Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Vegan Gluten-Free Pastries

Vegan Gluten-Free Pastries

100% Vegan & Gluten-Free Pastries
Pastry Chef Richard Hawke

Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Pastry Chef Richard Hawke σε ένα διήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”, παρουσιάζοντας τα “100% Vegan& Gluten-Free“από τις δημιουργίες του.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού τους και το Portfolio ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.

Masterclass 100% Vegan & χωρίς γλουτένη

TEXNIKEΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να :
- Δουλέψουν σε προδιαγραφές vegan με ένα καινοτόμο τρόπο: συνταγές χωρίς μαργαρίνη και χωρίς φυτικά υποκατάστατα κρέμας.
-Δημιουργούν συνταγές που είναι 100% σταθερές όταν παγώνουν και χρησιμοποιήστε τις για την παραγωγή παραδοσιακών γλυκών.
-Διαφοροποιήστε την υφή: crunch, sponge, κρέμα, μους, γλάσο.
-Μάθετε να δουλεύετε με φυτικές πρωτεΐνες όταν χτυπάτε με σύρμα.
-Σταθεροποιήστε και δώστε πιο έντονη γεύση σε μους φρούτων και κουλί, μειώνοντας την ποσότητα της συνολικής ζάχαρης.
-Κατανοήστε καλύτερα τις εναλλακτικές λύσεις για τη ζελατίνη.
-Ανακαλύψτε τη χρήση των φυτικών ινών στις συνταγές.
-Χρησιμοποιήστε φυσικά χρώματα (100% χωρίς χρωστικές τροφίμων).
-Μάθετε στοχευόμενη θεωρία για να καταλάβετε καλύτερα πώς λειτουργούν οι συνταγές.

Καταγόμενος από το Σίδνεϊ (Αυστραλία), ο Richard Hawke ανακάλυψε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής με έναν κλασσικό Γάλλο ζαχαροπλάστη στην πρώτη του θέση εργασίας. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική του, ενθουσιασμένος από αυτή τη συνάντηση που τον ενέπνευσε, έβγαλε βίζα για Γαλλία με όνειρο να μάθει από τους πιο σπουδαίους.

Μετά από αρκετά έτη εργασίας σε διάφορες δομές στη Λυών, Γαλλία, αλλά και στις γύρω περιοχές, ο Richard διασφάλισε τη θέση των ονείρων του στη φημισμένη σχολή Alain Ducasse and Yves Thuries, l’Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie.

Αυτή η εμπειρία βοήθησε τον Richard να γνωρίσει τους καλύτερους στο επάγγελμα και να δουλέψει μαζί τους. Έτσι, μπόρεσε να βελτιώσει τις δεξιότητές του και να συνεχίσει να μαθαίνει.

Μετά από διάφορες εμπειρίες ζωής και εργασίας σε διεθνές επίπεδο (Μαρόκο και Σλοβακία), ο Richard τώρα ζει στη Γαλλία.

Ο Richard πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια εστιάζοντας στην καλύτερη κατανόηση των νέων τεχνικών ζαχαροπλαστικής κι έτσι, επεκτείνει τα όρια της γνώσης μας για τη ζαχαροπλαστική.

Περιγράφει την καθημερινή ζωή του με τρεις λέξεις: έρευνα, ταξίδια και οικογένεια. Τώρα περνάει χρόνο στο εργαστήριό του όπου διαρκώς αναπτύσσει και βελτιώνει μια αυξανόμενη ποικιλία δημιουργιών, με την οικογένειά του κοντά για να δοκιμάζει και να κρίνει τις συνταγές του. Πέρα από την έρευνα, ταξιδεύει στο εξωτερικό για να διδάξει σε σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, πράγμα που του επιτρέπει να μοιράζεται και να μεταδίδει το πάθος του, μεταλαμπαδεύοντας τις δεξιότητές του σε ενθουσιώδεις σπουδαστές.

100% Vegan& Gluten-Free ΣΥΝΤΑΓΕΣ :
APPLE SLICE
LEMON TART
ALAYA
ANNA’S PAVLOVA
BROWNIE AMANDINE
MAC CACAHUETE
MILKY PRALINE
MACARON CHOCOLATE
PINA COLADA TART

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική.
✔Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα
✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Richard Hawke
✔Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: “100% Vegan& Gluten-Free Richard Hawke καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

100% Vegan & Gluten-Free Pastries
Pastry Chef Richard Hawke

CWC PRO Pastry Chef StudieswelcomesPastry Chef Richard Hawketo a two-day demonstration Masterclass where he will share his secrets and his techniques, by presenting his creations that are “100% Vegan & Gluten-Free”.
The participants will have the chance to gain knowledge and learn high-level techniques and aesthetics that will help them to upgrade and evolve their menu and Portfolio, opening up new horizons in the world of contemporary and modern confectionery where the demands increase on a daily basis.

Masterclass100%Vegan&Gluten-Free

TECHNIQUES AND CONTENT OF SEMINAR

After the seminar, the participants will be able:
-to work on vegan specifications with an innovative manner, creating recipes without margarine and vegetable cream substitutes.
-to create recipes that are 100% freeze stable and use them in traditional pastry production.
-to diversify the texture in their recipes (crunch, sponge, cream, mousse, glaze).
-to work with plant-based proteins for whipping.
-to stabilize and intensify fruit mousse and coulis recipes while reducing the amount of total sugar.
-to better understand the alternatives to gelatin.
-to use fiber in their recipes.
-to make use of natural colours in their preparations (100% food colouring free).
-to gain deep theoretical knowledge and better understand how the recipes work.

Originally from Sydney (Australia), Richard Hawkediscovered the art of pastry with a classic French pastry chef in his first job. After finishing his apprenticeship, enthused by this encounter which inspired him, he obtained his visa for France with the dream of learning from the greatest.

After several years of working in different structures in and around Lyon, France, Richard secured his dream position at the renowned school of Alain Ducasse and Yves Thuries, l’Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie.

This experience enabled Richard to meet and work with the best in the profession. This enabled him to improve his skills and continue to learn.

After various international experiences of living and working internationally (Morocco and also Slovakia), Richard is now based in France.

Richard has now spent the last two years concentrating on better understanding new pastry techniques which are going to push the boundaries of our pastry knowledge.

He defines his daily life using three words: research, travel and family. He spends time in his laboratory where he continually develops and refines an ever-increasing variety of creations, with family on hand to test and critique his current recipes. Apart from the research process, he travels abroad for pastry masterclasses, which allow him to share and transfer his passion, passing his skills on to enthusiastic students.

100% Vegan & Gluten-Free RECIPES:
APPLE SLICE
LEMON TART
ALAYA
ANNA’S PAVLOVA
BROWNIE AMANDINE
MAC CACAHUETE
MILKY PRALINE
MACARON CHOCOLATE
PINA COLADA TART

The seminar will be in English but an interpreter will translate into Greek.
✔During the two-day demonstration seminar, there will be 3 breaks a day and a light meal will be offered to the participants.
✔ At the end of the seminar, the participants will taste Richard Hawke’s creations.
✔A certificate of attendance (Centre of Lifelong Learning 1) will be given for the seminar “100% Vegan & Gluten-Free, Richard Hawke”,as well as printed material with the recipes.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Vegan Gluten-Free Pastries >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807510

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Richard Hawke

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

CWC PRO Master Class  Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Βυθιστείτε στον κόσμο των μεζέδων: Ξεκλειδώστε τα μυστικά της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο MOLECULAR GASTRONOMY ADVANCED CULINARY TECHNIQUES and TEXTURES

CWC PRO MasterClass 2 DAYS MOLECULAR GASTRONOMY-ADVANCED CULINARY TECHNIQUES & TEXTURES Chef Instructor Martin Lippo Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin

CWC PRO Master Class “Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin” Ετοιμαστείτε για μια απαράμιλλη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με Fine Dining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών

CWC PRO Master class “Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με FineDining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών “ Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us