well as the chef’s recipes in a Recipe Manual written form.
✔ The seminaris suitable for professional chefs - cooks, student sof the culinary art, amateurs and lovers of cooking, owners and executives of HoReCa establishments.
✔ Seminar starting time: 10:00-17:00
✔ Monday 13th, Tuesday 14th, NOVEMBER 2023
✔ Ticket price 810 € - Early Bird 750€ - Students/Unemployed: 720€
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728029005
1
David Vidal
No